Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Voyagers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,058

Etiketler
Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?

Neden İkinci zor geldi.

Muayeneden sonra muayene memuru bir evrak verdi ve bu evrakla trafik subeden değişikliği yaptırın dedi.

Banada acikcasi cok zor gelmedi. Bilmedigim bir durum mu var acaba beni aydinlatirsaniz severim.

Not. Bu araç bu siteden çıkma tüm revizyonlari yapilmis zamaninda. Halen fotograflari da var sitede. Bilindik bir arac.

O zaman muayeneden geçen araç şimdi nasıl oluyorda sisteme takılıyor anlamadım.

Selamlar Murat

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?

Voyagers' Alıntı:
Neden İkinci zor geldi.

Muayeneden sonra muayene memuru bir evrak verdi ve bu evrakla trafik subeden değişikliği yaptırın dedi.

Banada acikcasi cok zor gelmedi. Bilmedigim bir durum mu var acaba beni aydinlatirsaniz severim.

Not. Bu araç bu siteden çıkma tüm revizyonlari yapilmis zamaninda. Halen fotograflari da var sitede. Bilindik bir arac.

O zaman muayeneden geçen araç şimdi nasıl oluyorda sisteme takılıyor anlamadım.

Selamlar Murat
Benim kişilik özelliğimden öyle dedim, teknikle uğraşmayı bürokrasi ile uğraşmaya yeğlerim açıkçası o bakımdan öyle dedim.

Daldik fani dünya İşlerine

Kusuruma bakmayın.

Başta tüm İslâm alemi olmak üzere, kıymetli gezenbilir ailesi ile tüm değerli üyelerinin mübarek Kadir gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Selamlar Murat

Bende hiç sevmem bürokrasi islerini aynen teknik konular her zaman daha zevkli zor olsalar bile. ::smiley:

Ama kagit evrak mevrak sıkıcı işler ne yazikki :'(

Bakalım inşallah Sakat bir durum olmaz. :-\

Selamlar Murat

Emniyetteki memurunda sorunun çözümünde yapıcı olması önemli sistemde görünenin doğru olduğuna ruhsata yanlış yazılmış kanısına varırlarsa işinizi kolay çözerler birde bu işlemi kayıtlı olduğu trafik şubede yapmanız gerek kolay gelsin sorunsuz halledersiniz inşallah

Inşallah sorunsuz çözülür. Araç Kocaeli trafiğe kayitli. Bakalım bayram sonrası sıkıntısız hallolur inşallah.

Gelişmelerden haberdar ederim sizleri

Selamlar . Murat

Tüm Forum Dostlarına Merhabalar,

Allah'ın izni ile bugünden itibaren bizlerde bir 2.5 düz diesel Defender 110 sahibiyiz.
Başta bu konu üzerinde, kıymetli fikir ve tavsiyeleriyle bizleri aydinlatan tüm forum dostlarina ve satinalma suresince göstediği yardımseverliği ile satıcı kardeşimize buradan ayrıca teşekkür ederiz.
Herkese bizden çay :smiley:
Selamlar Murat.
Not:Yapılan anlaşma gereği fiyat bilgisi verilmemektedir. Bilgilerinize.

IMG-20140709-WA0002-1.jpg

Selamlar, güle güle kullanın aracınızı, hayırlı uğurlu olsun... Bu arka koltukları 1+1 şeklinde citröen koltuğu ile detaylı toplanan düz dizel araç değil mi yoksa sadece renkten mi öyle sanıyorum? Eğer o ise çok emek vererek ciddi paralara toplanmıştı ve forumda başlığı vardı....

Çok teşekkür ederim,

Aracın benden önceki ikinci sahibi (Berk Güneri) aracı toplarken bu forumda toplama sürecini fotoğrafları ile paylaşmış. Ama Citröen' den çıkma koltuk yok arkada, 3lü tek koltuk var. 5 kişilik araç.

Araç şu an serviste, debriyajı yumuşatmak için baskı balata değişiyor. Bir de hidrolik direksiyon pompası değişiyor eski olan ara gazı vermeden rahat dönmüyordu. Ufak tefek eksiklikleri bu arada toparlanıyor işte.

Allah'ın izni ile elime geçer geçmez ufak tefek bende toparlamalar yapacağım fikir ve görüşleriniz benim için çok kıymetli. Gelişmeleri forumda paylaşırım.

Selamlar Murat.

Voyagers' Alıntı:
Çok teşekkür ederim,

Aracın benden önceki ikinci sahibi (Berk Güneri) aracı toplarken bu forumda toplama sürecini fotoğrafları ile paylaşmış. Ama Citröen' den çıkma koltuk yok arkada, 3lü tek koltuk var. 5 kişilik araç.

Araç şu an serviste, debriyajı yumuşatmak için baskı balata değişiyor. Bir de hidrolik direksiyon pompası değişiyor eski olan ara gazı vermeden rahat dönmüyordu. Ufak tefek eksiklikleri bu arada toparlanıyor işte.

Allah'ın izni ile elime geçer geçmez ufak tefek bende toparlamalar yapacağım fikir ve görüşleriniz benim için çok kıymetli. Gelişmeleri forumda paylaşırım.

Selamlar Murat.
Tamam işte aklımda 2+2 gibi kalmış. 3 adet tek koltuklu (katlanır koltuklar) yapılmıştı. Forumda şaseden toplama fotoğrafları ve başlığı olması gerekli...

Şayet varsa bir link, paylaşırsanız sevinirim.

Ben, araç Berk Güneri'deyken toplandığı fotoğraflarını buldum ama bilmediğim başka bir dönemi de varsa bilmek isterim.

Acaba bu eklediğim fotoğraf bahsettiğiniz konuya ait olabilir mi ?

Teşekkürler.
Murat

IMG_1485.jpg

Haydi hayırlısı görsel olarak oldukça iyi görüntüsü var güle güle kullanın

Aha linki buldum....

http://wwe.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.1000

Bilemedim aynı araç mı detaylı resim lazım...110 sayfa olmuş o konuda tesadüfe bakın ;D ;D ;D

Umut Bey,

linkteki araç benim satın aldığım araç değil. Ama hedefimdeki araç diyebilirim.

Benim aracım Berk Güneri nin aracı. O da sağolsun araca bayağı bir emek harcamış forumda resimleri ile toplanma süreci mevcut.
Bende Allah izin verdiği ve gücümün yettiğince toparlamaya çalışacağım.

Selamlar Murat.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri