Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 479,306
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Öncelikle koltuğun deri olmamasını ben istedim yani deri paketini sadece direksiyon ve vites için aldım.

Aracı yaklaşık 10 gün önce aldım, Erzurum'daki yetkiliye sordum bana böyle fiyat verirlerken siz niye bu kadar düşük veriyorsunuz diye; bana söylediği "ellerinde istediğiniz araçtan yoktur, en az 2-3 ay sonraya aracı alıcaksınızdır bu sebeple size olabilcek fiyat artırımını şimdiden yansıtıyorlardır" haklı olduğu yönler var gerçekten araçları yoktu Trabzon ve Ordu'nun.

Araç acaba vitrin aracımı diye merak etmiştim başta ama nisan ayının sonunda romanya dan gelicek denildi (nisan 10'u gibi almaya karar verdim, nisan sonunda tırdan inişini izleyip aldım arabayı"

Etiketler

Orjinal park sensörünün beğenmediğim için başka bir yerde taktırdım, taktırırken otomatik kapanan cam ve katlanabilir aynaları sordum. Bana söylenen otomatik cam mekanizmasının ellerinde olmadığı (duster için mi yok yoksa hiç mi yok onu sormak aklıma gelmedi), katlanabilir ayna için ise mekanizmanın araştırılması gerektiğini ve işleminin biraz daha komplike olduğu (yapmak istemiyor gibiydi arkadaş, bende üstelemedim)

vandosa' Alıntı:
Orjinal park sensörünün beğenmediğim için başka bir yerde taktırdım, taktırırken otomatik kapanan cam ve katlanabilir aynaları sordum. Bana söylenen otomatik cam mekanizmasının ellerinde olmadığı (duster için mi yok yoksa hiç mi yok onu sormak aklıma gelmedi), katlanabilir ayna için ise mekanizmanın araştırılması gerektiğini ve işleminin biraz daha komplike olduğu (yapmak istemiyor gibiydi arkadaş, bende üstelemedim)

valla ben 4 lü otomatik kapanan cam modülü yaptırdım tüm araçlara yapılan modülden yapılıyor o araca bu araca göre yapılan bir sistem değil.. Ayna biraz komplike evet haklısınız bizimkilerde ısıtmalı bildiğiniz gibi o yüzden sorun olabilir belkide.

Arabam.com Mayıs 2011 Dergisi Araç Satış Miktarları

[attachment=1]

Mayıs2011.jpg

Vayyy ne dersiniz Nissan'ı geçer mi yakında :smiley: Paylaşım için teşekkürler.

Duster Nisan 2010'da çıkalı beri kendi sınıfında hep ilk 5'te idi. Son 3-4 aydır da ilk 2'de yerini koruyor. Ama Qashqai'yi geçip birinci sırada olması biraz zor gibi. Bayilerin elinde araç olsa, insanlar beklemeden istedikleri Duster'ı alabilse, durum değişebilir tabi.

aynen katılıyorum Ümit, benim arabada haftaya geliyormuş ;D, bir sonraki 4x4 araçta hazirranda oda birtaneymiş ???.. eğer ellerinde araç olsa inanıyorum ikiye üçe katlardı..Neyse herşeyde bir hayır vardır bu şekildede ikinci el piyasası canlı kalıyor.. ;)

ttn' Alıntı:
bu şekildede ikinci el piyasası canlı kalıyor.. ;)

İlginç bir bakış açısı :smiley:

Ne yani şimdi ben 4x4 almak istesem bekleyecekmiyim oooooooooooo ölme eşşeğim ölme :smiley:

Neyse zaten 5-6 ay benim alabilmeme, lütfen söyleyin gereğini yapsınlar olmaz böyle :D:D

ttn' Alıntı:
aynen katılıyorum Ümit, benim arabada haftaya geliyormuş ;D, bir sonraki 4x4 araçta hazirranda oda birtaneymiş ???.. eğer ellerinde araç olsa inanıyorum ikiye üçe katlardı..Neyse herşeyde bir hayır vardır bu şekildede ikinci el piyasası canlı kalıyor.. ;)

2.el piyasasının canlı olduğu konusunda haklısınız ttn, daha önce bu sitede araç daha yeni çıkmışken, bu aracın 2.elinin yarı fiyatına satılacağını, sıfır alanların araçları elinde kalacağını söyleyenler aklıma geliyor da gülüyorum onlara :D 2.el satış sitelerine baktığımızda aracın değerinde ve de çok hızlı satıldığını görüyoruz. Hani nerede o yarı fiyatına 2.el Duster'lar ? Yoksa ben mi göremiyorum ;D Ah şu önyargılar ah! ;)

insanlar için ön yargılarını değiştirmeleri zordur hatta önyargılı olarak duster almam deyip, şimdi nasıl olurda lafıfımı yerim ve alırım diye kara kara düşünenler var çevremde ???.. Ha şuda bi gerçek artık Duster kendini fazlasıyla kanıtladı zaten ;)

o fiyata 2. el çok kaliteli çok iyi dizel jiplerde alabilirsiniz
ordaki sorun biraz vergi biraz yedek parça
yoksa 50 duster e verileceğine 2004 2005
2,7 dizel gc alınabilir

AL1820' Alıntı:
o fiyata 2. el çok kaliteli çok iyi dizel jiplerde alabilirsiniz
ordaki sorun biraz vergi biraz yedek parça
yoksa 50 duster e verileceğine 2004 2005
2,7 dizel gc alınabilir

Zaten Duster'ı öne çıkaran da bunlar. ;D Biz de bunlar için almadık mı? :eek:

Şehiriçinde 100 km. de 7 litre mazot... defalarca ölçüldü. Vergi hakeza aynı. bakım yahut yedek parçanın da ucuz olacağını sanıyorum. Gerçi arkadaşlar bakım için 300 gibi bir rakam telaffuz ettiler ama, merak ediyorum; mesela aynı bakım Quaskhai'da kaça malolur.

Daha ağır bakımlar mesela -aynı olmak kaydıyla- Duster'da kaç para, diğerlerinde kaç para olur?

Bende daha Duster yok. Ama şu anda Renault Clio var. Ve bakımı olsun,yedek parçası olsun çoğu araçlara göre uygun olduğunu bizzat biliyorum.
Sonuçta ha Dacia ha Renault misali,Duster'ında bu konuda sahibini üzmeyeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR