macmaneman' Alıntı:serkanefe,
aydında oturuyorsan bir ara toplanalım da bir gezi ayarlayalım ya aydın dağlarına çıkalım ya da buradaki honaz dağına filan, ben şu an google earth de bir honaz parkuru ayarladım bilem...
benim de annem babam nazillide oturuyor, bense denizlide otuyorum..buradaki forumda tanıştığım bir arkadaş var..nicki olguncandan, şöyle 3-5 araç olsak da bir gezi yapsak diyorum ama olmıcak gibi gözüküyor..bayram için söz veremicemm çünkü malum bayram ziyaretleri vb...buralara gelirsen yine haber et sen...SERKANEFE' Alıntı:Merhabalar hemşerim
Ben İstanbulda oturuyorum, Bayramda memlekete gelmeyi düşünüyorum, eğer bayram zamanı uygun olursan bi karhelvanı yemeye gelirim (= güzelde bir gezi düzenleriz, istanbuldan bir isteğin filan olursa yardımcı olurum, tanıştığımıza memnun oldum.
SERKANEFE' Alıntı:Ben uzun zamandır aracı yüksek hızlarda ve çok haşin kullanıyorum ;D yakıt tüketimi hayliyle fena yukarı cıkıyor 8.5 gibi bir tüketimi oldu şu son zamanlarda.
komkarbey' Alıntı:tunceli adana arası 595 km klima açık ortalama 6.1 110 km ortalama hızla geldim. adana şehir içi klima sürekli açık[malum adananın sıcak ve nemi] 7.5 ortalama
olguncandan' Alıntı:Evet, klima açık, ş.içi 7.3-7.5 lt civarı.
Bilgisi olan var mı, klima yakıt tüketimini % kaç etkiler? Fizikçiler/otomotivciler ölçmüştür muhakkak.