macmaneman
Kamp II
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
hayırlı olsun diyebililirsiniz..dusteri aldım, 10 gün içinde teslim alıyom...
hayırlı olsun diyebililirsiniz..dusteri aldım, 10 gün içinde teslim alıyom...
macmaneman' Alıntı:hayırlı olsun diyebililirsiniz..dusteri aldım, 10 gün içinde teslim alıyom...
hayırlısı olsun da keşke satmasan ((Monti' Alıntı:Arkadaşlar Otomatik vites bir arac almam gerekiyor. Dusterı satmak zorundayım maalesef.
Yeni arkadaşlar için; Aracın tüm hikayesi burda Dacia başlığı altında bulabilirsiniz.
www.gezenbilir.com/index.php?topic=88505.new#new
fiyat nedir?Monti' Alıntı:Arkadaşlar Otomatik vites bir arac almam gerekiyor. Dusterı satmak zorundayım maalesef.
Yeni arkadaşlar için; Aracın tüm hikayesi burda Dacia başlığı altında bulabilirsiniz.
www.gezenbilir.com/index.php?topic=88505.new#new
Satsamda buralardayım Ali bey.ali şen' Alıntı:hayırlısı olsun da keşke satmasan ((
sizin form da kalmanız da yarar var !!!
Valla bi sözümüz vardı, satmadan kıvırma peşindeydim ama şu an için mümkün olmadı. Duster da benim 2. aracımdı. kurban o oldu. Sonbahar- kışa doğru yeniden alacam Duster. Ben çok memnunum.8TORnADO9' Alıntı:Sevgili Monti,neden bu kadar acil otomatik vites ihtiyacı doğdu? Araçtan memnun değil misiniz?
% 90 Pazartesi devri veriyoruz. Fiatta inmeme rağmen çok hızlı satıldı.veteriner' Alıntı:fiyat nedir?
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tekrar gönlünüzdeki Duster'ınıza kavuşursunuz en kısa zamanda.Monti' Alıntı:Satsamda buralardayım Ali bey.
Valla bi sözümüz vardı, satmadan kıvırma peşindeydim ama şu an için mümkün olmadı. Duster da benim 2. aracımdı. kurban o oldu. Sonbahar- kışa doğru yeniden alacam Duster. Ben çok memnunum.
% 90 Pazartesi devri veriyoruz. Fiatta inmeme rağmen çok hızlı satıldı.
veteriner' Alıntı:Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tekrar gönlünüzdeki Duster'ınıza kavuşursunuz en kısa zamanda.
Teşekkürler. Bugün Renault 1.6 dci 130 HP motorunu duydum. Belki bu motoru Dustera koyarlarsa diyede bi ümit oldu. Ben alana kadar anca olur o iş.8TORnADO9' Alıntı:Sevgili Monti,hayırlı olsun o zaman.Belki alacağın zamana kadar makyajlanır,işin açığı ben de alacağım ama makyajlanır diye bekliyorum. En azından yıl sonuna doğru bekleyeceğim bakalım.
Monti' Alıntı:Teşekkürler. Bugün Renault 1.6 dci 130 HP motorunu duydum. Belki bu motoru Dustera koyarlarsa diyede bi ümit oldu. Ben alana kadar anca olur o iş.