Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,354
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

mstdgbkn' Alıntı:
arkadaşlar bir tanıdık tutturdu duster alacam diye adamı vazgeçirmeye çalışıyorum ama sadece iç mekandan birde dacia olmasından bahsediyorum benim için sorun değil diyor. şöyle kötü yönlerini söyleyin de vazgeçireyim bugün yarın alacak yoksa yazık olmasın o kadar paraya.

sizin bu konuyu açmaktaki amacınız duster alacak arkadaşınızı caydırmak değil ki gerçekte duster alacak arkadaşınız olduğunuda sanmıyorum bana samimi gelmiyorsunuz amacınınzın dusterı kötülemek olduğunuda biliyorum ....

duster sevenler olarak kıskanç çekememez tavırlarınız bizi raharsız etmiyor değil ama biz genede yılmış değiliz ..... dusterı sevmiyosan dusterdan nefret ediyosan ne işin var bu duster topiğinde git başka markalarıın eksi ve artılarını araştır ...

Etiketler

Tavan lambasının olmaması da bir eksi olarak sayılabilir.
Aklıma gelen diğer bi eksi de almak için sıra beklemek gerek. ::smiley:

vwcaravelle' Alıntı:
sizin bu konuyu açmaktaki amacınız duster alacak arkadaşınızı caydırmak değil ki gerçekte duster alacak arkadaşınız olduğunuda sanmıyorum bana samimi gelmiyorsunuz amacınınzın dusterı kötülemek olduğunuda biliyorum ....

duster sevenler olarak kıskanç çekememez tavırlarınız bizi raharsız etmiyor değil ama biz genede yılmış değiliz ..... dusterı sevmiyosan dusterdan nefret ediyosan ne işin var bu duster topiğinde git başka markalarıın eksi ve artılarını araştır ...
acaba kendisi ne marka kullanıyor ve onun hiç eksiği yok mu ;D ;D ;D
bence herkesin eksileri artıları farklıdır uzatılacak bişey yok bu kadar zevkle renk para tartışılmaz ki herkesin kendince haklı olduğu bir yer , konu çıkar gelir.

sayın mst bence daha terbiyeli olmalısınız , duster ne aldım ne de kullandım fakat sizin sadece ve sadece ortalığı karıştırmak için rastgele yazdığınız çok açık. Ayıp denen birşey var.

Sizce dusterın eksi yönleri nelerdir deseniz burada pekçok duster sahibi gayet samimi bir ifadeyle kendilerinin de kabul ettikleri eksiklikleri anlatırlardı.
Siz sadece bir hikaye uydurmuşsunuz arkadaşımı vazgeçirmek istiyorum diye... Arkadaşınızın o kadar kafası çalışıyordur bence , ne alıp almayacağına karar verecek kadar...
Yok tecrübelerden faydalanıp ona yol göstermek istediyseniz onun da bir uslubu adabı var...

Bence bu topik maddeler halinde olsun ve her yeni madde ekleyecek olan öncekini kopyalayıp altına kendi ekleyeceğini yazsın. Mesela şöyle:
1. Dacia olması (Marka meselesi yani)

2. Ön/iç aksamın pek gösterişli olmaması

3.Cam açma kapama düğmelerinin kullanışlı olmaması

4.Camlara silecek suyu sıktıktan sonra sileceğin kendiliğinden çalışmaması

5. Yakıt gösterge sisteminin sadece depo tam dolu veya boşalınca (ışık yanıyor ya, işte o) doğruyu göstermesi

6.Dış sıcaklık ölçme sisteminin olmayışı.

7.Marşpiyellerin çok dışarı çıkntılı olması yüzünden paçaların oraya sürtünmesi (ve lekelenmesi tabii)

8.Donanımlarının büyük kısmının opsiyonel olması...

9-C3'ten veya Fiestadan çok yakması (veya az yakmaması)

10- Yüksek olduğu için, koltuğa gömülüp sadece başı görünerek araba süren zengin veletlerin bu şekilde kullanımına uygun olmaması.

11- 15 bin km. bakım şartının olması. (Bazıları bunu uzun buluyor, 10.000 km. olmalı diyor, o bakımdan)

12- Suyu sıktıktan sonra sileceklerin otomatik çalışması (bazılarına göre artı bazılarına göre eksi)

13-omurgasız olması (bu seçenek kesin değil )

14- Yılın En Güvensiz Arazi Aracı olması

15- Tavan lambasının olmaması

16- almak için sıra beklemek

Peki öyle bir yol izleyelim :smiley:

1. Dacia olması (Marka meselesi yani)

2. Ön/iç aksamın pek gösterişli olmaması

3.Cam açma kapama düğmelerinin kullanışlı olmaması

4.Camlara silecek suyu sıktıktan sonra sileceğin kendiliğinden çalışmaması

5. Yakıt gösterge sisteminin sadece depo tam dolu veya boşalınca (ışık yanıyor ya, işte o) doğruyu göstermesi

6.Dış sıcaklık ölçme sisteminin olmayışı.

