alican4153' Alıntı:Sağolun İsmail Bey. Araca bakmaya gittiğimizde hiçbirşey yoktu sıfır motor dediler saat gibi çalışıyordu bakalım babam ramazanda açarız dedi motoru babamın tahmini arabaya sadece sekman atılmıştır gömlekler aşınmışsa piston boşlukta çalışmaktan sekman kırmış olabilir diyor bakalım ne olacak Hee birde arabada termostat yok yarın termostat taktıracam kalorifer ılık hava üflüyor bu yüzden gaz mikseride ısınmayıp çiğ gaz atabilirmiş bindik bir alamete gideyoz kıyamete
acemisürücü' Alıntı:Alican bey merhaba
Benim yeni aldığım ferozanında kaloriferi ılık hava üfküyor ve LPG performansı berbat.Bunun sebebi termostatın olmaması mıdır?İşin doğrusu ben pek anlamam ve fırsat bulup arabayı tamirciye götüremedim.
termostatı Daihatsu servisten mi yoksa başka bir yerden mi aldınız?alican4153' Alıntı:Kadir bey merhaba,bende aynı sorunları yaşıyordum termostat takıldıktan sonra herşey düzeldi yakıt düştü kaloriferde alev gibi üflüyor ;D
acemisürücü' Alıntı:termostatı Daihatsu servisten mi yoksa başka bir yerden mi aldınız?
anladım,teşekkürleralican4153' Alıntı:Nerden alındığını bilmiyorum tanıdık bir servis var oraya gittim onlar aldılar bir yerden :-\
acemisürücü' Alıntı:anladım,teşekkürler
acaNn' Alıntı:adaşım işler bittikten sonra maliyeti söylersen sevinirim,benim için de yol gösterici olur en azından
acaNn' Alıntı:adaşım işler bittikten sonra maliyeti söylersen sevinirim,benim için de yol gösterici olur en azından
Bende söküp peteklerini temizlemeyi düşünmüştüm;sanırım dediğiniz gibi görünüyor ..alican4153' Alıntı:Arkadaşlar herkese merhaba.
Ferozamın kalorifer peteği su kaçırıyordu kaloriferin giriş çıkışını birbirine bağladık suyu kestik fakat kalorifer peteğini sökmem gerekiyor.Evin önünde biraz uğraşayım dedim de komple ön konsolu sökmek mi gerekiyor?