Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. lastikler elimde mevcuttu benim diskonun lastikleri 35 mıchy thamsonlar boşta durmasın jeepte dursunlar dedim ancak yükseltme düşündüğümden bıraz daha yüksek oldu bu yüzden dodikler yardımı ilede gizlemeye çalışsam yinede daha büyük lastiği kaldırır ancak bu kadar benim için yeterli )
2.dodikleri balıkesirde imalatını yapan bir yer var naturajeep ismi ahmet bey 0545 539 14 14 telefon numarası dodiklerin fiyatı 450 tl paslanmaz vidalar pullar ve ara contası dahil kargo size ait sağlam görünüyor gayet tok hazır boyalı geliyor direk takabilirsiniz orjinal rager rout markası 1.050 tl amerikan orjinal onunda fiyatını almıştım ancak ileride bir şeyden ve ya kazadan dolayı kırılırsa daha az üzüleceğim kesin )
3. aslında ben intermetten resmi çıkartıp kartona kopyasını çıkarttım böylece canım sıkıldımı istediğim yere şap dıye spreyle boyuyorum gidiyor ayrıca aracı ileride boyatma durumum olursa tavana buyuk bir tane yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bu kuru kafa bir marvel karakteri içlerinden en sevdiğim karekter ''PUNISHER'' yazarsanız goglede envai çeşidini bulabilirsiniz şu an cj8 in arkasında mevcut bir tane sizin aracında yanında jeep yazısının üstüne yada altina harika olabilir siyah süper olur
Şablon için teşekkürler. Ben Punisher olarak bilmiyordum. Stickerler arasında karşıma çıkınca dişlerini jeep ızgarasına benzettiğim için kopyaladım. Diş sayısını arttırarak biraz daha benzettim ve ızgara ile uyumlu olsun diye ön çamurluğa koydum. Trafik polislerinin eşref saati belli olmuyor diye boya kullanmıyorum. Folyodan kesip yapıştırmak daha kolay oluyor. İsabetli de olmuş, geçen TÜV muayenesinde görüşü engelliyor diye arka camdakini söktürdüler.
Bir tane de telefonum için duvar kağıdı yaptım. Buraya yapıştırdığımda küçüldüğü için bulanıklaşıyor ama örnek olarak koyuyorum.