Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,634
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

Tempus' Alıntı:
bence bir LR a takılabilecek en güzel jant 98 disco 1 jantlarıdır :smiley:

2010 katma ve genel bütçesi içinde jant-lastiğe ayıracak ödenek kalmadı. ::smiley:
Ama orijina renkli camlar için bir fon oluşturmuş durumdayım.

Etiketler

valla en kötü defendere bu jantı al üstünede 33-35 silverstone veya insa turbo tak canavarlaşıyor görüntü olarak :smiley: bu jant toyotaya olsa düşünmeden alırım :smiley:

Tempus' Alıntı:
valla en kötü defendere bu jantı al üstünede 33-35 silverstone veya insa turbo tak canavarlaşıyor görüntü olarak :smiley: bu jant toyotaya olsa düşünmeden alırım :smiley:

Notumu aldım. Değerlendireceğim. 8)

Defender'ın üstündeki silverstone lastiklerin ölçüsü nedir acaba?

Haklısınız Boost Jant Defender'lara çok başka bir hava katıyor ama flanşsız takılamaması bir handikap değil mi ? Duyduğum kadarıyla özellikle asfaltta aracın gezinmesi artıyormuş ?

Saygılar

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Haklısınız Boost Jant Defender'lara çok başka bir hava katıyor ama flanşsız takılamaması bir handikap değil mi ? Duyduğum kadarıyla özellikle asfaltta aracın gezinmesi artıyormuş ?

Saygılar

Cenk

Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım, bana göre aracın yol tutuşu ve yan eğim derecesi artıyor. Tek sıkıntısı kaportaya çamur, su zift vs. sıçratması

sword7' Alıntı:
Defender'ın üstündeki silverstone lastiklerin ölçüsü nedir acaba?

umut bu araç üstündeki lastikler 33" silverstone mt 117 extrem araçta yükseltme yok kapı altındaki orjinal marşpiyellerin yerine 4mm kalınlıkta profilden rock sliders yapıldı. yaklaşık 40 gün gibi bir sürede toplandık

bu araç üzerindeki jantları takmak için herhangi bir spacer, flanş falan uygulanmadı bu jantlar direk olarak takılabiliyor

buda başka bir fotosu

[attachment=1]

DSC08783.jpg

Siyahın ortası öyle beyazlı gibi olacaksa o da hoş ama tamamı siyah kar haricinde istetme takılmış gibi görünüyor bana.Beyaz ya da gümüş hoş.

Orjinal renkli cam oldukça maliyetlli olmaz mı?

lns' Alıntı:
Siyahın ortası öyle beyazlı gibi olacaksa o da hoş ama tamamı siyah kar haricinde istetme takılmış gibi görünüyor bana.Beyaz ya da gümüş hoş.

Orjinal renkli cam oldukça maliyetlli olmaz mı?

Tam siyah jant bana da stepne havası veriyor.
Şimdilik ilk plandaki gibi beyaz yapacağım.

renkli cam çok pahallı değil.

altug onaran' Alıntı:
umut bu araç üstündeki lastikler 33" silverstone mt 117 extrem araçta yükseltme yok kapı altındaki orjinal marşpiyellerin yerine 4mm kalınlıkta profilden rock sliders yapıldı. yaklaşık 40 gün gibi bir sürede toplandık

bu araç üzerindeki jantları takmak için herhangi bir spacer, flanş falan uygulanmadı bu jantlar direk olarak takılabiliyor

buda başka bir fotosu

[attachment=1]

Altuğ çok güzel olmuş elinize sağlık. Yükseltme yapmadan 33" takılabiliyor demek ki. Hangi ebata denk geliyor bu 33" ler 265 75 16 mı?

Ellerinize saglik çok güzel bir proje oldu valla insan imrendiriyorsunuz. bende CJ istiyorum,am defendermi acaba demedende edemiyorum
kutlarim sizi.

Hocam araba süper olmuş,her adımını büyük bir hevesle okudum.Güle güle binin inşallahh.Bi kaç sorum olacak;
1-Aracı ne kadara almıştınız?
2-masraflar ne kadar tuttu?

kılıç78' Alıntı:
Hocam araba süper olmuş,her adımını büyük bir hevesle okudum.Güle güle binin inşallahh.Bi kaç sorum olacak;
1-Aracı ne kadara almıştınız?
2-masraflar ne kadar tuttu?

Teşekkürler.
Şu sanayii işleri ömrümü yedi o ayrı konu ;D

Motoru iyi (TD), yürüyeni iyi, temiz bir Defender'i 20'nin altında bulamazsınız.
Önceki sahibinin yaptığı bakım, taktığı ekipman ve aksesuara göre 20-30 arası değişebilir fiyatlar.
Benim giriştiğim türden sıfırdan-ağır bir yenilme geçirmiş, her vidası elden geçirilmiş bir aracı ise 40'tan aşağı bulmazsınız.

Masraflar için 15bin bütçe ayırmıştım. Ama 20'ye dayanacak gibi görünüyor.

Yapılacak işler arasında kompressör, invertör, vebasto, yeni orta konsol, otomatik ön camlar da var.
Sunroof için tepede yer bıraktım ama onu ne zaman yaptırabilirim bilmiyorum.

Kaldığımız yerden devam...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC00326.jpg

DSC00327.jpg

DSC00328.jpg

DSC00329.jpg

DSC00330.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC00331.jpg

DSC00332.jpg

DSC00334.jpg

DSC00335.jpg

DSC00336.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC00346.jpg

DSC00337.jpg

DSC00344.jpg

DSC00345.jpg

DSC00343.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR