Elinize saglik cok guzel olmus. Allah kaza bela vermesin insallah. inanin hic sıkılmadan 15 sayfa tum mesajlari okudum. mesajlarinizi okurken hem araba benimmis gibi heyecanlandim hem de bilgi sahibi oldum. Ne gariptir ki sizin gibi bende ofroad icin deil sadece sehir ici ve kamp amacli dusunuyorum. Bu yuzden defender ve chereoke tarzi araclar arasindaki yasadiginiz ikilemin aynisini ben de yasiyorum.Voyagers' Alıntı:
mrdnmz' Alıntı:Murat bey hoşgeldiniz. Ben benzinli kullanıyorum ve çok memnunum. Çok sevdiğim bir laf var. Konu Defender ise motor teferruattır.
Bütçenize uygun orta halli toplanmış ve biraz da aksesuarlı defendar bulmanız mümkün.
İnşallah istediğiniz gibi olur...
Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey
Voyagers' Alıntı:Yorumlarınız için çok teşekkür ederim;
Öyle bir noktaya geldim ki; midem, beynim, kalbim ve tüm haliyle; ruhum bulandı ve daral gelmeye başladı afakanlar basacak yakında. Gördüğüm tüm araçlarda (kendimce) ciddi kusurları var. Ne yazıkki bütçem ancak almaya yetiyor, ufak tefek yapabileceklerim var tabiki.
Birinde; araç diff-lock'a geçmiyor motor kapağından ful yağ kaçırıyor, satıcı "araç yeni revize oldu" diyor ???
Diğerinde; içi dökülüyor ilanda TDI deniliyor telefon ile haberleşiyoruz gidip gördük araç "düz dizel". BRAVO yani
Başka araca bakmaya gittik, bir aksilik geri geri gelirken arka stop lambasını ağaca çarptım kırıldı, tabi alışmışız sensörlü modern araçlara :'( yazık ettik neyse ki fazlası ile ödedik bedelini.
Demek ki var bu işte bir hayır
Bu Defender' lar bir tutku olmaktan çıkmış, borsası olmuş bunlarım, felaket durumdaki araçlara faiş fiyatlar isteniyor.
Çok iyi durumda olup ta fiyatını hak eden araçlara lafım yok. Benim bütçem bu çapım bu
Çok sıkıldım artık rotamı başka araçlara çevirdim, Grand Cherokee 4.0 XJ falan bakacağım. en azından bütçemde uygun. 1993 model altındakilerin vergileri de fena değil. İllaki bir Defender olamaz ama vardır bunda da bir hayır. Son 3-4 aydır arıyorum demek ki zorlamamak lazım.
Sağ olun dostlar, Selametle
Murat/Tuzla.
Sayin, Mntklrlfrs;mntklfrs' Alıntı:Elinize saglik cok guzel olmus. Allah kaza bela vermesin insallah. inanin hic sıkılmadan 15 sayfa tum mesajlari okudum. mesajlarinizi okurken hem araba benimmis gibi heyecanlandim hem de bilgi sahibi oldum. Ne gariptir ki sizin gibi bende ofroad icin deil sadece sehir ici ve kamp amacli dusunuyorum. Bu yuzden defender ve chereoke tarzi araclar arasindaki yasadiginiz ikilemin aynisini ben de yasiyorum.
Cocuklarimin elinde tablet, bilgisayar masasinda omur gecirmelerini istemiyorum. Onlara doganin guzelliklerini ve ozgurlugu gormeleri icin bir aracim olmali. Partner veya berlingo tarzi araclarla sadece yolda seyredebilirim araziye giremem o yuzden defender diyorum.
Benim icimde yanan kamp tutkusunu bir defenderle sondurmeye heves ettim lakin benim seruvenim henuz baslamasa da basladiginda sizinkinden cok daha zor olacak. Hem araclarin mekanik aksami konusunda bilgim yok hem de butcem simdilik 15 bini gecemez. Bu yuzden hep ilanlarda en dusuk fiyatlilara bakiyorum malesef. Bazen dusunuyorum oyle bi arac alsam buyuk sorunlar verir mi ve yakit tuketimi haddinden fazla olur mu diye. 110 luk iyi bisey zaten simdilik butcemin cok uzerinde 90 liklar daha uygun mecburen. Simdilik vakti gelmedi almanin odemelerim nedeniyle vakti gelince de mevla gorelim neyler neylerse de guzel eyler diyecegiz. Saglicakla kalin
SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi