veteriner' Alıntı:Şeytan ayrıntılarda gizlidir.
Günün stresini atmak ve gülmek için iyi oluyor. Hele senin gibi şarlatanlar geldiği sürece ayrılmam burdan. Okadar saçma sapan muhabbetlerin var ki okumadan edemiyorum. Allah razı olsun güldürüp eğlendiriyorsun. Daha ne olsun.ümiterkan' Alıntı:Ne o suzuki topiciğinden atılmışa benziyorsun, başka yazacak yer bulamadın mı? Duster bölümünde kirlilik yapıyorsun
Günün stresini atman için meslektaşlarına bir görün istersen, sana göre güzel uyuşturucu iğneleri vardır, ha kendi kendini muayene edebiliyorsan o başka tabiveteriner' Alıntı:Günün stresini atmak ve gülmek için iyi oluyor. Hele senin gibi şarlatanlar geldiği sürece ayrılmam burdan. Okadar saçma sapan muhabbetlerin var ki okumadan edemiyorum. Allah razı olsun güldürüp eğlendiriyorsun. Daha ne olsun.
Dedim ya seviyene inmeyeceğim. Ama sana tavsiyem kendini daha iyi tanıt, sende potansiyel var.ümiterkan' Alıntı:Günün stresini atman için meslektaşlarına bir görün istersen, sana göre güzel uyuşturucu iğneleri vardır, ha kendi kendini muayene edebiliyorsan o başka tabi
veteriner' Alıntı:Dedim ya seviyene inmeyeceğim. Ama sana tavsiyem kendini daha iyi tanıt, sende potansiyel var.
Ben gayet iyi tanıdım ama, seni Türkiye tanımalı. Ama böyle değil sen fazla sıkıştırınca ayarı kaçırıyorsun. Eski halin daha iyiydi. Ne alıyorsan dozu düşür.ümiterkan' Alıntı:Beni tanımış olman gerekirdi
veteriner' Alıntı:Ben gayet iyi tanıdım ama, seni Türkiye tanımalı. Ama böyle değil sen fazla sıkıştırınca ayarı kaçırıyorsun. Eski halin daha iyiydi. Ne alıyorsan dozu düşür.
yavuz-çelikel' Alıntı:Ümiterkan tarzın ve konuşma şeklin hoş değil.Sanal alemde bu türlü gerilmelere gerek yok.
Tamam o zaman biz de sıkıştırmayız. Senin canın sağolsun.ümiterkan' Alıntı:Sıkıştırmaya gelemiyorum ne yapayım
Hoşgeldin Yavuz Bey.yavuz-çelikel' Alıntı:Ümiterkan tarzın ve konuşma şeklin hoş değil.Sanal alemde bu türlü gerilmelere gerek yok.
ümiterkan' Alıntı:Hoş olmayan tarzımız hoş olmayanlara göre
yavuz-çelikel' Alıntı:Dediğim gibi sanal alemde stresin yeri olmamalı, keyifle paylaşmak varken, fanatizm ve tyersiz tartışmalar olmamalı.Zaten stres hayatın içinde yeteri kadar var.