Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,626
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

sertem41' Alıntı:
İbrahim Bey;

Araca taktığınız ön panel ve düğmler ne kadara mal oldu, ayrıca LED ler yaptırmışsınız bunlarında gece fotolarını bekliyoruz.

Saygılar.

Ön panel ve düğmeleri hepsini bir defada alamadım. Bir kısmını Kayalar'dan (YEDPA) bir kısmını HUMA'dan temin ettim.
Arada yanlış ve fazla gelen düğmeler oldu, iade ve yeniden alış oldu.
Bazı düğmeler push-push çıktı onları değiştirdik, fazladan far ayar düğmesi almışım onu iade ettim vs. (sağ alt tarafta, onun yerine kapak aldım)
Sadece kutu ve düğmelerle bitmiyor iş, dashboardun, göstergelerin sağından itibaren kısmının değişmesi
gerekiyor ki en pahallı parçalardan biri o (Aşağıdaki fotoğrafta orijinal halinde gri renkli görünen kısım, yeni halinde siyah parça).
Parça parça aldığım için tam rakam veremiyorum ama 1050-1100 gibi bir rakam çıktı yaklaşık.

[attachment=1]

dash.jpg

Etiketler

Merhaba İbrahim Bey,

4 adet kuş siluetini oldu bilin. Salı günü size haber vereceğim ( Pazartesi Defender'imi teslim alacağım ;D ).

Tebrikleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiler,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba İbrahim Bey,

4 adet kuş siluetini oldu bilin. Salı günü size haber vereceğim ( Pazartesi Defender'imi teslim alacağım ;D ).

Tebrikleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiler,

Barış

Çok teşekkür ederim, o kadar aceleye gerek yok, malum daha enaz 2-3 hafta işimiz var, sonrasında muayene var..
TÜV'den sonra takmayı düşünüyorum.
Yavaş olsun temiz olsun ;D
Hatta eliniz değmişken kendinize de bir takım yapın.. kopirayt mopirayt takmam kafaya ;D

Uçan Defender'a kuş resmi yakışır.. 8)

Barış Bey, ne kadar güzel bir gelişme, çok sevindim inanın, haydi hayırlısı diyelim sizede.

Tebrikler.

Çok teşekkür ederim, yıllardır hayalini kuruyordum. Ben de aynı sizin gibi çok istiyordum ve gerçekten oldu :D

Darısı, tüm arkadaşların başına. Umarım, isteyen herkesin, İbrahim Bey'in ki gibi bir Defender'ı olur ;D ( Maşallah )

sevgiler,

Barış

sertem41' Alıntı:
Barış Bey, ne kadar güzel bir gelişme, çok sevindim inanın, haydi hayırlısı diyelim sizede.

Tebrikler.

İbrahim Beyin aracı bize hep ilham oldu, takip ettiğimiz bir araç oldu onun DEFENDER'ı iyi günlerde kullanır umarım. Sizin de aracınızı bekliyoruz en kısa zamanda.

Herkese hayırlısı olsun...

Çok teşekkür ederim, yıllardır hayalini kuruyordum. Ben de aynı sizin gibi çok istiyordum ve gerçekten oldu ;D

Darısı, tüm arkadaşların başına. Umarım, isteyen herkesin, İbrahim Bey'in ki gibi bir Defender'ı olur :D ( Maşallah )

sevgiler,

Barış

ihg70' Alıntı:

Ön panel ve düğmeleri hepsini bir defada alamadım. Bir kısmını Kayalar'dan (YEDPA) bir kısmını HUMA'dan temin ettim.
Arada yanlış ve fazla gelen düğmeler oldu, iade ve yeniden alış oldu.
Bazı düğmeler push-push çıktı onları değiştirdik, fazladan far ayar düğmesi almışım onu iade ettim vs. (sağ alt tarafta, onun yerine kapak aldım)
Sadece kutu ve düğmelerle bitmiyor iş, dashboardun, göstergelerin sağından itibaren kısmının değişmesi
gerekiyor ki en pahallı parçalardan biri o (Aşağıdaki fotoğrafta orijinal halinde gri renkli görünen kısım, yeni halinde siyah parça).
Parça parça aldığım için tam rakam veremiyorum ama 1050-1100 gibi bir rakam çıktı yaklaşık.

