Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,388
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

ibrahim bey,
araç gerçekten çok güzel olmuş,emegi geçenlerin eline saglık,eğer lastikleri degiştirmeyecekseniz jantların rengi araç ile aynı olsun.(1848 den bugüne üretilen landlarda jantların rengi tavan ile aynı renkdedir.defender lar için söylüyorum.) artık bu noktada kalın derim.bundan iyisi can saglıgı.

Etiketler

SERİ 3 109' Alıntı:
ibrahim bey,
araç gerçekten çok güzel olmuş,emegi geçenlerin eline saglık,eğer lastikleri degiştirmeyecekseniz jantların rengi araç ile aynı olsun.(1848 den bugüne üretilen landlarda jantların rengi tavan ile aynı renkdedir.defender lar için söylüyorum.) artık bu noktada kalın derim.bundan iyisi can saglıgı.

Teşekkürler.
Jant-lastik değişimi şimdilik gündemde değil, mevcutları bir süre daha kullanacağım.
Jantlar gövde ile aynı renkte beyaza boyanacak.

keyifle takipteyim aracınızı. işçilik çok iyi gözüküyor darısı bu bölgelere :smiley:

ibrahim bey,

çıtayı bu kadar yükseğe çıkattınız, artık boyacılara sabır dilemek lazım. Yavuzda bunları görmüştür sanırım.

Hep söylemişimdir, landlar aynen lego gibi yada traktörler gibi sökülüp parça parça boyanır diye kapılar, motor kaputu asılarak havada boyanır diye boyacım karşı çıktı sonuçta ikinci bir işlem ,

tekrar boya . bunları daha önceden görseydim ikinci bir işleme gerek kalmazdı.

Bunlar land toplayacaklar için iyi bir referans oldu teşekkürler.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC00347.jpg

DSC00348.jpg

DSC00349.jpg

DSC00350.jpg

DSC00351.jpg

veteran' Alıntı:
vallahi çok güzel görünüyor araç

edit:rollcage kısmı sadece ne civarda tuttu acaba?

Teşekkür ederim.

Daha öncede bir kaç kez yazdığım gibi roll-cage konusunda maliyeti buraya yazamıyorum.
Çünkü toplu iş verdiğim için (roll-cage, portbagaj, yan koruma bar ve basamak) ve pazarlık yaptığım için topluca uygun bir fiyata yaptırdım.
Özellikle roll-cage'de epey meşakketli bir işçilik olduğu için aynı fiyata yapacağını sanmıyorum.
Eğer benzeri bir uygulamaya niyetniz varsa en iyisi usta ile iletişime geçip pazarlık yapıp fiyat almak.

ihg70' Alıntı:
Teşekkür ederim.

Daha öncede bir kaç kez yazdığım gibi roll-cage konusunda maliyeti buraya yazamıyorum.
Çünkü toplu iş verdiğim için (roll-cage, portbagaj, yan koruma bar ve basamak) ve pazarlık yaptığım için topluca uygun bir fiyata yaptırdım.
Özellikle roll-cage'de epey meşakketli bir işçilik olduğu için aynı fiyata yapacağını sanmıyorum.
Eğer benzeri bir uygulamaya niyetniz varsa en iyisi usta ile iletişime geçip pazarlık yapıp fiyat almak.
maslak sanayi sanırım burası?

özelden veya burdan yazarsanız ustayı ben en güzeli kendisiyle görüşürüm olmadı:smiley:

Güzelleştirme operasyonunuzu (ki bu güzelleştirmeden çıkmış baştan yaratma olmuş desek daha doğru:smiley:) ilk sayfadan itibaren dikkatlice okudum,yapılan her işi her resme hayranlıkla baktım.Umarım en kısa zamanda herşeyi bitirir ve güzelinize kavuşursunuz:smiley: Bizlerde sabırla beklemekteyiz. Ve tabiki inş. bizimde böylesine bi Defender'ımız olur...

Kazasız belasız sürmeniz temennisiyle

ozy87' Alıntı:
Güzelleştirme operasyonunuzu (ki bu güzelleştirmeden çıkmış baştan yaratma olmuş desek daha doğru:smiley:) ilk sayfadan itibaren dikkatlice okudum,yapılan her işi her resme hayranlıkla baktım.Umarım en kısa zamanda herşeyi bitirir ve güzelinize kavuşursunuz:smiley: Bizlerde sabırla beklemekteyiz. Ve tabiki inş. bizimde böylesine bi Defender'ımız olur...

Arkadaşla aynı mesajı yazacaktım.

1. sayfadan başladım, tüm sayfaları tüm resimleri tek tek inceledim ve sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Allah mutlulukla binmeyi nasıp etsin.

ozy87' Alıntı:

Thracian' Alıntı:
Arkadaşla aynı mesajı yazacaktım.

1. sayfadan başladım, tüm sayfaları tüm resimleri tek tek inceledim ve sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Allah mutlulukla binmeyi nasıp etsin.

teşekkür ederim :smiley:

veteran' Alıntı:
maslak sanayi sanırım burası?

özelden veya burdan yazarsanız ustayı ben en güzeli kendisiyle görüşürüm olmadı:smiley:

Hayır Maslak değil. Seyrantepe eski sanayii.
Orhan Usta

[attachment=1]

[attachment=2]

Yaylar ve Jantlar boyandı.
Sarı-Turuncu arası renkte yaylarım oldu ;D ;D ;D

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC00383.jpg

DSC00384.jpg

DSC00385.jpg

DSC00386.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR