Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,623

Etiketler
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

Artık iyice sonuna yaklaştık.
Cam-döşeme dışında kayda değer bir şey kalmadı.
Son fotolar:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC00426.jpg

DSC00427.jpg

DSC00430.jpg

DSC00434.jpg

Göstergelerin olduğu kısma LED aydınlatma koyduk, süper oldu :smiley:
Göstergelerin üstündeki ızgaranın içine şerit LED döşedik, göstergeler yukarıdan gelen beyaz ışıkla aydınlanıyor, böylece göze direk gelmeyerek rahatsız etmiyor.
Kendi yeşil aydınlatması ile karışınca çok değişik bir hava veriyor.

LED'leri park yerine sol alttaki boşa çıkan düğmelerden birine bağladık, buradaki düğmeleri yeni orta konsola taşıyınca bunlar boşa çıkmıştı.
Gece fotoğraf çekebilirsem koyarım buraya.

ihg70' Alıntı:
Göstergelerin olduğu kısma LED aydınlatma koyduk, süper oldu :smiley:
Göstergelerin üstündeki ızgaranın içine şerit LED döşedik, göstergeler yukarıdan gelen beyaz ışıkla aydınlanıyor, böylece göze direk gelmeyerek rahatsız etmiyor.
Kendi yeşil aydınlatması ile karışınca çok değişik bir hava veriyor.

LED'leri park yerine sol alttaki boşa çıkan düğmelerden birine bağladık, buradaki düğmeleri yeni orta konsola taşıyınca bunlar boşa çıkmıştı.
Gece fotoğraf çekebilirsem koyarım buraya.

elinize saglık MUKKEMMEL !! olmus yaa mukemmel hep hayalımde bu sekılde en bastan toplamak var ama buyuk sabır ve maddıyat gereken bır konu ŞAPKA ÇIKARILCAK bir arac olmus gül güle kullanmak nasip olur inşallah..

ihg70' Alıntı:
Artık iyice sonuna yaklaştık.
Cam-döşeme dışında kayda değer bir şey kalmadı.
Son fotolar:

bir araç bu kadar azimle ve güzel ancak sizinki kadar olabilirdi.hayırlı olsun...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

sizin yaptığınız çok fena birşey bu gidişle bunu okuyan herkezin bir defender i olacak hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum teşekkürler
iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

merhaba ben aranıza yeni katıldım. Paylaşımız çok güzel.
Sayenizde bende defender hastası oldum enkısa zamanda bir defender sahibi olmaya çalışacağım.
Aracınız çok güzel oluyor ve ayrıca defender toplamak isteyenlere ( benim gibi çok yol gösteriyor.
aracınızla kazasız belasız iyi eğlenceler diliyorum kolay gelsin..... :smiley:

berk' Alıntı:
elinize saglık MUKKEMMEL !! olmus yaa mukemmel hep hayalımde bu sekılde en bastan toplamak var ama buyuk sabır ve maddıyat gereken bır konu ŞAPKA ÇIKARILCAK bir arac olmus gül güle kullanmak nasip olur inşallah..

kutluhan01' Alıntı:
merhaba ben aranıza yeni katıldım. Paylaşımız çok güzel.
Sayenizde bende defender hastası oldum enkısa zamanda bir defender sahibi olmaya çalışacağım.
Aracınız çok güzel oluyor ve ayrıca defender toplamak isteyenlere ( benim gibi çok yol gösteriyor.
aracınızla kazasız belasız iyi eğlenceler diliyorum kolay gelsin..... :smiley:

negrowolf' Alıntı:
bir araç bu kadar azimle ve güzel ancak sizinki kadar olabilirdi.hayırlı olsun...

st' Alıntı:
sizin yaptığınız çok fena birşey bu gidişle bunu okuyan herkezin bir defender i olacak hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum teşekkürler
iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

albay53' Alıntı:
super bı ış çıkmış ortaya

Teşekkürler arkadaşlar
:smiley:

Çok güzel gidiyor İbrahim. Isıtmalı koltuk mu yaptın?

nkurtkaya' Alıntı:
Çok güzel gidiyor İbrahim. Isıtmalı koltuk mu yaptın?

Sağol Nejat. Gerçekten sonuna geldik.

Isıtmalı koltuk kısmını tartıştık epey, gerekli mi gereksiz mi diye ve en sonunda vazgeçtim. Koltuğu ben kendim ısıtırım ;D ;D ;D
Zaten bütçeyi epey aştık, ona para ayıramıyorum. O her zaman kolaylıkla yapılacak bir şey. İleride ihtiyaç duyarsam yaptırırm.
Konsoldaki koltuk ısıtma düğmelerden birine "arka sis" diğerine "arka aydınlatma" (sağ üstteki yuvarlak hella) bağlandı.

Konsoldaki diğer düğmelerin dağılımı şöyle:

Sol üstteki 3 düğme: Arka cam rezistansı, arka cam fiskiye, arka cam silecek
Sağ üstteki 3 düğme: Tampondaki 2x sis far, 2x tavan üstü aydınlatma (içteki iki), 2x tavan üstü aydınlatma (dıştaki 2)
Onların altındakiler: ön cam düğmeler (sağ-sol)

Alta da bir saat uydurduk, parka bağlandı.

Ayrıca arka tavan içine de (bagaj kısmı) lamba koyduk.

İnvertörü arka sıra koltukların altın yerleştirdik (2000W)

Radyo/CD çalar ucuz bişey aldım (Goldmaster, 150 TL), USB ve SD Card girişi var.
Hoparlörlerin ön 2 tanesini koltuk altlarına, 2 tanesini arka üst köşelere koyacağız.
Arkalar için fiberden kutu hazırlanıyor.

Merhaba İbrahim Bey,

Aracınıza uyguladığınız işlemleri başından beri büyük bir ilgi ile takip ediyorum ve sonucu, tüm arkadaşlar gibi ben de merakla bekliyorum. Kazasız-belasız, güzel günlerde kullanmanızı temenni ederim.

Madem ki artık sürecin sonuna geldiniz ve aslında komşuymuşuz :D, aracınıza ilk başladığınız dönemde bahsettiğiniz; kuş silueti düşünceniz halen devam ediyorsa, bunu size memnuniyetle hazırlayabilirim. Avatarınızdaki kuş silueti mi veya başka bir kuş silueti mi, söylemeniz yeterli.

Çok uzun zamandır hayallerini kurduğum, defalarca hayal kırıklığı yaşadığım, ve yakın zamanda tüm umutlarımı kaybettiğim, artık bulamayacağımı düşündüğüm Defender 110 hayalim, 01/11/2010 pazartesi günü, nihayet sonlanıyor. Benim de 92 model, 2.5 düz dizel, beyaz bir Defender 110'um olacak. Bizim semtte, giderek çoğalıyoruz sanırım :D

Saygılar,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba İbrahim Bey,

Aracınıza uyguladığınız işlemleri başından beri büyük bir ilgi ile takip ediyorum ve sonucu, tüm arkadaşlar gibi ben de merakla bekliyorum. Kazasız-belasız, güzel günlerde kullanmanızı temenni ederim.

Madem ki artık sürecin sonuna geldiniz ve aslında komşuymuşuz :D, aracınıza ilk başladığınız dönemde bahsettiğiniz; kuş silueti düşünceniz halen devam ediyorsa, bunu size memnuniyetle hazırlayabilirim. Avatarınızdaki kuş silueti mi veya başka bir kuş silueti mi, söylemeniz yeterli.

Çok uzun zamandır hayallerini kurduğum, defalarca hayal kırıklığı yaşadığım, ve yakın zamanda tüm umutlarımı kaybettiğim, artık bulamayacağımı düşündüğüm Defender 110 hayalim, 01/11/2010 pazartesi günü, nihayet sonlanıyor. Benim de 92 model, 2.5 düz dizel, beyaz bir Defender 110'um olacak. Bizim semtte, giderek çoğalıyoruz sanırım :D

Saygılar,

Barış

Barış Bey, ne kadar güzel bir gelişme, çok sevindim inanın, haydi hayırlısı diyelim sizede.

Tebrikler.

İbrahim Beyin aracı bize hep ilham oldu, takip ettiğimiz bir araç oldu onun DEFENDER'ı iyi günlerde kullanır umarım. Sizin de aracınızı bekliyoruz en kısa zamanda.

Herkese hayırlısı olsun...

İbrahim Bey;

Araca taktığınız ön panel ve düğmler ne kadara mal oldu, ayrıca LED ler yaptırmışsınız bunlarında gece fotolarını bekliyoruz.

Saygılar.

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba İbrahim Bey,

Saygılar,

Barış

Hayırlı uğurlu olsun Barış Bey, gözünüz aydın.
Defender ailesine hoşgeldiniz o zaman :smiley:
Göktürk'teki defender sayısı hızla artıyor. Bi Nejat Kurtkaya kaldı ;D

Kuş sillueti düşüncesi aynen devam ediyor. Yapabilirsen çok büyük sevaba girersin :D
Elimdeki tek örnek avatardaki küçük numune. Onun aynısından istiyorum. Beyaz çerçeve itibariyle 30x30cm ebatlarında büyütebilirsen şaane olacak.
Ben yapmaya çalıştım ama bu küçücük resmi o boyutlara bozulmadan büyütmeyi beceremedim. :-[
Ön kapılara birer tane simetrik ve birer tane de yedek (hasar görürse yenilemek için) toplam 4 taneye ihtiyacım var.

[attachment=1]

kus.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri