keyfi uygulamadan çok bu tür araçlar ile uğraşan emektar usta az azlık talep çokluğuna neden oluyor şimdi ben hangi yere gitsem fiyat yemeden işler yürümüyor yeni ustalar sök takçı zaten ellerine bile almak istemiyorlar mesela bundan önceki ilk aracım defender usta diyor ki bu aracı maviye boyayalık harika olur ben bakıyorum nete hiç mavi defender yok yaw usta ne mavisi diyorum sax mavisi diyor ve ikna oluyoruz araç mavi oluyor araç bir müddet biniyoruz ama rengi içimize sinmiyor aracı mal ettiğimiz fiyatın 3 te 1 fiyatına sirf renginden dolayı satıyoruz şimdi ki ustam cj8'zi yükseltme taraftarı değil hatta 35 lastikleri bile takmak istemiyor akısler zorlanır aracı kırarsın diyor eski eskidir mantiği bazen silmek zor zaten bende aracı 2014 model yapmaya çalışmıyorum bana güzel ve heybetli görünsün yeter günlük kulanımlık bir araç değildir çünkü cj8 güneşli bir günde aracımı zevkle binip bir tür atmak benim için yeterliizrafeel' Alıntı:Abi birde birşey daha var mı adamı deli eden, ustalar. İş seçmeleri, keyfi uygulamaları felan
iyi dilekleriz desteğiniz için teşekkürler israfil bey inşallah karşılaşırız bir gün tanışmak kısmet onur şimdi lastikleri janta taktik güzel ve heybetli oldu ancak sağ taraf sağa dönüşte sürtme var bu şekilde yürümesi mümkün gözükmüyor o yüzden şimdilik önleri eski lastikleri takacağız cumarteside yükseltme işlemini uygulayacağız haydı hayırlısıizrafeel' Alıntı:Aynen öyle çok doğru diyorsun. Kırılmaz patron sen bakımını yaptır, arabaya güven. bende 33 lastik kullanıyorum. Çok memnunum. Ama yapılacak işlemleri mutlaka iyi araştır, ki zaten yapıyorsun. Umarım karşılarız bir gün
teşekkür ederim ancak önlerde sağ tarafta dönüşlerde sürtme oldu ve yükseltmek şart oldu bu yüzden öncelikli olarak yükselecek makasların üste alınacak ve sonra basamak ve bull bar hatta yakışan bir tampon tabiki )__ C J 7 __' Alıntı:bajalar çok yakışmış, güle güle kullanın. ilk yapılacaklara ön tampona bull bar da eklenebilir diye düşündüm. heybetli görüntüye vurgu yapacaktır. kolaylıklar dilerim
makasları üste alan CJ ci arkadaşlar ve abilerimiz olmuştu. site içinde yapım aşamalarını da paylaşmışlardı. onları incelemenizi öneririm. direfansiyel şaft açılarından problem yaşayanlar olmuştu. yolda gezme kafa sallama gibi problemler de vardı. yurt dışı sitelerde de inceleme yaparsanız bu işlemin adı SOA olarak geçiyor. kolaylıklar dilerim selamlarforemost' Alıntı:teşekkür ederim ancak önlerde sağ tarafta dönüşlerde sürtme oldu ve yükseltmek şart oldu bu yüzden öncelikli olarak yükselecek makasların üste alınacak ve sonra basamak ve bull bar hatta yakışan bir tampon tabiki )
Benim araçta neredeyse hiç kötü yönde etkilememişti, ancak aracın wheelbase'i CJ'den daha uzundu. Kısa araçta ne olur bilemem...ercanaslan' Alıntı:Merakla bekliyorum makaslar üstte sürüş konforunu nasıl etkileyecek
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben cj8 im için sormuştumumut401' Alıntı:Benim araçta neredeyse hiç kötü yönde etkilememişti, ancak aracın wheelbase'i CJ'den daha uzundu. Kısa araçta ne olur bilemem...