tyt.fan
Zirve
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
İlk basta servis, airbag kapagini sokup icten biseyler yapmaya calisti.ama sikayetlerim gecmedi. Sonra servis tekrar kapagi cikartip o klipslere elektrik bandi doladi, ses azaldı. Ben de bantları sökúp kapagı geri.taktım klipslere conta sıkıstırdım. O gün bugündür ses yok.macmaneman' Alıntı:sevgili youngsun,
teşekkürler fotoğraf için, birazdan bakıcam kendi araba, yanlış anlamadıysam bu işlem için hiçbir yer söküp takmıyoz demi??sadece direksiyonun altına iyicene geçip oradaki demirin altına contayı iliştireverecez?
bahsettiğin yer direksiyon ortasında bir tane kapak var, onu mu sökcez?youngsun' Alıntı:İlk basta servis, airbag kapagini sokup icten biseyler yapmaya calisti.ama sikayetlerim gecmedi. Sonra servis tekrar kapagi cikartip o klipslere elektrik bandi doladi, ses azaldı. Ben de bantları sökúp kapagı geri.taktım klipslere conta sıkıstırdım. O gün bugündür ses yok.
Sökmeye gerek yok. Önce kapagin bi tarafini.bastirip klipsin birinin bosluguna conta sıkıstırıcaz, sonra aunı islemi.diger klips icin yapicaz.macmaneman' Alıntı:bahsettiğin yer direksiyon ortasında bir tane kapak var, onu mu sökcez?
Conta zaten klipsin arasinda, klips metal cengele takılı, airbagle ilgisi tok. Airbagin yaptigi basincla zaten göbegin yırtílacagı yer belli.tyt.fan' Alıntı:Allah muhtaç etmesin bir gün airbag açılmak isterse bu conta dur gerek yokmu dio yoksa o hızla sürücünün suratındaki yerini alıyomu
Cirkin ama fonksiyonel bişi olmuştroyexplorer' Alıntı:Aynayı yukarıyamı ayarlıyayım, aşağıyamı ayarlıyayım derdine son ...