Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,630
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Selam İbrahim,

Senin mailini aldım, yenisini hazırlayıp sana geri mail attım.
Gönderdiğim mail'da pdf ve vektör çizimler mevcut, sana ulaşmadı ise haber ver, tekrar göndereyim. İşin orjinal dökümanları sende de bulunsun.

Doğru olan çizim budur,

Barış

Selamlar Barış,

Mail şu an itibari ile halen gelmedi.
Bu arada senin buradaki mesajına koyduğun çizim üzerinde bir kaç ufak değişiklik yapmıştım.
Gönderdiğim mailde o çizim vardı.

Etiketler

Selam İbrahim,

Dizeltmeyi yapıp yolladım diye cevap yazdıktan sonra, gmail'dan son mailini gördüm. Ben sana HotMail'e atmıştım. İstediğin düzeltmeleri yaptım, ekte görebilirsin. Döküman jpg formatı olduğu için kenarları bozuk görünebilir, vektör çizimde bozuk görüntü olmaz. İlk çalışmayı yaptığım gece, hakikaten alakasız bir siluet çıkmış :smiley:)

Bir önceki cevabımı iptal edelim, son hali budur. Gmail'in varsa onu bana bildir, orjinal dökümanları sana göndereyim, sende de bulunması iyi olur. Daha uygun bir zamanımda gönderdiğin, diğer iki tipi de hazırlayacağım, hepsi mi -tek mi tercih sende olacak.

Görüşürüz,

Barış

ibrahim_sonhali.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
Selam İbrahim,

Dizeltmeyi yapıp yolladım diye cevap yazdıktan sonra, gmail'dan son mailini gördüm. Ben sana HotMail'e atmıştım. İstediğin düzeltmeleri yaptım, ekte görebilirsin. Döküman jpg formatı olduğu için kenarları bozuk görünebilir, vektör çizimde bozuk görüntü olmaz. İlk çalışmayı yaptığım gece, hakikaten alakasız bir siluet çıkmış :smiley:)

Bir önceki cevabımı iptal edelim, son hali budur. Gmail'in varsa onu bana bildir, orjinal dökümanları sana göndereyim, sende de bulunması iyi olur. Daha uygun bir zamanımda gönderdiğin, diğer iki tipi de hazırlayacağım, hepsi mi -tek mi tercih sende olacak.

Görüşürüz,

Barış

Merhaba Barış,

Evet bu en son koyduğun en son düzeltilmiş olanı, bu olacak.
Mail adresimi özel mesajdan gönderdim.
Diğer 2 tipe gerek yok, sadece ön kapılara bu en son kararlaştırdığımızı koyacağım.
Yardımların ve ilgin için tekrar teşekkürler.

Şimdi dikkat ettimde bizim logoda hafiften bir Zagor havası var.
Küçükken az okumadık bunları ;D

ARGgGlQf_vI&t=1&usg=__eFG2OiqInU3LXdhPt9JNuOpcV1M=.jpg

Camlar ve kilitler takıldı.
Ön camlar otomatik yapıldı.
Döşeme işi bayramdan sonraya kaldı

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00441.jpg

DSC00442.jpg

DSC00443.jpg

maşallah aracınız çok güzel oluyor allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

bu arabayı nasıl kıyıp çamurluyacaksınız
lastıkler süper aynı desenden aldım çamurda harika

?çerik.jpg

nazar.jpg

dalyan' Alıntı:
maşallah aracınız çok güzel oluyor allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

sertem41' Alıntı:
maşallah,maşallah...

bacarmobil' Alıntı:
maşallah iyi günlerde kullanın..

pandipieri' Alıntı:
kazasiz belasiz...

Teşekkürler arkadaşlar :smiley:

st' Alıntı:
bu arabayı nasıl kıyıp çamurluyacaksınız
lastıkler süper aynı desenden aldım çamurda harika

yavaş yavaş.. ;D

Merhaba
Sertem41 nickli Serhat arkadaşımla 2 gün evel bu konuyu konuştuk.Ortak bir noktada buluşup Defender sahipleri buluşması gerçekleştirmek istiyoruz,yakında bu konu ile ilgili başlık açacağız herkezin katılımıyla güzel bir etkinlik planlıyoruz,selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR