gerçekten arkadaşlar kaç tane cj5 sahibiyle görüştüysem kararsız kaldım sayenizde içime kurt düştü bir kaç lada sahibiyle görüşüyorum
sonuçta günlük olarak kullanacağım bir araç değil sadece haftasonları ve kar yağışlarında kullanmayı düşünüyorum
çok yakıyor dediğiniz olaya gelince benim focus triptronic şehir içi 14-15 litre yakıta kadar çıkıyor ama uzun yolda sıkıştırmadığım zaman 6.5-7 litre arası yol alabiliyorum
elbette focus un uzun yol keyfini başka araca değişmem debriyaj yok otobanda gaz pedalını kullanmıyorum fren kullanmıyorum ani duruşlar dışında
siz şimdi sen bu kadar rahata alışmışsın nasıl lada veya cj5 kullanacaksın diyebilirsiniz
işyerinde mal sevkiyatı için kullandığımız 2.8 tdı jumper var arasıra kullanıyorum bursaya gidip geliyorum ondan antremanlıyım vites değiştirmeyi unutmuyorum onun sayesinde
86 model lada buldum 4800 ytl istiyorlar
97 model lada var bir tanıdıkta 7500 ytl istiyor
77 model pejo j9 motoru takılmış cj5 sahibiyle konuştum aynı semtten çıktık aracın motor ve şasi numarası ruhsatta yazandan farklıymış onunla uğraşıyormuş 7-10 içinde haber veririm dedi
ben jeeplerle uğraşırken ortak ben ayrılıyorum dedi ona ödeme yapmam lazım
yoksa 93 model lr 2.5tdı bulmuştum onu alacaktım
şimdi ibre lada dan yana kayıyor bakalım kısmette ne var
17 eylüle yetiştireyimde hem lopezle hem sizlerle tanışayım diye düşünüyorum inşallah olur