[attachment=1]

İbrahim Bey;

Söylediğiniz rakamlardan ürkmüyorum ben kendimden korkuyorum. Kayaların binasına girdiğimde kendimi frenleyemeyeceğimden acaip korkuyorum, malum araçlarlar dipsiz kuyu gibi çektikçe çekiyor.

İnanın ne yapacağımı şaşırdım, ama kaçınılmaz sonuç olacak gibi görünüyor.

Allah sizede kolaylıklar versin.

Saygılar.

suyabatmaz' Alıntı:
Çok teşekkür ederim, yıllardır hayalini kuruyordum. Ben de aynı sizin gibi çok istiyordum ve gerçekten oldu ;D

Darısı, tüm arkadaşların başına. Umarım, isteyen herkesin, İbrahim Bey'in ki gibi bir Defender'ı olur :D ( Maşallah )

sevgiler,

Barış

Umarım yakında sizde bizimle paylaşırsınız detayları, merakla bekleyeceğim, inanın çok sevindim bende sizin adınıza.

Bu arada İbrahim beye birşeyler yapıyorsunuz, ehh artık bizede yaparsınız diye bekleyeceğim, biraz yüzsüzlük gibi olacak ama...

Aracın ismini SARICA koymayı düşünüyorum, bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

Saygılar.

İbrahim bey selamlar

sigortaları da değiştirmişsiniz gördüğüm kadarıyla. eski tip sigortadan bu tipe geçmekte herhangi bir zorluk var mı bilginiz var mı acaba?

teşekkür ederim

sertem41' Alıntı:
Umarım yakında sizde bizimle paylaşırsınız detayları, merakla bekleyeceğim, inanın çok sevindim bende sizin adınıza.

Bu arada İbrahim beye birşeyler yapıyorsunuz, ehh artık bizede yaparsınız diye bekleyeceğim, biraz yüzsüzlük gibi olacak ama...

Saygılar.
herkeze selamlar
bu habere sevindim ilk defa isim babası oluyorum galiba sanırsam size bulabildiğim bir resmi ekliyorum

ari.jpg

sertem41' Alıntı:

Saygılar.

Merhaba Serhat Bey,

Tuncay Bey'in önerisi üzerine SRICA ( WASP ) ile ilgili bir kaç çalışma, mumnuniyetle çıkarabilirim, bunun da aynı yolda ilerlediğim arkadaşlarım ile lafı bile olmaz ;D

Saygılar,

Barış

st' Alıntı:
herkeze selamlar
bu habere sevindim ilk defa isim babası oluyorum galiba sanırsam size bulabildiğim bir resmi ekliyorum

Tuncay Bey merhaba;

Öneriniz için çok teşekkür ediyorum, ailece bizde çok sevdik bu fikrinizi. Çok çok teşekkür ediyoruz.

Saygılar.

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Serhat Bey,

Tuncay Bey'in önerisi üzerine SRICA ( WASP ) ile ilgili bir kaç çalışma, mumnuniyetle çıkarabilirim, bunun da aynı yolda ilerlediğim arkadaşlarım ile lafı bile olmaz ;D

Saygılar,

Barış

Barış Bey merhaba;

Yapacağınız çalışmalar için şimdiden çok teşekkür ediyorum, umarım zahmet vermiyorumdur, çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Tekrar teşekkür ederim.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
Barış Bey merhaba;

Yapacağınız çalışmalar için şimdiden çok teşekkür ediyorum, umarım zahmet vermiyorumdur, çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Tekrar teşekkür ederim.

Saygılar.

Merhaba Serhat Bey,

Yıllardır; Grafik Tasarım'ın, logo'nun ne olduğunu, ne işe yaradığını, nerelere uygulanabileceğini, uygulansa da ne olacağını anlamayan, bilmeyen o kadar çok insan ile karşılaştım ki; İbrahim Bey'in de, sizin de böylebir fikriniz olduğunu öğrenmek beni gayet mutlu etti. Aynı araçlara ve yaşam tarzına ilgi duyan, aynı yolda ilerlediğim sizlerin; kendi alanım ile ilgili ihtiyacınızda yardımcı olmamdan daha doğal bir durum olamaz.