7.Marşpiyellerin çok dışarı çıkntılı olması yüzünden paçaların oraya sürtünmesi (ve lekelenmesi tabii)

8.Donanımlarının büyük kısmının opsiyonel olması...

9-C3'ten veya Fiestadan çok yakması (veya az yakmaması)

10- Yüksek olduğu için, koltuğa gömülüp sadece başı görünerek araba süren zengin veletlerin bu şekilde kullanımına uygun olmaması.

11- 15 bin km. bakım şartının olması. (Bazıları bunu uzun buluyor, 10.000 km. olmalı diyor, o bakımdan)

12- Suyu sıktıktan sonra sileceklerin otomatik çalışması (bazılarına göre artı bazılarına göre eksi)

13-omurgasız olması (bu seçenek kesin değil )

14- Yılın En Güvensiz Arazi Aracı olması

15- Tavan lambasının olmaması

16- almak için sıra beklemek

17-Aldıktan sonra internette forumlara filan girildiğinde bilen - bilmeyenin yazdığı abuk sabuk şeyleri okumak

18-Yolda , parkyerinde kıskanç bakışlar (tahmin)

19-Sürekli "nası abi iyi mi bu , eder mi o para , kaç para bu" soruları... (tahmin)

Suyu sıktıktan sonra silecek çalışmaması bence artı.
Yanlız algıda seçiciliktenmidir nedir,nereye baksam duster görür oldum bu aralar.SDiğer konulardada söyledim yine söylerim; Duster sınıfında güzel araç.Ancak yok mt, yok kilit vs. aracı bozar bence.Dere tepe dağ bayır haddini bilerek çoğu yere gider.Bence vazgeçmesin alacak arkadaşınız, araba güzel.

kyenipazar' Alıntı:
sayın mst bence daha terbiyeli olmalısınız , duster ne aldım ne de kullandım fakat sizin sadece ve sadece ortalığı karıştırmak için rastgele yazdığınız çok açık. Ayıp denen birşey var.

Sizce dusterın eksi yönleri nelerdir deseniz burada pekçok duster sahibi gayet samimi bir ifadeyle kendilerinin de kabul ettikleri eksiklikleri anlatırlardı.
Siz sadece bir hikaye uydurmuşsunuz arkadaşımı vazgeçirmek istiyorum diye... Arkadaşınızın o kadar kafası çalışıyordur bence , ne alıp almayacağına karar verecek kadar...
Yok tecrübelerden faydalanıp ona yol göstermek istediyseniz onun da bir uslubu adabı var...

kimseyi terbiyesizlikle itham etme hakkınız yok. ayrıca öyle bir niyetimde yok. sizi alacak kişiyle görüştürebilirim.

vwcaravelle' Alıntı:

diğer arkadaşa da dediğim gibi sizi görüştürebilirim :smiley: aslında şöyle oldu olay. yüksek birşeyler istiyorum filan dedi. ben de dedim ki esprisine duster alalım sana filan güldük hatta. diğer gün geldi tamam duster alacam diye tutturdu :D

ali şen' Alıntı:
acaba kendisi ne marka kullanıyor ve onun hiç eksiği yok mu ;D ;D ;D
bence herkesin eksileri artıları farklıdır uzatılacak bişey yok bu kadar zevkle renk para tartışılmaz ki herkesin kendince haklı olduğu bir yer , konu çıkar gelir.

aracım nissan rally raid ve evet hiçbir eksiği yok :D

veteriner' Alıntı:
Omurgasız derken şasesiz mi demek istediniz. ? Demedi demeyin bu laf her yere gider ve tanrıların gazabını üstünüze çeker.

farklı yerlere çekmeye gerek yok hocam :smiley: o an şase kelimesi aklıma gelmedi diye öyle yazdım :D

kyenipazar' Alıntı:
Peki öyle bir yol izleyelim :smiley:

18-Yolda , parkyerinde kıskanç bakışlar (tahmin)

19-Sürekli "nası abi iyi mi bu , eder mi o para , kaç para bu" soruları... (tahmin)

hocam bunlar eksi değil artı. sizin bazı konulara bakışınız çok farklı sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR