arkadaşlar,bende 77 model bir cj5 var,iki senedir bende,nihayet fırsat bulup sanayiye götürdüm ve toplatmaya başlattım, yaklaşık 20 gündür sanayide,boyaya giriyor , fazla birşey kalmadı sayılır, bence de eğer bir cj5 sahibiyseniz aracınıza aşık olmanız gerekiyor,ne mutlu bana ki,benim aşk karşılıksız değil,ne zaman ihtiyacım olsa cj5 her işime yaradı,bana abuk sabuk arızalar çıkarmadı,bundan önceki aracım 97 model bir c 220 mercedes'ti ve cj5 kadar zevk almıyordum onu sürmekten,ben bazı arkadaşların aksine şehir içinde de uzun yolda da,yazın da kışın da cj5 kullanıyorum,ve gayet rahat,marmaristen antalyaya ordan düzceye gittim 1000 kmden fazla bi uzun yol deneyimi,kendi orjinal kaloriferi, dandik bir tente olmasına rağmen kışın gayet güzel ısıtıyor,üzerinde orjinal amc 6 silindirli 3.8 motoru var,lpg var,ve kırmızı ışıkta kalkarken yanımdaki araçlar arkadan nal topluyor,3 vites olduğu için fazla süratli değil belki ama çok güçlü ve seri,tamam çok yakıyor ama lpg takınca normal benzinli bir aracın yakıtıyla aynı,beni hiç yolda bıraktı mı? evet,birkaç kez, il aldığımda lpg taktırmamıştım ve benzin göstergesi bozuktu,birkaç kez benzin bitti ve yolda kaldım, hepsi o