Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,275
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Rusya'da satılan Renault Duster'ın yeni makyajlı hali böyle olacak arkadaşlar. ;)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Renault Duster.jpg

Renault Duster-2.jpg

Renault Duster-3.jpg

Renault Duster-4.jpg

Etiketler

ben büyük ihtimal tüm iç ön konsolu komple değiştirebilirim eğer servis yaparız derse..Sizce yapabilirler mi arkadaşlar ben 5 bin 'i bu uğurda gözden çıkarabilirim..

SERKANEFE' Alıntı:
ben büyük ihtimal tüm iç ön konsolu komple değiştirebilirim eğer servis yaparız derse..Sizce yapabilirler mi arkadaşlar ben 5 bin 'i bu uğurda gözden çıkarabilirim..

arabayı satıp yeni modelini alın..
aynı fiyata gelir ;D

AL1820' Alıntı:
arabayı satıp yeni modelini alın..
aynı fiyata gelir ;D

hım mantıklı evet ancak ben bir daha arabam ne zaman gelcek diye beklemek istemiyorum :smiley: hem aracım sıfırr gibi maşallah az biraz çizik filan olsada, gözüm gibi baktım bi ton şey aldım üstüne sensör filan uğraş var yani.

ben sadece ön panjuru istiyorum :smiley:) konsol şu haliyle benim için gayet kullanışlı. rusyaya mail atsakta panjur gönderirler mi :smiley:) konsol değişmiş ama resimde gördüğüm kadarıyla eksikleri hala giderilmemiş. torpidonun bütünlüğü bozulmuş, içine gömme şeklinde yapılmış bide clionun bilgi ekranı gibi yapmışlar.

ümiterkan' Alıntı:
2013'te gelme ihtimali var arkadaşlar. Ama kesin bir bilgi değil tabi.
2013 çok geç. O kadar beklenmez.
Ben 2011 Aralığa kadar şansımı deneyip bekleyim diyorum...

servis gerekli desteği verir bu konuda bence, siz paradan haber verince :smiley: yani kapılara acma kapama tesisatını çekerler konsolu değiştirirler ıvır zıvır ben düşünüyorum..

Resimlerdeki Duster'ın 2000cc 140bg olduğu söyleniyor. ;) Ben mi yanlış anladım acaba

http://clubdaciaduster.foroactivo.com/t1589-nuevo-duster-ruso-se-confirma-el-nuevo-interior-del-duster-2012

Yok, bence bizimkinin panjuru daha güzel. Hatta bizim aracın arkadan görünüşünü pek beğenmiyorum ama, ön görünüşüne resmen hayranım. Sadece cam açma düğmeleri kapılarda olsa idi çok iyi olurdu.

off road runner' Alıntı:
Yok, bence bizimkinin panjuru daha güzel. Hatta bizim aracın arkadan görünüşünü pek beğenmiyorum ama, ön görünüşüne resmen hayranım. Sadece cam açma düğmeleri kapılarda olsa idi çok iyi olurdu.

Arkaya demir taktırınca arkası tok görünüyor dışarda bir kaç kez gördüm bende yaptırıcam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR