Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,319
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

http://www.youtube.com/watch?v=c1smjptjpLI

arkadaşlar yenibir reklam filmi geliyor herhalde ;)

Etiketler

arkadaşlar linkteki voit marka masaj minderinden aldım tavsiye ederim uzun yolda harika ;)

http://www.voitbayi.com/Voit-MS-100-Masaj-Aleti/Ozellik?PID=72

ttn' Alıntı:
arkadaşlar linkteki voit marka masaj minderinden aldım tavsiye ederim uzun yolda harika ;)

http://www.voitbayi.com/Voit-MS-100-Masaj-Aleti/Ozellik?PID=72

İyice denedin mi ttn? Gerçekten alalım mı?

Aslında aklıma yatmadı değil.

Koltuğa tam oturuyor mu? Bir foto çekersen mutlu oluruz.

Keyifli sürüşler.

7 noktalı masaj minderi sırt bölgesinde ısıtması var,masaj için 5 ayrı programı var ama istersenizde istediğiniz bölgeyi çalıştırabiliyorsunuz.. otobanda geçen hafta denedim gayet kullanılşlı ;)

P5245655.jpg

P5245657.jpg

Teşekkür ttn. Aklıma yattı. İlk fırsatta alacağım.

Böylece Duster için ilk aksesuar masrafını da yapmış olurum. ;D

buarada petrol stasyonları tarzı yerlerde de olabiliyor,en azından test edip görebilirsiniz..

özellikle duster üzerinde değişiklik yapan arkadaşlara bazı sorularım var

1-Sunroof
2-Hız sabitleyici
3-Ön ve arka koruma devirleri
4-Ön ve arkada tamponlara takılan sinyaller

araç üzerine uygulandığında aracın ilerde muaynede karşılaşacağı sorunlar neler olabilir acaba ? garantiyi hiç sormuyorum Türkiye'de araç firmalarının verdiği garantiye inanmadığım için duster alınca o garantiyi bozarmı bu bozarmı diye bakmadan uygulamaları yapacağım sadece aklıma takılan muaynede ne gibi sorunların çıkacağı konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun olurum.

şuana kadar türkiye de duster'a hız sabileyici taktıran yada takan yer olduğununu düşünmüyorum ??? Ön ve yan barları taktırıyorum muayene 3 sene sonra nasıl olsa ;D

Üstadım Allah nasip kısmet ederse aracı alınca aksesuarları romanyadan, hız sabitleyici ve chip tuningi Almanyadan getirttireceğim takacak adam illaki bulurum :smiley: ama derdim 3 sene sonrada olsa muaynede ne gibi sorunlar çıkabileceği. Malesef muayne istasyonları sıkıntılı :smiley: geçen sene opel zafiranın kendinden orjinal xeon farları muaynede kabul etmediler :smiley:) opelden orjinal fabrika çıkışlıdır yazısı gelince muayne gerçekleşti varın sakatlığı siz düşünün.

sunroof için mutlaka proje lazımdır diye düşünüyorum internette araştırdığınız zaman profesyonel şirketler var açıkcası bende yaptıracağım ama bende garanti takıntısı var ;D

mikaleli' Alıntı:
özellikle duster üzerinde değişiklik yapan arkadaşlara bazı sorularım var

1-Sunroof
2-Hız sabitleyici
3-Ön ve arka koruma devirleri
4-Ön ve arkada tamponlara takılan sinyaller

araç üzerine uygulandığında aracın ilerde muaynede karşılaşacağı sorunlar neler olabilir acaba ? garantiyi hiç sormuyorum Türkiye'de araç firmalarının verdiği garantiye inanmadığım için duster alınca o garantiyi bozarmı bu bozarmı diye bakmadan uygulamaları yapacağım sadece aklıma takılan muaynede ne gibi sorunların çıkacağı konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun olurum.

Ön ve arka koruma demirleri bildiğim kadarıyla sıkıntılı, muayenede hafif kusurla geçse bile polis ceza yazabiliyor. Diğer maddeler muayeneyi etkilemez

Duster'in koltuğunun yanal desteği çok mükemmel görünüyor. Umarım masaj minderi bunu bozmuyordur. Hayırlı olsun..

Platanouse' Alıntı:
Duster'in koltuğunun yanal desteği çok mükemmel görünüyor. Umarım masaj minderi bunu bozmuyordur. Hayırlı olsun..

teşekkür ediyorum.. yanal desteği bozmuyor. gayet kullanışlı, özellikle uzun yolculuklarda

Fransa'da 4X4 Magazine ve TF1 Automoto Dergisi tarafından düzenlenen 24 aday aracın olduğu yarışmada oyların %50'sini alarak 2011 yılının en iyi 4x4 aracı Duster seçildi ;)

Kaynak: http://www.leblogauto.com/2011/05/le-dacia-duster-elu-4x4-de-l’annee.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri