Engin güray hoca onun çaresini söylemişti, su contası koymamak için direniyorum bende uygun bişey bulursam sıkıştırıcam araya , o ok la gösterdiğin yerin arkasında karşılıklı iki tane delik var o deliklerin içinde okla gösterdiğin direksyon göbeğinin sabitleme klipsleri var o şıkırtıyı birbirine deyen klips parçaları yapıyor araya boşluğu dolduracak lastik sıkıştırman lazım hiçbirşey bulamaZsan su contası sok araya gitsin ...macmaneman' Alıntı:sonunda direksiyon içinden gelen şıkırtının kaynağını buldum. aşağıdaki resimde kırmızı ok ile gösterdiğim yerden direksiyona "hafif" baskı uyguladığım zaman şıkırtı sesi yok olmakta. şimdi size sorum resimde bu kırmızı ok ile gösterdiğim yeri nasıl sökebilirim ya da alt kısmına nasıl ulaşabilirim. yeşil ok ile göbeği sökebilir miyim? çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Denedinmi diye sorarsan denemedim açıkçası , ama güray hoca yapmış işe yaramış ve o ses göbeğe bastırınca kesiliyor , göbeği bastırıp arkadan o boşluğu dolduracak kalınlıkta yumuşak bir malzeme araya sıkıştırırsan ses kesilir diye düşünüyorum ince koyarsan olmaz ona dikkat et . Testi basit göbeğe sağdon soldan bastırınca içeriye doğru boşluk şeklinde esnemiyorsa yeterli kalınlıkta doldurdun demektirmacmaneman' Alıntı:bahsettiğim sesin aynı ses olmadığını düşünüyorum süleyman abi, ama yine de tavsiyene uyacam, yarın deneyeceğim.
olcaykarakaya' Alıntı:Hint Üstyapı ve tasarımcısı DC Tasarımın Duster konsepti:
troyexplorer' Alıntı:Denedinmi diye sorarsan denemedim açıkçası , ama güray hoca yapmış işe yaramış ve o ses göbeğe bastırınca kesiliyor , göbeği bastırıp arkadan o boşluğu dolduracak kalınlıkta yumuşak bir malzeme araya sıkıştırırsan ses kesilir diye düşünüyorum ince koyarsan olmaz ona dikkat et . Testi basit göbeğe sağdon soldan bastırınca içeriye doğru boşluk şeklinde esnemiyorsa yeterli kalınlıkta doldurdun demektir
troyexplorer' Alıntı:Onların haricinde macera paketi, kapı çıta , alarm, 4 paçalık , 4 rüzgarlık, kolçak, geri vites camerası , ön tampon mesafe camerası , bagaj havuzu, havuzlu normal paspas , dikiz aynasında iç sıcaklık dış sıcaklık , pusula , daha kıvır zıvır falan filan az bile dedik yahu