Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,637
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

ihg70' Alıntı:
Bu telekomdan çıkan '98 300Tdi'lardan bir tane almadın mı?
Gayet iyi arabalar, 3-5 bin masrafla tam senin istediğin gibi olurdu, zaten üstlerinde her şey var gibi..

Onlar 3-5 bin ile bitecek gibi değil. Sadece lastik+tampon+vinç+kilit+şnorkel+alt korumalar+telsiz 5 bin eder. Motorlar 300 bin küsür, ne masraf çıkarır belli değil. Boya Telekom çizgili :D :D

Ben arabamı geri istiyorum :D Ne masraf ettiysen vereyim + üstüne %10 vereyim, ne dersin?

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Onlar 3-5 bin ile bitecek gibi değil. Sadece lastik+tampon+vinç+kilit+şnorkel+alt korumalar+telsiz 5 bin eder. Motorlar 300 bin küsür, ne masraf çıkarır belli değil. Boya Telekom çizgili :D :D

Ben arabamı geri istiyorum :D Ne masraf ettiysen vereyim + üstüne %10 vereyim, ne dersin?

Satlık değil ;D

Mevzu para değil. Ben bu arabaya çok bağlandım. Ailenin üyesi gibi 8)

O kadar Defender arasından bula bula benim külüstür 200Tdi'a göz dikmiş.
Kibar Feyzo'daki gibi: "Satmirem işte, satmirem" ;D

Belki merak edenler vardır diye (Bu tür bir işe girişecekler için) maliyet rakamı vermek istiyorum:

Tek tek detaylı veremiyeceğim ama yuvarlak hesap şimdiye kadar 31-32 bin lira harcamışım.
Henüz yapmadığım 5-6 bin lira kadar ödemem de var.
Yani kaba hesap, bu iş bana (güzelleşirme) 36-38 bin gibi bir rakama mal olacak/oldu.
Yenilenmedik, el değmedik parçası kamadı nerdeyse.

Allah ta sattırmasın İbrahim kardeşim.

Bu kadar özveri, bu kadar sabır, bu kadar emek harcadıktan sonra ve en önemlisi ise bu kadar maddi imkanını senin deyiminle bu külüstüre harcadıktan sonra kimse satmak istemez.

Özellikle bu kadar isteyerek bir araç yapmak herkesin harcı değil, parası olan olsa da bu kadar sabrı olmaz diye düşünüyorum.

Hadi İbrahim bekliyoruz UÇAN DEFENDER ı.

Bu yaptığınız izolasyonu daha önce yapan varmı? Ne derecede ısı ve ses izolasyonu yapar acaba.

Kabin içine gelen sesleri %40 oraında azalttığını söylüyorlar.
Bende aynı malzeme tavana da kaplandı. Isıya da muhakkak bir etskisi olacaktır.

Aynı izolasyonun uygulandığı diğer defender'da (daha önce fotoğraflarını koyduğum siyah def.) sesin belirgin biçimde azaldığını gözlemledim.

Devam;
Kapılar kaplandı, izolasyonda 2. kat yapılmaya başlandı.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00494.jpg

DSC00495.jpg

DSC00496.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.