Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,354
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

youngsun' Alıntı:
Yalnız bizim araçlarda farlar kontaktan bağımsız, gece olunnca park halindeyken durup dururken yanmasın. Bu konuda bilgi verir misin? Kullanımı nasıl?

Far sensörü taktırdığın zaman bir daha elini sürmessin fark sekmesine ne açmak için ne kapamak için ;) Kendi acıp kapatıyor sana verdiğim sitede otosens 'in 3 modeli var, hepsinin kendine özel özellikleri var, en detaylısı AL-90 modeli, 130 tl civarı, tavsiye ederim. Sitesinde videosu olması lazım yoksa bile youtube 'a otosens yaz çıkar videosu.

Etiketler

Dusterin en kötü özelliği nedir biliyormusunuz az yakan , bakım periyodu çok uzun ve fiyatı 50000 tl nin altında , böyle olunca 10,15 yıllık arazi araçlarına dünyanın parasını isteyen satıcıların hesaplarını bozuyor eeeeeee gelde kötüleme şimdi hurdaları nasıl satacaksın

SERKANEFE' Alıntı:
Far sensörü taktırdığın zaman bir daha elini sürmessin fark sekmesine ne açmak için ne kapamak için ;) Kendi acıp kapatıyor sana verdiğim sitede otosens 'in 3 modeli var, hepsinin kendine özel özellikleri var, en detaylısı AL-90 modeli, 130 tl civarı, tavsiye ederim. Sitesinde videosu olması lazım yoksa bile youtube 'a otosens yaz çıkar videosu.

En iyi çözüm sensör taktırmak gibi görünüyo. Yalnız yetkili servis mortaj yapmıyor. Siz kime montaj yaptırdınız? Garanti dışı kalma sorunu var mı?

Boşu boşuna haftalardır Elma(4X4 off-road aracı) ile Armut (Duster) u tartışıyonuz. Şimdi onuda geçtik Armutun sapını (Cam düğmesi) tartışmaya başladınız.
Off-Road için tam yeterli kapasitede olmayan ama 4x4 amaçlı kullanım için ideal olan bir araç. Fiyatı vergi avantajı servis ve yedek parça ucuzluğu yönunden normal arazi şartlarında kullanılmaya ideal bir araç. Plağın öbür yönünden de bakarsak Duster kullanan arkadaşlar da kusura bakmasınlar her türlü arazi şartı içinde kullanılabilecek bir araç değil.
Araziyi 100 asfaltı 10 diye dercelendirisek binek araçlar 10-30 arası Suv diye adlandırılan araçlar (Porshce, X5, Q7, Quashgai,....) 30-60 arası Duster gibi araçlar 60-80 arası Cherokee, Land Rover,Mitsubishi,Navara,..... araçlar da 80 - 100 arasıdır.

Kısaca amaca uygun olarak kullanılır ise Duster doğru bir seçimdir.

youngsun' Alıntı:
En iyi çözüm sensör taktırmak gibi görünüyo. Yalnız yetkili servis mortaj yapmıyor. Siz kime montaj yaptırdınız? Garanti dışı kalma sorunu var mı?

Benim Araçta garantili, garanti dışı kalmaz, tabi yaptırırken usta elektrik tesisatına zarar vermesse. Ben istanbulda elektrikçi bi abim var ona yaptırdım. Dilersenezi buyrun gelin yaptıralım sizinkinide.

RESUL TAŞOĞLU' Alıntı:
Arkadaşlar sanayide ortadaki arka kapı camlarını kapı koluna alıyorlar isteyen yaptırabilir

Hangi sanayide ?

Ayrıca yaptırdıktan sonra, iki tuş birlikte basıldığında yani arka soldaki camı indirirken, ortada var olan eski tuştan aynı cam için yukarı kaldırmak için bastığımda kablolar mı yanar ? sigorta mı atar ? Bunların cevabını eğer aracınıza yaptırdıysanız verebilir misiniz ?

SERKANEFE' Alıntı:
Benim Araçta garantili, garanti dışı kalmaz, tabi yaptırırken usta elektrik tesisatına zarar vermesse. Ben istanbulda elektrikçi bi abim var ona yaptırdım. Dilersenezi buyrun gelin yaptıralım sizinkinide.

Anadolu yakasındayım, siz karşıdamısınız? Bir de sensörün kutusu var onu nereye monte ettiler ?

merkezci' Alıntı:
Dusterin en kötü özelliği nedir biliyormusunuz az yakan , bakım periyodu çok uzun ve fiyatı 50000 tl nin altında , böyle olunca 10,15 yıllık arazi araçlarına dünyanın parasını isteyen satıcıların hesaplarını bozuyor eeeeeee gelde kötüleme şimdi hurdaları nasıl satacaksın
[]
hurda dediginiz araclar yıllardir her turlu arazi sartlarında yuksek performans gosteriyor ve hepside GERCEK BİR ARAZİ ARACİ duster alıp da arazide mt lastik takıp altını ustunu vururak off road yapan daha gormedik ..sonuc olarak duster arazi ve OFF ROAD ARACI DEGİLDİR .. sadece 4 cekerdir okadar ... selamlar

youngsun' Alıntı:
Anadolu yakasındayım, siz karşıdamısınız? Bir de sensörün kutusu var onu nereye monte ettiler ?

Ben avrupadayım, benim elektrikçim bahçelievlerde, kutuyu direksiyon konsolunun içine yerleştiriliyor, kutu sağda solda görünmüyor merakınız olmasın o konuda bende sevmem öle işleri çünki. Ama geliceksiniz de randüvi almamız gerekir elektrikçiden, yoğun biri çünki.

sabri yucel' Alıntı:
[]
hurda dediginiz araclar yıllardir her turlu arazi sartlarında yuksek performans gosteriyor ve hepside GERCEK BİR ARAZİ ARACİ duster alıp da arazide mt lastik takıp altını ustunu vururak off road yapan daha gormedik ..sonuc olarak duster arazi ve OFF ROAD ARACI DEGİLDİR .. sadece 4 cekerdir okadar ... selamlar

Saygılar kolay gelsin. ;D

vay arkadaş, ne zaman bir duster topiği okumaya kalksam en az on sayfa bünyem kaldırmıyor vazgeçiyorum...ama araç SINIFINDA iyi....

bu duster cıların muabbeti daha çok olur. :smiley: ne arabaymış arkadaş. hayır 2011 defender' a sallamaya kadar gitmiş muhabbet :D sikletler farklı arkadaşlar. arabalarınız iyi hoş ama sınır bilinmeli bence.
selamlar.

mfthk' Alıntı:
bu duster cıların muabbeti daha çok olur. :smiley: ne arabaymış arkadaş. hayır 2011 defender' a sallamaya kadar gitmiş muhabbet :D sikletler farklı arkadaşlar. arabalarınız iyi hoş ama sınır bilinmeli bence.
selamlar.

Duster efsane olma yolunda... Bizde hikaye ve muhabbet bitmez. Dehşet bir araba çünkü. Ne defenderi, unimog bile halt etmiş Duster'ın yanında....

Alişen doğru söylemiş, Duster sınırsız mı sınırsız.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bi de kanatlısı çıksa tam olacak.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR