Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,288

Etiketler

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

tuncer atan' Alıntı:
şanzumanı elden geçirdiğinizi görüyorum karadenizdeyim cj8 t170 şanzumanım arızalanınca indirdik süpersonik bi ustamız dağıttığı şanzumanı geri toplayamadı şimdi o şanzumanımı faliyete geçirmeyi düşünüyordum da maliyeti ne tuttu size acaba benim şanzumanımda da sizinki gibi birkaç dişli'nin artık dişi bulunmuyor ama bütün parçaları eksiksiz içinde dağıtılmış bi vaziyetde tabi...
tuncer bey ben geri vites dişlisini değiştirdim ve diter 4 adet sekromeçi geri vites dişli komple değişti dişlinin fiyatı komple 800 tl sekromeçler çok tutmuyor aslında geri vites dodgelere çok yakın ancak uymadı uysa idi 3 te bir fiyatına gelecekti bu arada açmışken balatayıda değiştik oda 250 tl civarında tuttu ama beni yakan işçilik oldu 900 tl ye yakın işçilik verdim ve ustamı değiştirmek zorunda kaldım :smiley:

foremost' Alıntı:
tuncer bey ben geri vites dişlisini değiştirdim ve diter 4 adet sekromeçi geri vites dişli komple değişti dişlinin fiyatı komple 800 tl sekromeçler çok tutmuyor aslında geri vites dodgelere çok yakın ancak uymadı uysa idi 3 te bir fiyatına gelecekti bu arada açmışken balatayıda değiştik oda 250 tl civarında tuttu ama beni yakan işçilik oldu 900 tl ye yakın işçilik verdim ve ustamı değiştirmek zorunda kaldım :smiley:
:smiley:)))))))))))))))))

arkadaşlar her işin sonunda neden gres yağı eklediğini son işte anladım insan niyetini bu kadar belli edermi arkadaş yaaa :smiley:))) bu aracınıza serviste son anda silecek suyu koyup faturaya haşırt diye geçirmelerinden de acı be birader :smiley:)))

2014-05-08 20.25.08.jpg

Abi adam Allah'tan korkar ya...

izrafeel' Alıntı:

walla neye taptıkları bellli de o da onları kurtaramaz bak yeni fark ettim temizlik için benzın alınmış 25 tl ulan 5 litre benzin ile ne yaptın caterpilermi yoksa bekoloder mi yıkadın kendi kendime gülüyorum bu kadar kazıgı nereme yedim de böyle mutluyum diye kendime sormadan edemiyorum boşa dememişler tecrube dediğimiz şeyler hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır diye bak gene gülesim geldi ya sabır Allaha havale ediyorum ustamın müşterilerine Allah kuvvet versin benden uzak olsun Amin :smiley:)))))

foremost' Alıntı:
izrafeel' Alıntı:

walla neye taptıkları bellli de o da onları kurtaramaz bak yeni fark ettim temizlik için benzın alınmış 25 tl ulan 5 litre benzin ile ne yaptın caterpilermi yoksa bekoloder mi yıkadın kendi kendime gülüyorum bu kadar kazıgı nereme yedim de böyle mutluyum diye kendime sormadan edemiyorum boşa dememişler tecrube dediğimiz şeyler hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır diye bak gene gülesim geldi ya sabır Allaha havale ediyorum ustamın müşterilerine Allah kuvvet versin benden uzak olsun Amin :smiley:)))))

üstad aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın inş. ben tam olarak jant lastik ölçülerini merak ettim, jantların ofset değeri nedir? bir de jantların maliyeti ne oldu?

mrtyvz' Alıntı:
üstad aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın inş. ben tam olarak jant lastik ölçülerini merak ettim, jantların ofset değeri nedir? bir de jantların maliyeti ne oldu?
aslında lastikler benim dıscovey 1 den çıkma 35 lıkler o yüzden lastikler para ödemedim ancak şunu söyleyebilirim jantlar bir adet lastikten daha ucuz nasılmı bir adet mıchy thomson lastik yaklaşık 1.400 cıvarı yanılıyorsam düzeltin jantların tamamı yani 4 adeti 900 tl ye geldi sıfır kutusunda jantların ebatı 10 ınç 16 jant lastikler 16 oldugu için jantıda 16 yapmak sorunda kaldım :smiley:

arkadaşllar merhaba cj8 sizce ne renk olmalı nasıl bir renk düşünürdünüz bana renk konusunda bir fikir verebilirmisiniz teşekkür ederim :smiley:

abi bence her cj nin kullanım alanına göre renk önemli . Ben bal köpüğü kullanıyorum. Off road yapmadığım için can alıcı canlı bir renk seçmiştim. Bir arkadaşım off road tutkunu. o da ona göre daha kullanışlı ciziği eziği daha az belli eden bir renk kullanmıştı.

Bence cok hoş renkler var. ama kendi rengim favorilerim arasında :smiley:

google amcaya da soralım bence.

evet bende google den baktım kafam karıştı banada çöl rengi olan krem renkleri güzel göründü ayrı ca arazıde kullanmayacağım genelde asvalt üzerinde gideceğiz bugun dodikleri taktırmaya gittim baya ile ilgilide görüştüm ustam ile boyanıın daha zamanı var elleme diyor birde daha kapsamlı yapmam gerekecek sanırım dediğine göre benimde gözlemlediğim şasede ve kupada bilinçsizce kesilen ve yama yapılan yerler mevcut ve bunların onarılması uzun bir zaman ve bana pahalıya patlayacak bu yüzden bir müddet daha bu şekilde binmeye ve araca ayıt söküldüğünde yeni parçaları temin etmem gerekli bu yüzden hazırlıklı olmalıyım dodikler takılınca resmini paylaşacağım :smiley:

iyi günlerde kullanın ufak tefek şeyler illaki çıkabilir.ama sonuçta CJ8 e biniyorsunuz.üstelik aracınız çok iyi görünüyor nede olsa CJ8.hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR