olguncandan
Zirve
Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Bu değerlere kötü diyeni dövmek lazım. ;D
Bu değerlere kötü diyeni dövmek lazım. ;D
Macmaneman, ben Denizliliyim ama 5 yıldır Ankarada yaşıyorum. Senede 1-2 defa gelip gidiyoruz Denizliye. Aracın hayırlı olsun. Yakıt tüketiminde böyle giderse süper bence. Ama bencede artar gibi geliyor :-[macmaneman' Alıntı:yasin denizlidemi oturuyorsun..bende 2 gün önce 4x2 110 luğu teslim aldım..aydında fulledim..denizliye geldim denizlide de 100 km yapmışımdır, şu an yol bilgisayarındaki gösterge 6,7 lt / 100 km
Bende genelde 2500 deviri geçmemeye çalışıyorum. 3000'e çıktığımda oluyor tabi. Sen Denizlide genelde nerede kullanıyorsun bilmiyorum ama, Antalya yada İzmir yolu güzergahında kullanıyorsan biraz daha fazla gidersin Ama Bayramyeri, Çınar yapıyorsan daha azalır. Uzun yolda yakıt tüketimi baya fark ediyor. Özellikle 10.000 km rodajına kadar eğer imkanın varsa mümkün olduğunca uzun yolda kullanmaya bak derim. Hafta sonları bi Marmaris - Antalya falan yap ;D Tabiki böyle bişey biraz imkansız ama ilk zamanlar özellikle şehiriçinde yüksek yakıyor. Benim araç şuanda 4.000 km civarında ve ortalama 6,5-7 lt civarında yakıyor. Birde ben aracı aldığımda servis ilk 1.500 km'ye kadar fazla sürat yapmayın demişti, yani 120-130'u geçmeyin demişti. Aklında olsun.macmaneman' Alıntı:yasin,
aracı nasıl devirli kullanıyormusun? ben genelde 3000 deviri geçmemeye çalışıyorum..daha böyle kaç km daha gidicez??