Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,287
Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

ercanaslan' Alıntı:
Ben cj8 im için sormuştum :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sizin araç da uzunca, sorun olmaz sanırım:smiley:)))
Şimdi hatırladım, bir de ön şaft daha kısa olduğundan fazla eğimden ötürü uğuldama yapmıştı. İnternetten araştırıp resim vs götürüp double cardan şaft yaptırmıştım....Daha hatırlamadığım neler var acaba:smiley:)))))

Etiketler

selam arkadaşlar aracın yükseltme işlemi yarıya gelindi makaslar uste alındı arka amortisörler kullanılacak ancak önler patlat yenisi alınacak önlerin fren hortumları yetişti ancak arkadar 10 cm uzuyacak ayrıca şuan şaftlar ucunda tutmakta test edilecek ve uğultu varmı bakılacak ayrıca ne kadar uzatılacağıda kesinleşecek ayar verilecek sağ tarafta makaslarda bir sorun var biraz bükülmesi gerek onlara ayar verilecek şu an en büyük problemim araca binemiyorum acil basamak şart :smiley:)

20140401_121403.jpg

20140401_121414.jpg

20140401_122146.jpg

20140401_122127.jpg

20140401_122451.jpg

sağ tarafta bir eğim var 5 cm kadar sanırım makaslara bir kavıs verilecek ancak uzun vadeli değil ileride başka bir çözüm bulacağız :smiley:

değerli arkadaşım
direksiyon rotunu ısıtıp eğmekle hiç iyi yapmamışınız Allah muhafaza direksiyon sakaya gelmez o rotun orjinalini bulun yükseltmeye göre olanını ve değiştirin derim .
hiç sağlıklı gözükmüyor.

evet zaten benimde içime sinmedi bu yüzden paylaştım bir arkadaşım beni aradı ve bu şekilde olmaması gerektiğini söyledi haklısınız başka bir çözüm arayışına girdik bu şekilde gezme olayı çok olacak :(

Görüntüsü muhteşem :smiley:) aman dikkat hocam :smiley:) bol şans diliyorum.

rot kollarını soadan sonra makasın üstüne alan rot kolları dahil komple bir kit var arastırın derim bende cj5 kovanlarına göre olanı var ama 8 kovanına olmaz bosta duruyor

Wallahi benimde kafam allak bullak oldu en iyisi binip test etmek benimde kafamı sarmadı usta oraya yük binmiyor diyor ancak nette bu sekilde yapan bir kac resme rastladım ancakonlar yan tarafına lama demir kaynatıp saglamlastirmislar bakalim kullanip kendim karar verecegim zorlamadan :smiley:

Keşke hiç uğraşmadan 4 inc yükseltme kiti ve kupadan da bir inç yaptırsaydınız. Evet daha pahalı ama daha rahat sorunsuz ve güvenilir bir sonuç olurdu

arkadaşlar merhaba dodikler geldi ancak arkaları çıkartamadım ne taraf olduğunu yardımcı olurmusunuz resmini atıyorum sağ mı sol mu

2014-04-28 19.34.30.jpg

Sorunuz ile alakasız olacak ama dodikleri nereden ve ne kadara aldınız bende alacağımda.

ercan bey dodikleri natura jeepten aldım fiyatı 450 tl fitil ve vidalar dahil ilgili kişi ahmet bey tel 0545 539 1414

Teşekkürler. Boyama gerektiticekmi direk takılabimirmi acaba?

şanzumanı elden geçirdiğinizi görüyorum karadenizdeyim cj8 t170 şanzumanım arızalanınca indirdik süpersonik bi ustamız dağıttığı şanzumanı geri toplayamadı şimdi o şanzumanımı faliyete geçirmeyi düşünüyordum da maliyeti ne tuttu size acaba benim şanzumanımda da sizinki gibi birkaç dişli'nin artık dişi bulunmuyor ama bütün parçaları eksiksiz içinde dağıtılmış bi vaziyetde tabi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR