Daihatsu Feroza Teknik Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ophtha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 319
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,711
Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım

forester' Alıntı:
Alican Bey,

Motor sıcakken emiş 0,25 mm egzost 0,33 mm.
[attachment=1]

forester' Alıntı:
Rica ederim Alican Bey,

Ayrıca servis kılavuzu her 40.000 km de sübap ayarlarının kontrol edilmesini söylüyor ama her 20.000 km de bir yapılsa daha iyi olur gibime geliyor, ben sübap ayarı yapılmadan önce 2 ile çıktığım yokuşu ayarlar yapıldıktan sonra 4 le çok rahat çıkmıştım.

Saygılar

Ersan

Bekir Bey,Ersan abinin daha önce bahsettiği gibi sübap ayarlarıyla alakalıda olabilir belki.Kendiside ayarlar yapıldıktan sonra yokuşu daha rahat ve büyük vitesle çıktığını belirtmiş.

Etiketler

alican4153' Alıntı:
Bekir Bey,Ersan abinin daha önce bahsettiği gibi sübap ayarlarıyla alakalıda olabilir belki.Kendiside ayarlar yapıldıktan sonra yokuşu daha rahat ve büyük vitesle çıktığını belirtmiş.
evet sübap ayarlarını bir baktırıp ondan sonra egsot'baktırayım.teşekkürler alican kardeşim ,sonucu paylaşırım .

bekirgümüş' Alıntı:
evet sübap ayarlarını bir baktırıp ondan sonra egsot'baktırayım.teşekkürler alican kardeşim ,sonucu paylaşırım .

Rica ederim Bekir bey,bizde bu aralar kısmet olursa sübap ayarlarını yapcaz,egzost işi benimde aklıma takıldı şimdi benimkinde de Dodge egzostu varmış öyle demişti egzostcu bende gidip göstericem acaba etkiliyor mu gücü diye

Alican,
O kilidi takıpta, tek teker havadayken ötekine güç iletmeyeceği bilinerek hesap edilip tasarlanmış akslardan birini zorlayıp kırarsan, bende çıkma sol aks (kısa olanı) var, hatta diferansiyelde var :smiley: , ama sağ (uzun olanı) aks yok, bulmasıda çok zor. Bilesin
Bu arada kaynak attıranın aksı hiç kesilmemiş mi?
Sevgilerimle
Ersan

forester' Alıntı:
Alican,
O kilidi takıpta, tek teker havadayken ötekine güç iletmeyeceği bilinerek hesap edilip tasarlanmış akslardan birini zorlayıp kırarsan, bende çıkma sol aks (kısa olanı) var, hatta diferansiyelde var :smiley: , ama sağ (uzun olanı) aks yok, bulmasıda çok zor. Bilesin
Sevgilerimle
Ersan
ersan bey sizdeki şu aks'ları yedeklesekmi bigün lazım olur,

mdr' Alıntı:
Bencede :D :D ;D ;D imail bey merhaba suziki jeep kullanıcısı olarak bu bölümlerde'de bulundum ama ferozu'ların sakkarya gurubunun samimiyeti sıcaklıyı hiç birinde yok gibi tabi sizin varlıyınızda başka bu sitede ,yani feroza aldıyıma bunun için muyluyum,saygılar

Teşekkür ederim Bekir bey..Biz böyleyiz...farklı bir şey yapmıyoruz..Kanımız sıcak demekki.. ;D ;D

Ersan bey çok degerli bir arkadaşımızdır..Onu en yakın zamanda tanımanızı isterim.Feroza konusunda çok iyidir.

forester' Alıntı:
Alican,
Sevgilerimle
Ersan

Ersan Abi ben okadar incelemedim nedir ne değildir diye zaten alacağımdan da değil feroza için görünce paylaşayım dedim ;D Sağ aksı kırarsak yandık demekki :-\ Kaynak attırana hiç sormadım internette feroza ilanlarında vardı arka difransiyel kilitli yazmış hemen aradım nerden buldunuz dire sordum kaynak attırdım dedi hee tamam dedim bende kapadım :smiley: :smiley:

geçen kayışdağına çıkınca bayağı dik bir yerden manevra yapmak zorunda kaldım ama arabanın limitlerini tam da bilmediğimden ödüm patladı resmen,,ferozanın eğim ölçerini aktif olarak kullanan var mı? şimdiye kadar süs olarak duruyodu orta konsolda ama geçen bayağı ihtiyacım oldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri