Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,348
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

ümiterkan' Alıntı:
İyi bir noktaya değindiniz Yavuz Bey "keyifle paylaşmak". Ama birileri sayesinde bu olamıyor maalesef
Katılmıyorum, her fikrin karşı bir fikri olması,birinin beğendiğini birinin beğenmemesi gayet normal.Buna stres yaratıp hakaretamiz sözler kullanırsak forumlarda bu işin sonu yok.Koltuk altına portakal sandığı koyarsanız tabiki bunu beğenen fazla çıkmayacaktır.

Etiketler

veteriner' Alıntı:
Ortaya samimi bir soru.
Neden DACIA dışında başka Marka topiklerinde kimse girip bizim yazdıklarımızı yazmıyor da bu muhabbetler sadece burada oluyor?

Bay veteriner, aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş, herkesi kendin gibi mi zannettin. Sizin gibi bak bakalım kaç kişisiniz ?

Yine aynı muhabbet. Beyler bırakın duster in yakasını. Duster cılar bırakın arabanızı övmeyi :smiley:Yok o yokuşu çıktın mı? yok bu çamurdan geçtin mi? senin arabanda crusie kontrol varmı? Tavan lamban varmı? ben 1 metre karda gittim ben 5 metre karda gittim :D:D:D..........

tahaozak' Alıntı:
Yine aynı muhabbet. Beyler bırakın duster in yakasını. Duster cılar bırakın arabanızı övmeyi :smiley:Yok o yokuşu çıktın mı? yok bu çamurdan geçtin mi? senin arabanda crusie kontrol varmı? Tavan lamban varmı? ben 1 metre karda gittim ben 5 metre karda gittim :D:D:D..........
Arkadaşlar tabi ki arabalarını övsünler. Ama arabayı överken gerçekçi olsunlar. Olmayanları varmış gibi göstermesinler, kendi araçlarını övme adına başka araçları küçümsemesinler. Yani kısaca Duster faşizmi yapmasınlar.
Ama isterlerse yapsınlar ne diyelim.

veteriner' Alıntı:
Olmayanları varmış gibi göstermesinler, kendi araçlarını övme adına başka araçları küçümsemesinler.

Abi 1 m karda gittim, gidiyorum diyene yolun açık olsunde gül geç :smiley:

200 yılında 40 cm karda kangoyla ilerlemiştim arabam sıfırken,ikinci sene yeni lastikle yürümüyordu.Boynuz kulağı geçmiş demekki.

yavuz-çelikel' Alıntı:
200 yılında 40 cm karda kangoyla ilerlemiştim arabam sıfırken,ikinci sene yeni lastikle yürümüyordu.Boynuz kulağı geçmiş demekki.
olacak o kadar zaten reno dusterin yan sanayisi.
lowdan güçlü 1. vites yok.
belli hızdan sonra iki çekere atan arazi şanzımansız dört çekeri yok.
....
daha saymama gerenk var mı?
yani iki araç kıyaslanamaz hocam.

cem.321' Alıntı:
valla bende hepsi aciliyor. Sizde ya cocuk kilidi 'on' konumunda ya da arac imalatinda kucuk ayrintilarda bir standardizasyon yok. Bendeki duster da en full model..
benim araçta da arkalar kilitli kalır benimki de en fulü isterseniz servise bir sorarsanız bsit bir ayarla ilgili ola bilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR