Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,354

Etiketler

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

yavuz-çelikel' Alıntı:
Suyu sıktıktan sonra silecek çalışmaması bence artı.
Yanlız algıda seçiciliktenmidir nedir,nereye baksam duster görür oldum bu aralar.SDiğer konulardada söyledim yine söylerim; Duster sınıfında güzel araç.Ancak yok mt, yok kilit vs. aracı bozar bence.Dere tepe dağ bayır haddini bilerek çoğu yere gider.Bence vazgeçmesin alacak arkadaşınız, araba güzel.

abi daha standardı üzerinde anlaşamadık :smiley: birde aksesuar çıkarma başımıza şimdi :D :D

Bazı maddelerin düzeltilmeye ihtiyacı var

5. Bütün araçlarda olmamakla birlikte Yakıt gösterge sistemindeki tutarsızlık servislerde çözülüyor kaldı ki Ocak 2011'den sonraki modellerde böyle bir sorun yok.

8.Donanımlarının büyük kısmının opsiyonel olması diye bir eksiklik olmaz.

9- Dizel 4x2 85bg Duster 5-6lt/100km yakıt------Dizel 4x4 110bg Duster 6-7lt/100km'de yakıt yakar. Çekiş farklılığından ziyade motorların büyük oluşundan ve şanzıman faklılığından dolayı bu fark var. Bir de araçların ağırlık farkından dolayı.

11- Ocak 2011'den sonraki modeller 15 bin değil 20.000km'de bir bakıma girerler.

13-Omurgasız denmez Monokok şaşi denir

14- Avrupa'da yılın en iyi otomobillerinden biri olmakla birlikte Auto Best 2011 ödülünü aldı, ayrıca Avrupada yılın en iyi 4x4 aracı seçildi. ESP'nin standart olmayışı yüzünden NCAP testinden 3 Yıldız aldı. Aksi halde yolcu ve yaya güvenliği iyi sayılır.

15- Arka Yolcu Tavan Lambası yoktur.

Bu konuyu okuyucu olarak izliyordum ki. Genellikle Duster yada Amatör Telsizcilik ile ilgili konular hemen sonsuz bir tartışmaya itiliyor. Forum ortamında bu ölçüde kırıcılığa gerek olmadığı düşüncesindeyim.
Konu hakkında çözüm önerim var. Sayın mstdgbkn kusura bakmayın isminizi göremedim.
Bırakın arkadaşınız alsın, eksik yönlerini o söylesin ;D

ümiterkan' Alıntı:
Bazı maddelerin düzeltilmeye ihtiyacı var

5. Bütün araçlarda olmamakla birlikte Yakıt gösterge sistemindeki tutarsızlık servislerde çözülüyor kaldı ki Ocak 2011'den sonraki modellerde böyle bir sorun yok.

8.Donanımlarının büyük kısmının opsiyonel olması diye bir eksiklik olmaz.

9- Dizel 4x2 85bg Duster 5-6lt/100km yakıt------Dizel 4x4 110bg Duster 6-7lt/100km'de yakıt yakar. Çekiş farklılığından ziyade motorların büyük oluşundan ve şanzıman faklılığından dolayı bu fark var. Bir de araçların ağırlık farkından dolayı.

11- Ocak 2011'den sonraki modeller 15 bin değil 20.000km'de bir bakıma girerler.

13-Omurgasız denmez Monokok şaşi denir

14- Avrupa'da yılın en iyi otomobillerinden biri olmakla birlikte Auto Best 2011 ödülünü aldı, ayrıca Avrupada yılın en iyi 4x4 aracı seçildi. ESP'nin standart olmayışı yüzünden NCAP testinden 3 Yıldız aldı. Aksi halde yolcu ve yaya güvenliği iyi sayılır.

15- Arka Yolcu Tavan Lambası yoktur.

monokok şasi olayını biraz açabilir misiniz acaba ?

camouflage' Alıntı:
Bu konuyu okuyucu olarak izliyordum ki. Genellikle Duster yada Amatör Telsizcilik ile ilgili konular hemen sonsuz bir tartışmaya itiliyor. Forum ortamında bu ölçüde kırıcılığa gerek olmadığı düşüncesindeyim.
Konu hakkında çözüm önerim var. Sayın mstdgbkn kusura bakmayın isminizi göremedim.
Bırakın arkadaşınız alsın, eksik yönlerini o söylesin ;D

valla bende istemedim tartışma ortamı olsun ama tartışmadan da olmuyor demek ki :smiley:

bu arada bakış açınıza hayran kaldım ;D ;D

mstdgbkn' Alıntı:
monokok şasi olayını biraz açabilir misiniz acaba ?

Duster diğer birçok araçta(Jeep XJ, Niva,Yeni Suzuki Grand Vitara, Disco III, Yeni Range Rover vs... ) olduğu gibi sabit şasesi yoktur. Aracın bütün mekanik aksamı aracın kupasına bağlıdır.

Ben de birsey ekleyeyim:
Otomatik sanzuman seceneginin olmamasi

Bu eksikliklerden sonra 2.el Suzuki Grand Vitara 1.9 dizele yöneldim,, :-[

ben terbiyesiz demedim , "daha" terbiyeli olun bence dedim...
far var , arkadaşınızla tanışmama gerek yok siz yönlendirin arkadaşınızı madem kendisi karar veremeyecek durumda...

aracımla 1 yılı geride bıraktım 18000de eksileri göremiyorum. sebep aracı alırken pek çok karşılaştırma sonucunda bana göre artı değer taşıyan özelliklerin fazla olmasıdır. eğer lüks arazi aracı alacaksanız markalar belli özellikler belli. amaç pratiklik ise işte size araç ortada şu aralar aracı alamıyorsunuz çünkü yok, sıra var. gerisini siz düşünün. gerçek off road aracımı dır evet çünkü 2 çeker versiyon bile uygun lastik seçimi ile başak 4*4 lere kafa tutuyor. 2. elde 4*4 bulursanız ileriki yılllarda lada nivanın varisidir derim. araç kendi sınıfını yarattı. en büyük artısı 50000 tl üzeri okm bir aracı her babayiğit arziye sokamaz ama DUSTER girer. saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR