hoş buldum ümit bey
Önce en can alıcı konu olan ekonomik durumdan bahsedeyim 40000 liranın üzerine çıkamayacağım borç yapmadan almak istiyorum. Aklımdaki Duster Laureate 1.5dCi 85 bg 4x2 modeli + look paketi.
İstanbulda yaşıyorum ve çok fazla tatil imkanı bulamıyorum. Malumunuz İstanbulda da girilebilecek pek arazida kalmadı. Benim arazi diyeceğim yere muhtemelen siz dümdüz toprak yol dersiniz resimlere göre düşünürsem
Yani en fazla benim corsanın bile altının sürtmediği toprak yollar olur gireceğim yerler yine.
duster almak istememdeki nedenlere gelirsek,
Corsanın arka koltuğuna çocuk koltuğu koyduğum zaman arka koltuk bitiyor yanında bir kişi zor oturur duruma geliyor.Bagaja koyduğumda bagaj bitiyor
Yani daha geniş olması benim için büyük avantaj.
Büyük cüssesi sayesinde daha fazla güvenliymiş hissi veriyor bana ayrıca.Corsa yada bu sınıf araç kullananlar bilirler bir çok aracın yanında ufacık kaldığımız için bize yol bile vermek istemezler trafikte.
Duster düşünmeseydim sanırım orta sınıf bir sedan alırdım biraz daha geniş olduğu için corsaya oranla (megane vb.) Hız konusunda çocuktan sonra bıraktık o işleri derler ya aynen öyle oldu
120 üzerine çıkmak yok...Mecburi durumlarda en fazla 130-140 kısa süreli.
Duster'ın benim isteklerimi fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte bir araç olduğunu düşünüyorum.Genelde yorumlar 4x4 ile ilgili olduğu için 4x2 hakkında fazla bir bilgim yok.Sizin değerli bilgileriniz o yüzden çok önemli benim için.
Uzun lafın kısası bana "alacaksan 4x4 al 4x2 işe yaramaz" mı dersiniz yoksa "4x2 sana yeter"mi dersiniz ?
Teşekkür ederim...