Geçenlerde, Gezenbilir'de başka bir konu başlığı altında yazılanları okurken; iki üye ve bir moderatorün '' Gezenbilir Kardeşliği '' tanımı ve konuya bağlamaları çok hoşuma gitti. Sonuçta herbirimiz kendi alanlarımızda ve işlerimizde faaliyet gösteren, birbirimizi şahsen tanımasak da sanal ortamda, gayet medeni şekilde, fikir alışverişinde bulunan, yardımlaşan ve hatta birbirlerini destekleyen Gezenbilir Üyeleri'yiz.

Yapacağım çalışmalar ''Gezenbilir Kardeşliği'' çerçevesinde zahmet değil, acizane yardımımdır. Konuya bakışımı belirtmek için bunları söyledim, hepimizin gayet tutku ile bağlı olduğumuz araçlarımıza; kazasız-belasız ve iyi günlerde binmemizi, henüz aracı olmayan arkadaşların da en kısa sürede hayalini kurdukları araçlarına kavuşmalarını dilerim.

Saygılar,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Serhat Bey,

Yıllardır; Grafik Tasarım'ın, logo'nun ne olduğunu, ne işe yaradığını, nerelere uygulanabileceğini, uygulansa da ne olacağını anlamayan, bilmeyen o kadar çok insan ile karşılaştım ki; İbrahim Bey'in de, sizin de böylebir fikriniz olduğunu öğrenmek beni gayet mutlu etti. Aynı araçlara ve yaşam tarzına ilgi duyan, aynı yolda ilerlediğim sizlerin; kendi alanım ile ilgili ihtiyacınızda yardımcı olmamdan daha doğal bir durum olamaz.

Geçenlerde, Gezenbilir'de başka bir konu başlığı altında yazılanları okurken; iki üye ve bir moderatorün '' Gezenbilir Kardeşliği '' tanımı ve konuya bağlamaları çok hoşuma gitti. Sonuçta herbirimiz kendi alanlarımızda ve işlerimizde faaliyet gösteren, birbirimizi şahsen tanımasak da sanal ortamda, gayet medeni şekilde, fikir alışverişinde bulunan, yardımlaşan ve hatta birbirlerini destekleyen Gezenbilir Üyeleri'yiz.

Yapacağım çalışmalar ''Gezenbilir Kardeşliği'' çerçevesinde zahmet değil, acizane yardımımdır. Konuya bakışımı belirtmek için bunları söyledim, hepimizin gayet tutku ile bağlı olduğumuz araçlarımıza; kazasız-belasız ve iyi günlerde binmemizi, henüz aracı olmayan arkadaşların da en kısa sürede hayalini kurdukları araçlarına kavuşmalarını dilerim.

Saygılar,

Barış

Barış Bey Merhaba;

O kadar içtenlikle durumu anlattınız ki konu üzerine bende içtenlikle saygı ve sevgilerimi sunmak isterim.

Bu platform da dediğiniz gibi çok değişik meslekler de, değişik kültürler de, değişik şehirler de yaşayan birçok değerli arkadaşlarımız mevcut. Ortak noktada buluşabilmek, anlaşabilmek ve paylaşabilmek bence o kadar değerliki, bu değeri bilip ona göre buradaki dosluk ve arkadaşlıkların çıkarsız, karşılıksız olarak yapılabiliyor olmasını, destek ve yardımın bireylerin işini görüyor olması çok çok önemlidir.

Hepimiz hangi arkadaşımıza nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüyoruz. Klasik olacak belki ama bilgiler paylaşıldıkça değeri olur. Sizde kalan bilginin değeri varmıdır acaba..!

Sizin gibi, İbrahim Bey gibi, Tuncay Bey gibi o kadar çok birbirinden değerli insanlarla tanışma fırsatı bulduk, çok değerli paylaşımlarınıza ortak olduk, fikirleri tartışarak ortak bir yerde buluşturabildik.

Sizler gibi değerli kişilere burada rastladığım için kendimi çok şanslı olarak buluyorum, herkese buradan çok çok teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda yüz yüze görüşebilmek dileklerimle.

Saygılarımla.

Elinize emeklerinize ve sabrınıza sağlık.
Discovery Channelda OverHaulin programını izlermiş gibi baştan sona zevkle okudum.
Paylaştığınız için çok teşekkürler.

sertem41' Alıntı:
Tuncay Bey merhaba;

Öneriniz için çok teşekkür ediyorum, ailece bizde çok sevdik bu fikrinizi. Çok çok teşekkür ediyoruz.

Saygılar.
asıl ben teşekkür ederim beni mutlu ettiniz aracınızı güle güle kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR