Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,626
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

st' Alıntı:
asıl ben teşekkür ederim beni mutlu ettiniz aracınızı güle güle kullanın

Bir gün benimde size bir faydam dokunur umarım. Memnuniyet duyarım.

İbrahim Beyin aracını bekliyoruz artık, açılışa az kaldı...

Saygılar.

Etiketler

veteran' Alıntı:
İbrahim bey selamlar

sigortaları da değiştirmişsiniz gördüğüm kadarıyla. eski tip sigortadan bu tipe geçmekte herhangi bir zorluk var mı bilginiz var mı acaba?

teşekkür ederim

Hayır Göktuğ Bey, sigortları değiştirmedik, orijinal hali bu.
1993 yılından itibaren bu tip sigorta kutusu kullanılmaya başlanmış, (Benimki de 93 model ;D)
Elektrikçinin söyledğine göre bu tip sigortaya geçmek için tesisatın da değişmesi gerekiyormuş.

ihg70' Alıntı:
Hayır Göktuğ Bey, sigortları değiştirmedik, orijinal hali bu.
1993 yılından itibaren bu tip sigorta kutusu kullanılmaya başlanmış, (Benimki de 93 model ;D)
Elektrikçinin söyledğine göre bu tip sigortaya geçmek için tesisatın da değişmesi gerekiyormuş.
h

tamamdır o zaman ben sandım sizde bizdensiniz ;D

o zaman maceraya atılmaya gerek yok mevcut neyse devam en iyisi :smiley:

Merhaba İbrahim Bey,

İstediğiniz kuş siluetini iki tip hazırladım, Beğeninize sunarım. Hangisini tercih ettiğinizi bildirmeniz yeterli.
Mail adresinizi göremedim. Bana mail bildirirseniz, sizde de bulunması için, dökümanların gerçek boyutlarındaki vektörel dosyalarını size gönderebilirim.

Saygılar,

Barış

Ekli dosyalar

• ibrahim_bey01.pdf
    18.7 KB · Görüntüleme: 225
  • ibrahim_bey02.pdf
    21.4 KB · Görüntüleme: 153

Barış Bey merhaba;

Bugün sanıyorum siz de aracınızı alacaktınız, gelişmelerden haberimiz olmadı, nedir durum, ne yaptınız?

Merhaba Serhat Bey,

Bu gün, saat 16:30 itibari ile, avatarımda resmi bulunan, 2.5 düz dizel Defender 110'um mevcuttur ;D ;D ;D
Tabiki eksikleri var ama hiç önemli değil, zamanla yaptıracağım.

İbrahim Bey'in ve sizin yaptırdığınız, gösterge paneline Led uygulamasını ben de yaptırmak istiyorum. Sizin fotoları gördüm, gayet güzel olmuş ama ben, 3'erli değilde daha az Led taktırmak isterim ( Işık biraz güçlü bana göre ). Defender ile eve dönerken hava kararmıştı ve göstergelerin ışıkları çok yetersizdi ( O anki sevincimden, gösterge paneli ışıklarıda hiç umrumda değildi aslında :smiley: ) Led aydınlatmanın güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Sürekli balkona çıkıp Defender'a bakıyorum ;D

Saygılar,

Barış

Selam arkadaşlar. İzlediğimiz bu defenderin bitmiş şekilde değeri nedir?. ANTALYADA bu işleri yapacak kimse yok bir arkadaşım takla attı burada yaptıramadı alanyaya götürdü iki aydır bitmedi. Bitmiş şekilde hiç eksiği kalmamış bir arac için soruyorum, ses izalasyonu dahil soyulup giydirilmiş.
Ben 2008 model lada niva sahibiyim, defender,cilerle karadeniz turuna katılmak istiyorum, tabiki defender,le. Haber bekliyorum .saygılar.

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Serhat Bey,

Bu gün, saat 16:30 itibari ile, avatarımda resmi bulunan, 2.5 düz dizel Defender 110'um mevcuttur ;D ;D ;D
Tabiki eksikleri var ama hiç önemli değil, zamanla yaptıracağım.

İbrahim Bey'in ve sizin yaptırdığınız, gösterge paneline Led uygulamasını ben de yaptırmak istiyorum. Sizin fotoları gördüm, gayet güzel olmuş ama ben, 3'erli değilde daha az Led taktırmak isterim ( Işık biraz güçlü bana göre ). Defender ile eve dönerken hava kararmıştı ve göstergelerin ışıkları çok yetersizdi ( O anki sevincimden, gösterge paneli ışıklarıda hiç umrumda değildi aslında :smiley: ) Led aydınlatmanın güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Sürekli balkona çıkıp Defender'a bakıyorum ;D

Saygılar,

Barış

Holeyyyy....... :D :D :D

Barış Bey inanın acaip sevindim, tahmin ettim zaten söylemiştiniz pazartesi günü alacağım diye, haydi hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın inşaallah.

O heyacanı bilmezmiyim, aynen dediğiniz gibi, gözsterge panalinde hiç bir şey görünmüyor, bu LED sistemi bulunmaz bir nimet oldu, dediğiniz gibi 3 lüler biraz fazla geldi gibi belki birer tanesini kapatırız, ışık bizim elimizde zarar yok :D.

Bir başlık açıp aracın özelliklerinden bahsedermisiniz biraz nede olsa artık benim DEFENDER ile sizinki kardeş sayılır :D :D.

Tekrar hayırlı olsun, hadi benim için de bir kere daha camdan bakın araca... ;) ;) :smiley: :D

krosofrot' Alıntı:
Selam arkadaşlar. İzlediğimiz bu defenderin bitmiş şekilde değeri nedir?. ANTALYADA bu işleri yapacak kimse yok bir arkadaşım takla attı burada yaptıramadı alanyaya götürdü iki aydır bitmedi. Bitmiş şekilde hiç eksiği kalmamış bir arac için soruyorum, ses izalasyonu dahil soyulup giydirilmiş.
Ben 2008 model lada niva sahibiyim, defender,cilerle karadeniz turuna katılmak istiyorum, tabiki defender,le. Haber bekliyorum .saygılar.

Merhabalar;

Antalya da olmazmı hiç, hem de en alası var bildiğim kadarıyla, Ahmet Usta var, kendisi TOYOTA cı ama DEFENDER lara da hizmet veriyor.

Kendisine buradaki topicten ulaşabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63824.0

AHMET07 olarak forumdadır kendisi belki.

Kolay gelsin.

Merhaba crosofrot,

Gezenbilir, Anasayfa'da bulunan '' İlan Panosu'' içerisinde '' Vasıta'' bölümünden, şu an satılık olan arazi araçlarına bakmanı tavsiye derim. Forum dahilinde, Defender'ın sıfırdan toplanması ile ilgili konu başlığı bulunan Defender'lardan satılık görebilirsin. Piyasada toplanmış Defender yerine forum dahilinde, yapım süreci belli araçlar gayet güvenilir gelecektir sana. Sonuçta: forum üyesi arkadaşların, aracı toplama süreci, parça temini, ilave donanımlar ve pratik çözüm uygulamaları detaylı olarak anlatılıyor ve görseller mevcut. Fiyatları da belirtiliyor.

Saygılar,

Barış

sertem41' Alıntı:
Holeyyyy....... :D :D :D

Barış Bey inanın acaip sevindim, tahmin ettim zaten söylemiştiniz pazartesi günü alacağım diye, haydi hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın inşaallah.

O heyacanı bilmezmiyim, aynen dediğiniz gibi, gözsterge panalinde hiç bir şey görünmüyor, bu LED sistemi bulunmaz bir nimet oldu, dediğiniz gibi 3 lüler biraz fazla geldi gibi belki birer tanesini kapatırız, ışık bizim elimizde zarar yok :D.

Bir başlık açıp aracın özelliklerinden bahsedermisiniz biraz nede olsa artık benim DEFENDER ile sizinki kardeş sayılır :D :D.

Tekrar hayırlı olsun, hadi benim için de bir kere daha camdan bakın araca... ;) ;) :smiley: :D

;D Serhat Bey,

Geçen hafta tatil öncesi, eski ruhsat halledilseydi hakikaten kardeş olacaklardı :D Sürekli Defender'a bakıyorum, hiç böyle bir durum yaşayacağımı düşünmezdim ;D ;D ;D

Akşam saatine kaldığım için fotoğraf çekemedim, yarın bir konu başlığı açıp birşeyler yazacağım.

Gösterge paneline Led ışık bence çok güzel fikir. Maliyeti pahalı mı bilmiyorum ama gayet güzel iş çıkardığı kesin. Siz de güle güle kullanın :D

Tüm iyi dilekleriniz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim.

Saygılar,

Barış

Suyabatmaz kardeşim,e teşekkür ediyorum, bahsettiğiniz yerleri tarayıp değerlendireceğim.

suyabatmaz' Alıntı:
;D Serhat Bey,

Geçen hafta tatil öncesi, eski ruhsat halledilseydi hakikaten kardeş olacaklardı :D Sürekli Defender'a bakıyorum, hiç böyle bir durum yaşayacağımı düşünmezdim ;D ;D ;D

Akşam saatine kaldığım için fotoğraf çekemedim, yarın bir konu başlığı açıp birşeyler yazacağım.

Gösterge paneline Led ışık bence çok güzel fikir. Maliyeti pahalı mı bilmiyorum ama gayet güzel iş çıkardığı kesin. Siz de güle güle kullanın :D

Tüm iyi dilekleriniz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim.

Saygılar,

Barış

Barış Bey gerçekten çok sevindim, en azından burçları aynı olmuş oldu :D. Ne zaman ne konuda destek isterseniz yardıma hazırım.

GAZAMIZ MÜBAREK OLA... ;D ;D ;D

Merhaba crosofrot,

Yukarda vermiş olduğum topicten size Antalyada yardım edecek tek kişinin ismi mevcut, oradan da yardım alabilirsiniz.

Saygılar.

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba İbrahim Bey,

İstediğiniz kuş siluetini iki tip hazırladım, Beğeninize sunarım. Hangisini tercih ettiğinizi bildirmeniz yeterli.
Mail adresinizi göremedim. Bana mail bildirirseniz, sizde de bulunması için, dökümanların gerçek boyutlarındaki vektörel dosyalarını size gönderebilirim.

Saygılar,

Barış

Sana mail attım ama benim mail programı sapıttı, aynısından 3-4 mail almış olabilirsin ;D

ihg70' Alıntı:
Sana mail attım ama benim mail programı sapıttı, aynısından 3-4 mail almış olabilirsin ;D

Selam İbrahim,

Senin mailini aldım, yenisini hazırlayıp sana geri mail attım.
Gönderdiğim mail'da pdf ve vektör çizimler mevcut, sana ulaşmadı ise haber ver, tekrar göndereyim. İşin orjinal dökümanları sende de bulunsun.

Doğru olan çizim budur,

Barış

ibrahim_son.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR