CJ5 İle Alakalı Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,630
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir abi günaydın.
senin GAZ'dan bir tanede profilonun arkasından kağıthaneye giden yol üzerinde sağda var beyaz renkte. boyası temiz üstü açık hatta plakası bile yeni...sen gördün mü onu?

Etiketler

Iceman®' Alıntı:
Nadir abi günaydın.
senin GAZ'dan bir tanede profilonun arkasından kağıthaneye giden yol üzerinde sağda var beyaz renkte. boyası temiz üstü açık hatta plakası bile yeni...sen gördün mü onu?

Günaydın İbrahim
Onu görmedim ama , geçen sene İkitelli Organize de beyaz renkli bir Gaz görmüştüm(tek kapı)
O mu acaba?

grnt037lj5.jpg

grnt039ka5.jpg

grnt030wz0.jpg

yok bu değil abicim. maşallah abicim ne sorsak görsek olarak cevaplıyorsun hemen :smiley:
seninkinin aynı kasası yalnız beyaz.yedek parça lazımsa arak yapılabilir :smiley:

Haklısı ben de kıskanmıyor değilim.Rahmetli babam hiç ilgilenmezdi böyle şeylerle.
Orman Fakültesi de benim ilk tercihimdi.
İşte Can böyle bir aileden geliyor.

yücel' Alıntı:
mert bey teşekkür ederim görüşleriniz için ve araçlarınızda banada yer ayırabileceğiniz için eğer lazım olursa benim focus ve 12m küplük panelvan da hizmetinizde yanınızda olacaktır
gerçekten uzun zamandır gerçek bir 4x4 kullanmayı özledim kardeşimde tucson var ama onun 4x4 olması için daha çok fırın ekmek yemesi lazım o yüzden zaten bu arayışım sürmekte
cj5 neden benim için bu kadar önemli diyecek olursanız
ben sınır bölgesinde askerlik yaptım bir çok göreve çıktım güvenlik nedeniyle resim çekmemize izin verilmediğinden pek resmim yok o bölgelerde ama inanın cj5 beni o kadar kritik durumlardan kurtardı ki hayatımı borçluyum diyebilirim
pek kimse bilmez ama çatışma bölgelerinde konvoy veya aracı durdurmak için ilk kurşun şöföre gelir bunun için aracın çevikliği manevra kabiliyeti şöförün dikkati ve becerisi hayatta kalmayı sağlıyor
bende cj5 e bu konuda minnet ve saygı duyuyorum yaşamayan bilmez böyle ortamları onun için gönlüm cj5 te
ama lada nivada ilk seçeneklerim arasında
arkadaşımızın tavsiyesine göre 92 model aşağısı lada larıda eliyorum
kalan seçeneklere göre yarından itibaren araç sahipleriyle irtibata geçeceğim
sitede görüşlerini önerilerini belirten bana yardımcı olan bütün arkadaşlarıma sevgilerimi saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum

Yücel kardeşim , senin için uzun uzun düşündüm ve forumun abisi olarak son noktayı koydum.
Kardeşim,en kısa zamanda bir CJ5 edin ve aramıza katıl.
Benim diyeceğim bu kadar.

P.S Unutma ; her güzelin bir kusuru vardır.
Saygılar

ilgine teşekkür ederim nadir abi araç sahipleriyle görüşmelerim sürüyor aklıma yatan bir tane bulmuştum aslında ama ruhsatında problem çıkınca olmadı malesef kısmet artık bulacağım bir cj serisi 5 olmazsa 6-7-8 olur artık hangisi denk gelirse

Karışmak istemedim ama gene kendimi tutamadım. :D
6-7-8 yerine eğer ciddi offroad içinse cj 5 almayı tercih edin derim. Birde 79-80 modelleri denk getirmeye çalışırsanız iyi olur.
Sahibinden.com ve araba.com dan pek çok seçenek bulabilirsiniz. Aklınıza yatan araç olursa yazan fiyatın %60 ını teklif edin. Çünkü çoğu kimse biribirinden görerek körlemesine bir rakam yazıyor. %30 düşüğüne sıkı pazarlıkla alabilirsiniz.
Birde süslü cj5 lerin "cadde" sezonu biteceğinden bir iki ay içinde bir çok satılık "alımlı" cj5 ilanı görebilirsiniz. ;)

bu cj5 sahibi fiyatı yazarken aracını cheroke veya lr ile karıştırmış sanırım fazla uçmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri