Daihatsu Feroza Teknik Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ophtha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 319
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,106

Etiketler

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Alican bu tür teknik bilgileri...en iyisi özel servis olan Ferıdun Turna ustaya sorsan derim..

tlf bu forumda yazmıştım..

Alican Bey,

Motor sıcakken emiş 0,25 mm egzost 0,33 mm.
[attachment=1]

Supap.jpg

Feroza ile ilgili bütün bilgileri servis klavuzlarının olduğu sayfadan indirebilrsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48558.0

Rica ederim Alican Bey,

Ayrıca servis kılavuzu her 40.000 km de sübap ayarlarının kontrol edilmesini söylüyor ama her 20.000 km de bir yapılsa daha iyi olur gibime geliyor, ben sübap ayarı yapılmadan önce 2 ile çıktığım yokuşu ayarlar yapıldıktan sonra 4 le çok rahat çıkmıştım.

Saygılar

Ersan

Ersan beye bu güzel bilgileri paylaştıgı için ayrıca teşekkür ediyorum..

Beyler....hepimiz bir yerde FEROZA kullandık..Ama FEROZA bizi o kadar mutlu etmiş ki...bu sayfaya takılmadan edemiyoruz...

Ahde vefa bu demekki... ;D ;D ;D gönlümüz sizlerle....daima..

forester' Alıntı:
Rica ederim Alican Bey,

Ayrıca servis kılavuzu her 40.000 km de sübap ayarlarının kontrol edilmesini söylüyor ama her 20.000 km de bir yapılsa daha iyi olur gibime geliyor, ben sübap ayarı yapılmadan önce 2 ile çıktığım yokuşu ayarlar yapıldıktan sonra 4 le çok rahat çıkmıştım.

Saygılar

Ersan

Biz motoru toplarken sübap ayarlarını yapmadık şimdi araç çalışırken tıkır tıkır ses geliyor çok açık oldular galiba :smiley: Şimdi bir ayar yaptıkmı 20.000km sonraki ayarı 10 sene sonra ancak yaparız herhalde :p

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar :smiley:,,bir sorum olacak. Lastiklerimi değiştirme zamanı geldİ ama önce arka 2 lastiği değiştireceğim. 225/70 r15 yerine 225/75 r15 taktırmayı düşünüyorum,önler bir süre 70 yanak kalsa bir zararı olur mu?

merhaba arkadaşlar yokuş çıkarked araç vides istiyor, vides yükselttiyimde araç devirden düşüyor buna sebep eksoz olabilirmi orjınal eksozu deyilmiş oksozcu deşirse düzelir diyor doyrumudur ,veya başka ne sebepler olabilir.

alican4153' Alıntı:
Egzostun ne gibi bir etkisi varmış? Çıkışı dar falanda egzost gazını atmakta mı zorlanıyormuş acaba?
alican kardeş merhaba egzost'un dolaşım yapmadıyını direk attıyını söyledi ne demekse,ve direk gazı dışarı attıyından basınç yapmadıyını söyledi ,bununda aracı çekişten düşürdüyünü söyledi,eyer bu deyilse başka ne olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR