Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,504
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Hint Üstyapı ve tasarımcısı DC Tasarımın Duster konsepti:

Ekli dosyalar

• dacia-duster-indian-dc-design-concept.jpg
    dacia-duster-indian-dc-design-concept.jpg
    35.6 KB · Görüntüleme: 247

Etiketler

sonunda direksiyon içinden gelen şıkırtının kaynağını buldum. aşağıdaki resimde kırmızı ok ile gösterdiğim yerden direksiyona "hafif" baskı uyguladığım zaman şıkırtı sesi yok olmakta. şimdi size sorum resimde bu kırmızı ok ile gösterdiğim yeri nasıl sökebilirim ya da alt kısmına nasıl ulaşabilirim. yeşil ok ile göbeği sökebilir miyim? çözüm önerilerinizi bekliyorum.

DSCF1950.JPG

macmaneman' Alıntı:
sonunda direksiyon içinden gelen şıkırtının kaynağını buldum. aşağıdaki resimde kırmızı ok ile gösterdiğim yerden direksiyona "hafif" baskı uyguladığım zaman şıkırtı sesi yok olmakta. şimdi size sorum resimde bu kırmızı ok ile gösterdiğim yeri nasıl sökebilirim ya da alt kısmına nasıl ulaşabilirim. yeşil ok ile göbeği sökebilir miyim? çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Engin güray hoca onun çaresini söylemişti, su contası koymamak için direniyorum bende uygun bişey bulursam sıkıştırıcam araya , o ok la gösterdiğin yerin arkasında karşılıklı iki tane delik var o deliklerin içinde okla gösterdiğin direksyon göbeğinin sabitleme klipsleri var o şıkırtıyı birbirine deyen klips parçaları yapıyor araya boşluğu dolduracak lastik sıkıştırman lazım hiçbirşey bulamaZsan su contası sok araya gitsin ...

bahsettiğim sesin aynı ses olmadığını düşünüyorum süleyman abi, ama yine de tavsiyene uyacam, yarın deneyeceğim.

macmaneman' Alıntı:
bahsettiğim sesin aynı ses olmadığını düşünüyorum süleyman abi, ama yine de tavsiyene uyacam, yarın deneyeceğim.
Denedinmi diye sorarsan denemedim açıkçası , ama güray hoca yapmış işe yaramış ve o ses göbeğe bastırınca kesiliyor , göbeği bastırıp arkadan o boşluğu dolduracak kalınlıkta yumuşak bir malzeme araya sıkıştırırsan ses kesilir diye düşünüyorum ince koyarsan olmaz ona dikkat et . Testi basit göbeğe sağdon soldan bastırınca içeriye doğru boşluk şeklinde esnemiyorsa yeterli kalınlıkta doldurdun demektir

dacia duster için 2 takım 13cm jameson kapı hoparlörü ve H7 ile H1 uzun kısa xenon set

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-jameson-js-1360-yeni-seri-13cm-2-takim-3-ve-6-taksit-121581095/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-h7-ve-h1-zenon-xenon-kit-kisa-ve-uzun-2li-set-3-veya-6-taksit-117007539/detay/

troyexplorer' Alıntı:
Denedinmi diye sorarsan denemedim açıkçası , ama güray hoca yapmış işe yaramış ve o ses göbeğe bastırınca kesiliyor , göbeği bastırıp arkadan o boşluğu dolduracak kalınlıkta yumuşak bir malzeme araya sıkıştırırsan ses kesilir diye düşünüyorum ince koyarsan olmaz ona dikkat et . Testi basit göbeğe sağdon soldan bastırınca içeriye doğru boşluk şeklinde esnemiyorsa yeterli kalınlıkta doldurdun demektir

dün denedim su contası işini..evet sesi kesti, ancak su contasından daha iyi bir malzeme bulmak lazım oraya..

İyi günler dacia duster 110 hp 4x4 almayı düşünüyorum varmı bildiğiniz düzgün fiyatta satan bugun anlaştım adam vazgeçti.

Aksesuardan kastınız nedir benim baktığım 2012 22000 de look paket full günvenlik paket deri direksiyon vs vardı.

Onların haricinde macera paketi, kapı çıta , alarm, 4 paçalık , 4 rüzgarlık, kolçak, geri vites camerası , ön tampon mesafe camerası , bagaj havuzu, havuzlu normal paspas , dikiz aynasında iç sıcaklık dış sıcaklık , pusula , daha kıvır zıvır falan filan :smiley: az bile dedik yahu

troyexplorer' Alıntı:
Onların haricinde macera paketi, kapı çıta , alarm, 4 paçalık , 4 rüzgarlık, kolçak, geri vites camerası , ön tampon mesafe camerası , bagaj havuzu, havuzlu normal paspas , dikiz aynasında iç sıcaklık dış sıcaklık , pusula , daha kıvır zıvır falan filan :smiley: az bile dedik yahu

Bunlar servistemi takılıyor takıylıyorsa sıfır alırsam taktırayım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR