Dacia - Duster'in Eksileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,354
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri

maresal' Alıntı:
vay arkadaş, ne zaman bir duster topiği okumaya kalksam en az on sayfa bünyem kaldırmıyor vazgeçiyorum...ama araç SINIFINDA iyi....

Demek ki ruhsuz bir araba değil... Konuş konuş bitmiyor.... Düşmanı çoooook, dostu da....
Vazgeç okumaktan arkadaş, diğer başlıklara bak, her gün bir iki mesaj o kadar. Kafan dinç olur. ;D

Etiketler

mfthk' Alıntı:
bu duster cıların muabbeti daha çok olur. :smiley: ne arabaymış arkadaş. hayır 2011 defender' a sallamaya kadar gitmiş muhabbet :D sikletler farklı arkadaşlar. arabalarınız iyi hoş ama sınır bilinmeli bence.
selamlar.

Herkez sınırını biliyor merak buyurmayın. ;)

Arkadaşlar;
Bu cam suyu fıskiyesi ile ilgili birşey diyeceğim; üç gün önce teslim alırken arabayı; tanıtımı yapan arkadaşta fıskıye ile ilgili çalışmaz dedi ama ben su püskürttüğümde silecek çalışıyor otomatik olarak... Bayaa denedim ama, her sefeinde aynı silecek otomatik çalışıyor...
Aracım 2012 laurette look paketi...
hayır olmaması lazımsa bozuk demektir :D :D :D
Yaptırayım bariiiii....
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Arkadaşlar;
Bu cam suyu fıskiyesi ile ilgili birşey diyeceğim; üç gün önce teslim alırken arabayı; tanıtımı yapan arkadaşta fıskıye ile ilgili çalışmaz dedi ama ben su püskürttüğümde silecek çalışıyor otomatik olarak... Bayaa denedim ama, her sefeinde aynı silecek otomatik çalışıyor...
Aracım 2012 laurette look paketi...
hayır olmaması lazımsa bozuk demektir :D :D :D
Yaptırayım bariiiii....
C.C.

efendi efendi, 2012 modelleri böyle :smiley: asıl bizim yaptırmamız gerekiyor.

olguncandan' Alıntı:
Demek ki ruhsuz bir araba değil... Konuş konuş bitmiyor.... Düşmanı çoooook, dostu da....
Vazgeç okumaktan arkadaş, diğer başlıklara bak, her gün bir iki mesaj o kadar. Kafan dinç olur. ;D
;D

sabri yucel' Alıntı:
[]
hurda dediginiz araclar yıllardir her turlu arazi sartlarında yuksek performans gosteriyor ve hepside GERCEK BİR ARAZİ ARACİ duster alıp da arazide mt lastik takıp altını ustunu vururak off road yapan daha gormedik ..sonuc olarak duster arazi ve OFF ROAD ARACI DEGİLDİR .. sadece 4 cekerdir okadar ... selamlar

o gerçek arazi araçları dediğinizden benim elimden 4 tanesi geçti şu an halen kullandığım 1972 model international ben fiyat konusundaki orantısızlığı kastetmiştim yoksa araçların sınıflarındaki farklılığı değil ayrıca insanların 4x4 araçlara olan ilgisini fırsat bilerek kamu ihalelerinden çıkan araçları derme çatma allayıp pullayıp millete çakan şahıslar da bu mesajımın konusudur sevgiler saygılar

sabri yucel' Alıntı:
[]
hurda dediginiz araclar yıllardir her turlu arazi sartlarında yuksek performans gosteriyor ve hepside GERCEK BİR ARAZİ ARACİ duster alıp da arazide mt lastik takıp altını ustunu vururak off road yapan daha gormedik ..sonuc olarak duster arazi ve OFF ROAD ARACI DEGİLDİR .. sadece 4 cekerdir okadar ... selamlar

Görmedik demek bir kriter olamaz.

Selamlar ,
Biz Duster'ın arazi performansını gerçekten merak ediyoruz.İstanbul'dan vs. müsait Duster'cı arkadaşları gezimize bekliyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81644.0

SERKANEFE' Alıntı:
Ben avrupadayım, benim elektrikçim bahçelievlerde, kutuyu direksiyon konsolunun içine yerleştiriliyor, kutu sağda solda görünmüyor merakınız olmasın o konuda bende sevmem öle işleri çünki. Ama geliceksiniz de randüvi almamız gerekir elektrikçiden, yoğun biri çünki.

Bugün AL-80 modelini sipariş ettim. Hatta havale ile çok uygun fiyat veriyolar. Montaj yaptırırken USTAYLA GÖRÜŞTÜRÜN dediler, yardımcı olucaklar. Ben bu yakada montaj yaptırıcam, montaj sırasında montaj şeması harici dikkat etmemiz gereken birşey var mı? Bir de sensör gözünü kablosu görünmeyecek şekilde monte edebildiniz mi? Tam olarak nereye monte ettiniz? Resim ekleyebilirsen sevinirim..

youngsun' Alıntı:
Bugün AL-80 modelini sipariş ettim. Hatta havale ile çok uygun fiyat veriyolar. Montaj yaptırırken USTAYLA GÖRÜŞTÜRÜN dediler, yardımcı olucaklar. Ben bu yakada montaj yaptırıcam, montaj sırasında montaj şeması harici dikkat etmemiz gereken birşey var mı? Bir de sensör gözünü kablosu görünmeyecek şekilde monte edebildiniz mi? Tam olarak nereye monte ettiniz? Resim ekleyebilirsen sevinirim..

Hayırlı olsun,

şemayı ustaya verin o halleder,

Bugun resim çekmeye çalişiyim sizin için, şuanda göz aracın ön büyük camın sol üst köşesinde durmakta. Montaj sonrası hemen çalışmaz ilk önce ayar çekmeniz lazım gözün arkasındaki minik gözden.

Bu arada;
Otomatik vites için bir tartışma vardı. Serviste; arka davlumbaz neden yarım? Var mı gerisi diye kontrol edelim dedik :D
"Otomatik vites elemanı" için yedek parça var; ya Avrupa'da bu opsiyon var ya da ileride düşünüyorlar...
Bilgi...
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Bu arada;
Otomatik vites için bir tartışma vardı. Serviste; arka davlumbaz neden yarım? Var mı gerisi diye kontrol edelim dedik :D
"Otomatik vites elemanı" için yedek parça var; ya Avrupa'da bu opsiyon var ya da ileride düşünüyorlar...
Bilgi...
C.C.

Biraz daha açabilir misiniz ? Yani Aracın içinde otomatik vites'e uyumlu parçalar mı var ? Arka davlumbaz dediğiniz 4x2 mi ? 4x4 'te mi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR