Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Voyagers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,058
Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M

Tebrik ederim Murat bey, hayırlı olsun kazasız ve bol çamurlu günlerde kullanmanız dileği ile hoşgeldiniz birde şimdiden Allah kurtarsın demekten başka birşey kalmıyor bizede :smiley: detaylı özellik ve fotoğraf konusunda emre beye katılıyorum tez zamanda bekliyoruz

saygılar
Alkım.

Etiketler

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?

Sayin Alkım Bey,

Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.

Sayın Burak Bey,

Sağolun efendim :smiley:

Sayın Emre Bey,

Teşekkürler :smiley:

Aracimizin satış işlemleri tamamlandıktan sonra gerekli fotoğraf vs. yükleyeceğim.

Selamlar
Murat

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Sayın Özgür Bey,

Teşekkürler.

Murat

Hayırlı olsun, nice maceralı geziler diliyorum.

Hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Sayin Cenk Bey

Sayın Şaban Bey

Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Murat

Sormayın Dostlar yaa.

Yok yok daha henüz o noktalara gelemedik. Daha aracı satın alamadık ki. Satıcı, muayene bana ait dedi. Aracin muayenesi bitmişti.
OK dedik, araç Muayene hazırlığı için ustaya bırakıldı. Fakat gelin görün araç muayenede takıldı 4 ağır kusurdan.

Bayram sonrasına kaldi yani anlayacağınız.

Hayirlisi diyelim. Sabır diyelim.

Selametle Murat.

Voyagers' Alıntı:
Sormayın Dostlar yaa.

Yok yok daha henüz o noktalara gelemedik. Daha aracı satın alamadık ki. Satıcı, muayene bana ait dedi. Aracin muayenesi bitmişti.
OK dedik, araç Muayene hazırlığı için ustaya bırakıldı. Fakat gelin görün araç muayenede takıldı 4 ağır kusurdan.

Bayram sonrasına kaldi yani anlayacağınız.

Hayirlisi diyelim. Sabır diyelim.

Selametle Murat.
Yav derdiniz o olsun:smiley:)) Nedir 4 ağır kusur?

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M

Ben arabayı aldığında muaynesi 2 aylıktı ama frenler yoktu. Sol ön far çalışmıyordu. Bu nasıl iş ben birşey anlamadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende anlamadim yaw.

4 ağır kusur şu şekilde.

1- Sürücü koltuğu yerine sabit değil.
2- Araç ruhsat ta kamyonet sistemde başka M1G1 miş N1G1 olması gerekiyormuş.
3- Arka frenler de kaçak var yenilenmesi gerekiyor.
4- On frenler hortumlarinda catlak var.

Durum bu hayırlısı diyelim bekleyelim.
Selamlar Murat.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR