Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,483
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

sayın troyexplorer , kapıların altında yer alan macera kiti denilen koruma plastikleri bende de var. Ancak üstte yer alan koruma plastikleri nerden temin ettiniz? başka bir markanın korumaları mı? Ben otoparklarda yanıma park edip kapı açarken dikkat etmeyip çarpanlardan bıktım. Böyle bir korumaya ihtiyacım var. iyi günler.

Etiketler

Direksiyon altına su contası filan... olur böyle şeyler prestij arabalarında değil mi serkan bey :smiley:

Arkadaşlar duster ların duoble din panelleriyle ilgili nereye mail atabiliriz.
Konu geçen gun yakınımdaki showruma gittim . Ondan bundan konuşurken dusterlar için bir kampanya oldugunu kenwood la bir anlaşma yapıldığını duoble din panel (orjinal kahverengi) +geri görüş camera+ dvd player ve navigasyon bir arada 2000 tl taktıklarını öğrendim. Sorun şuki herkezin bu panelden aradığı aşikar ama neden tek bir markaya mahkum ediliyoruz neden bu paneli tek başına satın alma şansımız yok sinir bozucu bir durum bu

Gerçi bu panel almanyada var kargoyla 280 tl ye geliyor buraya ama renginin tuttuğu konusunda şüphelerim var. Ordaki dingile msj attım resim gönderdim tutuyormu renk diye cvp verse bile tatminlae değil bi isteksiz üretici firmaya yönlendiriyor beni dil konusunda çeviriciyi kullandığım için anlaşamıyoruz. Bir diğer problemde double din yuvası düz dikdörtgen istediğim dvd playerla uyumlu değil .Aşağıdaki dvd player bu panellerle uyumlu değil

image.jpg

image.jpg

7-17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan 83. Cenevre Otomobil Fuarı'nı canlı canlı izlemek için webcam linkleri ;)

http://www.salon-auto.ch/scripts/webcam/webcam1.php

http://www.salon-auto.ch/scripts/webcam/webcam2.php

duster de yer alacakmı orda ayrıca çok yavaş gözüküyo kameralar ve çok uzak başka kamera görüntüsü yokmu ki?

merhaba 2013 modelini aldığım için eski aracımı satıyorum
ilgilenenler arıyabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-hasarsiz-kazasiz-dacia-duster-117789697/detay/

antalyali07' Alıntı:
merhaba 2013 modelini aldığım için eski aracımı satıyorum
ilgilenenler arıyabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-hasarsiz-kazasiz-dacia-duster-117789697/detay/

Hayırlı olsun, hangi modeli kaça aldınız acaba?
Bir de 2011 çok eski değil neden değiştirmek istediniz?

Dacia Dustter Laurate edition 1.5dCi 110bg 4x4 Beyaz look paket güvenlik paket deri direksiyon ve deri vites topuzu
esp li modelini 50500 tl ye aldım
4x4 istediğim için satıyorum diğerini

Çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın. Ben de antalya'dayım, sarılardan mı aldınız

MERHABA

salı günü aracı teslim alıcam
ama şu arac yenilecek ve makyajlanacak kelimeleri canımı sıkıyor
serviste kimse öyle birşey yok diyor ama

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR