Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,626
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

aynı kafadayız allah nazarlardan saklasın 41 kere maşallah diyorum :D

b-324513-nazar_boncu%C4%9Fu.jpg

Etiketler

Benim arabanın yeni resimleri gelene kadar araya fragman atayım ;D

Oktay ustanın dükkanında yapılan ve benden 1 ay önce başlayan siyah Defender.
Bitmek üzere, son ayarlar yapılıyor.

300TDi, otomatik vites, klimalı, Range koltuklu

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC00418.jpg

DSC00419.jpg

DSC00420.jpg

DSC00421.jpg

aracın içi muhteşem görünüyor fakat o direksiyonu yakıştıramadım denemek için takılmıştır diye düünüyorum :D

İbrahim, son düzlüğe girmişsin. Bakalım araziye sokmaya için elverecek mi?

Siyah Defender da çok güzel ama, o bej halılara çamurlu ayaklarla basıldığını düşünemiyorum :smiley:

ata036' Alıntı:
aracın içi muhteşem görünüyor fakat o direksiyonu yakıştıramadım denemek için takılmıştır diye düünüyorum :D

Direksiyon simidi ve kutunun etrafı da döşeme ile aynı yapılıyor, o direksiyon geçici tabiki

nkurtkaya' Alıntı:
İbrahim, son düzlüğe girmişsin. Bakalım araziye sokmaya için elverecek mi?

Siyah Defender da çok güzel ama, o bej halılara çamurlu ayaklarla basıldığını düşünemiyorum :smiley:

Evet ağır işlerin hepsi bitti, kısa bir süre sonra çıkacak.
Direk ağır batağa sıokamam tabii ki ;D

Siyah araba asfalttan aşağı inmeyecek.

basligi yeni gordum, cok guzel bir paylasim ve araciniz da cok guzel oluyor gule gule kullanin ve kazasiz belasiz... sizi kutluyorum...

ayrica siyah arac da hayli sik olmus, yalniz direksiyonu konusunda ben de dusunmuyor degilim daha farkli bir secenek olabilirdi :smiley:

Mükemmel olmuş tebrikler :smiley:
İngiliz Moto Lita direksiyon öneriirm....

http://www.moto-lita.co.uk/our-products/introduction.aspx

Merhaba
Şimdi insan derki(siyah Defender için) madem caddeden inmiyecek neden Defender?Hemde otomatik vites,ilginç.
Bu arada aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

tercih... zevkler ve renkler kisilere ozel.. duslerin yapildigi malzemeden yapilmayiz biz... onu arariz... shakespear i n dedigi gibi...

uzun zmandır takip ediyordum son halini sabırsızlıkla bekliyorum gmc almayı planlıyordum şimdi defender e bakmaya başladım.
kazasız belasız günlerde binin inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR