Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,360
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

valla bende hepsi aciliyor. Sizde ya cocuk kilidi 'on' konumunda ya da arac imalatinda kucuk ayrintilarda bir standardizasyon yok. Bendeki duster da en full model..

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Ne o suzuki topiciğinden atılmışa benziyorsun, başka yazacak yer bulamadın mı? Duster bölümünde kirlilik yapıyorsun
Günün stresini atmak ve gülmek için iyi oluyor. Hele senin gibi şarlatanlar geldiği sürece ayrılmam burdan. Okadar saçma sapan muhabbetlerin var ki okumadan edemiyorum. Allah razı olsun güldürüp eğlendiriyorsun. Daha ne olsun.

veteriner' Alıntı:
Günün stresini atmak ve gülmek için iyi oluyor. Hele senin gibi şarlatanlar geldiği sürece ayrılmam burdan. Okadar saçma sapan muhabbetlerin var ki okumadan edemiyorum. Allah razı olsun güldürüp eğlendiriyorsun. Daha ne olsun.
Günün stresini atman için meslektaşlarına bir görün istersen, sana göre güzel uyuşturucu iğneleri vardır, ha kendi kendini muayene edebiliyorsan o başka tabi

ümiterkan' Alıntı:
Günün stresini atman için meslektaşlarına bir görün istersen, sana göre güzel uyuşturucu iğneleri vardır, ha kendi kendini muayene edebiliyorsan o başka tabi
Dedim ya seviyene inmeyeceğim. Ama sana tavsiyem kendini daha iyi tanıt, sende potansiyel var.

Ümiterkan tarzın ve konuşma şeklin hoş değil.Sanal alemde bu türlü gerilmelere gerek yok.

veteriner' Alıntı:
Ben gayet iyi tanıdım ama, seni Türkiye tanımalı. Ama böyle değil sen fazla sıkıştırınca ayarı kaçırıyorsun. Eski halin daha iyiydi. Ne alıyorsan dozu düşür.

Sıkıştırmaya gelemiyorum ne yapayım

ümiterkan' Alıntı:
Hoş olmayan tarzımız hoş olmayanlara göre

Dediğim gibi sanal alemde stresin yeri olmamalı, keyifle paylaşmak varken, fanatizm ve tyersiz tartışmalar olmamalı.Zaten stres hayatın içinde yeteri kadar var.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Dediğim gibi sanal alemde stresin yeri olmamalı, keyifle paylaşmak varken, fanatizm ve tyersiz tartışmalar olmamalı.Zaten stres hayatın içinde yeteri kadar var.

İyi bir noktaya değindiniz Yavuz Bey "keyifle paylaşmak". Ama birileri sayesinde bu olamıyor maalesef

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR