kobra9215' Alıntı:Tersi şöyle oluyor arkadaşlar.Öncelikle ben aracı hafta içi 2,5km git- gel şeklinde kullanıyorum.Dolayısı ile motor tam ısınıyorken eve yada işe varmış oluyorum.Bu durumda kışın olsaydı motor bile ısınmadan kontağı kapatıyordum.Kışın bu durumda ortalama 1,5-2 lt ortalamayı yükseltiyor. Kalktıktan sonra fazla gaza yüklenmeden aracı bağırtmadan tatlı bir şekilde vites yükseltiyorum.Yol müsaitse şehir içi dahil en yüksek vitesde seyaha ediyorum. Aşağı eğimli ise aracı kendi akarına bırakıyorum.Ani gaz vermeler yapmıyorum.Durmam gereken yerlere yaklaşırken ayağımı gazdan çekip yaklaşınca yavaşça duruyorum.Aracımı ikinci el olarak alalı bir ay olacak. Ortalama tam olarak oturmadı. Ben 6-6,5 arası oturmasını istiyor ve tahmin ediyorum.1,5 dci 4x4 esp-asr.
kobra9215' Alıntı:5000 km ye kadar yakıt tüketimi oturmadıysa bundan sonrada bişey oturmaz. Antalya da aracı alıp Ankara ya gelirken sadece sürücü ile 480 km ortalaması 5 lt.Şu anda yocu ağırlığından dolayı 1200 km de ort tüketim 6-6.1. Bence sizin kullanımınızda bir sıkıntı olabilir.Yada araca ilave aksesuarlarınız ve yükünüz fazla ağır
SERKANEFE' Alıntı:Benimkisi 7 bin civarında oturdu, bana kalırsa 10 bin 'e kadar beklemekte hayır var, her araç aynı değil.
bilalr' Alıntı:umarım azalır... araba fena değilde, yakıtı anlamadım gitti.... fazla ağırlık yok, şehriçi genelde 1 kişi oluyor...yuk de öyle fazla yok... var bi sorunda nedir, servis sanayı ustalar araştırıcas artık... olmadı satacas...aynı yakıta/9-10.lt.yakan 2.0.cc güzel jıpler vardır... :-\