emre_ozk' Alıntı:Bir ara çok düşündüm duster'ı yakıt tüketimi topiğini okuyunca şaşırdım.
genelde 7-8 litre tüketimi olmuş
Demek dusterım olsaydı benim gittiğim yerler ve kullanma tarzıma bağlı olarak birde römork takınca 9-10 litre yakabilir.
Bizim ebatta EplutoI var tanesi 200 TL civarında. Bu civarda ve biraz üstünde alınabilecekkobra9215' Alıntı:Effiplus adında ÇİN malı bir lastik satılmaya başlanmış Türkiye de. Arkadaşlardan kullanan, kullananı tanıyan, bir bilgisi olan var mı? Kar lastiği alacağımda.
Bakım masraflarıda göz önüne alındığında 100 km'de 12 litre lpg tüketen bir araba daha karlı.(suzuki,niva,lpgli duster)bilalr' Alıntı:Bazıları benzinli-LPG li sever olabilir... ;D daha az yakan aynı boyut ve özellikte hangi jıpler var birde onu söyleseler... ??? aynı şartlarda diğer jipler ne yakar acaba...
Hocam sizin hesaba göre de Duster karlı.emre_ozk' Alıntı:Bakım masraflarıda göz önüne alındığında 100 km'de 12 litre lpg tüketen bir araba daha karlı.(suzuki,niva,lpgli duster)
12*2430=29100
duster 7.5 litre mazot tüketse 7.5*3770=28275
dusterla dag bayır gezıyorum 90 bg 4*2 1600 km de maksımum 6.1 lt gecmedı en dusukte 5.3 gördüm ve bu 6.1 klıma acık ve bolu dağını çıkarken.emre_ozk' Alıntı:Bakım masraflarıda göz önüne alındığında 100 km'de 12 litre lpg tüketen bir araba daha karlı.(suzuki,niva,lpgli duster)
12*2430=29100
duster 7.5 litre mazot tüketse 7.5*3770=28275
XVET' Alıntı:1600 km de 90 bg lık duster ım var bugun klıma acıkken aracı stop ettırdım 2 saat sonra aracı calıstırdım ve posssss dıye bır ses geldı ama ne cekıste bı sey var nede klımada acaba bu ses nedır bılenız varmı.
bugün denedim klimanın açılıp kapanma sesiymiş ama kangoda böyle değildi.SERKANEFE' Alıntı:turbodan olabilir.