Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,351
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

Satın desturları kavga bitsin tüm gündemi desturladınız içimiz dışımız destur oldu destuuuuur beyav

Etiketler

Yere ne kadar fazla güç verirseniz, tekeriniz o kadar çabuk boşa döner.Torku düşük bir vitesle gevşek zeminde daha kolay hareket edersiniz.Yanlış bir ifademidir?

Bu Dusterciler bu konuları açmaktan bıktıda siz dalga geçmekten bıkmadınız :D

Ben ce başlıkta yanlış olmuş artılarını sayarsanız daha kolay olurdu :p

değerli abilerim kardeşlerim hep uzak kalayım dedim okudum gecdim ama dayanamadı
rahmetli dedem derdi hep . meyve veren ağac taşlanır hep diye bu mevzuda bu durumda bana göre diyen dedin yazan yazsın ben memnunun dustarımlan eksiklerıylede artılarıylada herkeze selamlar

Valla daha lüks araç bakıyorum Captiva,Sportage vs gibi ama yakıt tüketimleri almış başlarına gitmiş.. Araba gibi araçlar ama şu zamanda yakıt tüketimide çok önemli.
Bir hafta arkadaşım captivası bende kaldı, araçta giderken yakıt ibresinin canlı canlı ne kadar kısa bir sürede indiğini görebiliyordum, benim aracımla full depo mazotla gittiğim yolun yarısını bile gidemeyen araçlar, bize gelmez. Bence duster 'ın en büyük özelliği bu birde büyük olması konforlu olması. Geri kalan eksileri sportage captiva gibi araçlarla karşılaştır olsun bitsin bu iş...

Aracımı değiştirmekten vazgeçtim sayılır, bazı şeyleri kabüllenmek lazım eksiler varsa göz kapamak lazım, çünki ekonomi bakımından seni koruyan bir arac duster kullanıcısınıda üzmez yağını suyunu eksilmedikçe.. Keşke biraz daha dolu bir araç olsaydı donanım bakımından ama bunada şükür.

SERKANEFE' Alıntı:
Valla daha lüks araç bakıyorum Captiva,Sportage vs gibi ama yakıt tüketimleri almış başlarına gitmiş.. Araba gibi araçlar ama şu zamanda yakıt tüketimide çok önemli.
Bir hafta arkadaşım captivası bende kaldı, araçta giderken yakıt ibresinin canlı canlı ne kadar kısa bir sürede indiğini görebiliyordum, benim aracımla full depo mazotla gittiğim yolun yarısını bile gidemeyen araçlar, bize gelmez. Bence duster 'ın en büyük özelliği bu birde büyük olması konforlu olması. Geri kalan eksileri sportage captiva gibi araçlarla karşılaştır olsun bitsin bu iş...

Aracımı değiştirmekten vazgeçtim sayılır, bazı şeyleri kabüllenmek lazım eksiler varsa göz kapamak lazım, çünki ekonomi bakımından seni koruyan bir arac duster kullanıcısınıda üzmez yağını suyunu eksilmedikçe.. Keşke biraz daha dolu bir araç olsaydı donanım bakımından ama bunada şükür.
Bende Çok değiştirmek istedim sebebi diğer süslü iç konsül donanımı ve diğer özellikler . Fakat ne kadar araba aradıysam hic biririnin bana göre daha üstün olmadığını anladım çoğuna sığmıyordum çogüda bütceme çok pahalıydı tek rahar ettiğim kia sorento ise genelde bu fiyata bulabileceğim hep 130000 km üstüydü ne kadar doğru olduğunu kafamda tartmaya çalışırken sıfır arabadan böyle km bir arabaya geçmenin forumlarda hep kia sorentonun ne kadar fazla mazot yaktığının şikayetlerine tanık oldum ve sonuçda vaz gectim

renonun markasını koyduğu lüks modeli aynı paraya satılsa
herkes alır

ucuza uygun büyük dizel araç, neden alınmasın?
doblo alacağıma duster alırım

tabi büyüklüğü
ihtayacı karşılayacaksaki benim için
yeterli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR