Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,340
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

henüz gidip test edemediğim için kullananlara sormak gerekir sanırım , sürüş açısından zevkli bir kullanımı var mıdır , bir bayan olarak manevralar zorlayıcı olur mu , park etme konusunda fena değilimdir ama bu aracın boyutları zorlar mı ? Kar kış gördüğüm zaman , olsun benim arabam burayı çıkar diyebileceğim bir araç mıdır ?

Etiketler

ekin_defne' Alıntı:
henüz gidip test edemediğim için kullananlara sormak gerekir sanırım , sürüş açısından zevkli bir kullanımı var mıdır , bir bayan olarak manevralar zorlayıcı olur mu , park etme konusunda fena değilimdir ama bu aracın boyutları zorlar mı ? Kar kış gördüğüm zaman , olsun benim arabam burayı çıkar diyebileceğim bir araç mıdır ?

Sürüş açısından zevkli sonuç olarak yüksek bir araç, bunun keyfi bambaşka..
Manevralarda ve park etme hususunda zorlanacağınızı açıkcası ben düşünmüyorum, sadece araç biraz büyük olduğundan dolayı park yeri bulamayabilirsiniz.
Kar kış dediğiniz zamanın derecesine bağlı olarak değişir bu durum Ekin hanım. Normal araçların gidemediği yerlerde aracınızı kolaylıkla sürebilirsiniz, çekiş sistemi 4x4 olan Duster alırsanız, yine normal araçların gidemediği bir çok gideceğiniz aşikardır.
Valla İstanbulluysanız, Yeditepe Üniversitesinin yanındaki dağa çıkmış bir araç orayı referans olarak gösterebilirim, ayrıca, videolarıda bu sitede bulunmakta. O konuda içiniz rahat olsun.

İstanbul'da değilim ama İstanbulu hatta Yeditepe üniversitesi civarını biliyorum.
Yok o kadar dağ ile tepe ile işim yok ama kimbilir duster aldırırsam belki ben de o yollara adım atarım.

sonuçta öyle kabiliyetleri varsa bazen öyle yerlere keyif için geziye gitmek lazım :smiley:

Dacia duster 'da eksik bulanlar birde 65 bin tl 'lik tiguan'a baksınlar.. Duster 'ı satıp daha zengin donanıma sahip olan tiguan 'ı sanırım fiyatı 70-80 (full donanımlarla sanırım bu fiyatı bulur ve geçer bile) arası düşünüyordum, bu forumu didik didik ettim okudum, yok yani gözünü seviyim duster 'ın,, herşeyin başında yakıt tüketimlerine bakın adam 140 tl 'lik yakıt almış 430 km yol almış, ben aracıma 150 Tl'lik yakıt alıp 800 küsür km yapıyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_30875894/mpage_18/key_/tm.htm

merhaba
anladığım kadarıyla duster ciddi bir eksisi olmayan , fiyatını hakeden bir araçtır , tereddüte gerek yoktur.

doğru mudur ?

fiyat itibarı ile onu görmezden gelebilirim diye düşünüyorum ayrıca dacia olması asla iyi araba üretemeyeceği manasına gelmez ki , hele reno da el attıktan sonra ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR