Merhaba Arkadaşlar,
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, ilgili bütün arkadaşlar burada olduğu için güncel görüşlerinizi almak istedim.
1994 model FEROZA SE sahibiyim, SE ne demek ne anlama gelir ?
Araç giresunda kullanmak için aldım ağırlıklı stabilize köy yolları ve nadiren asfalt şehir içi kullanımı olacak
Araç ile alakalı aslında bir sorun yok ama uzun yıllar kullanmak için biraz masraf yapmak istiyorum.
1. Aracı istanbula getireceğim aracın a dan z ye mekanik elektrikten anlayan işi layığıyla yapan uygun fiyatlara tabii bir usta tavsiye eder misiniz ? Giresunda ustası yok
2. Araca yeni koltuk ve iç döşeme yaptıracağım kimi tavsiye edersiniz.
3. Altında GINELL GN3000 yazılı lastik var, dün giresunda 40 cm karda tüp ile çıkamadı 4l de iken ön tekerleklerde kilit için düğme çeviriliyor akabinde 4l ye aldım ama yanımdan cj 5 yara yara gitti karı. yazlık ve kışlık iki lastik kullanmak istemiyorum hem karda hemde çamurda hem de yazın sıcakta sıkıntı yaratmayacak lastik önerebilir misiniz ? 235 55 veya 75 16 idi ölçüler. Hangi ölçüyü kullanmalıyım ?
4. Aracın yedek parçalarını siz nerden temin ediyorsunuz ? Benzin depoyu doldurdum ama sızıntı var benzin uçtu gitti orjinal mi almalıyım yoksa kaynak mı yaptırmalıyım ? Araçta Atiker tüp var 30 lt lik ne zaman değişilmesi gerekir hangi markayı tavsiye edersiniz ? Tüpte tek marşta çalışıyor ama kazan ne zaman değişti nasıl anlarım ?
5. Ampermetre hep beyaz çizgi üzerinde eğim göstergesi çalışmıyor hiç oynama yok ?
6. Öncelikli hedefim beni üzmeden gerekli parçaları değiştirecek komplike bir usta
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Eser YILMAZ