Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,326
Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Videolar....geliyoor, ;D

Etiketler
Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

...

http://www.dailymotion.com/video/xgzazi_acelle-karapanter-kar-show

...

http://www.dailymotion.com/video/xgzaz4_acelle-cheroke-kar-shov

...

http://www.dailymotion.com/video/xgzayj_acelle-kar-show_auto

Çok ilginç...topigimizin başlıgı degişmiş..

Dündar merhaba,

Sabah gazetesinden arkadaşlarımız son olarak fotograf ve video konusunda yükleme yapmadılar sanırım..gazetede bugün-yarın verme durumu ne alemde ??

mdr' Alıntı:
Dündar merhaba,

Sabah gazetesinden arkadaşlarımız son olarak fotograf ve video konusunda yükleme yapmadılar sanırım..gazetede bugün-yarın verme durumu ne alemde ??
Abi şu an yönetimde haber, onay verirlerse haftaya çıkacak umarım onay verirler. :D Resim ve videoları da cd yapıp gönderecekler kimbilir ne videolar resimler vardır orda :=)

Heyecanla bekliyoruz cd leri... ;D

mdr' Alıntı:
Heyecanla bekliyoruz cd leri... ;D

HD kalitesinde çekim yaptılar diye biliyorum, izci gibi bi program mı yapsak hazır videolar da var :D

Bilirsin ki...Sakarya grubu ile Himalayalara bile çıkarım ;D ;D ;D :D :D :D

mdr' Alıntı:
Bilirsin ki...Sakarya grubu ile Himalayalara bile çıkarım ;D ;D ;D :D :D :D

Abi sen çıkarsın da beni ya çekersin ya da arka koltukta otururum :D

Yok yok..öyle deme :D

maşallah önceleri ligt offroad aracı gibi duran Blazer inan gün geçtikçe safkan araca dönüşüyor..

birgün bizleri çekersen şaşırmam ..bundan da alınmam ha

Arkadaşlar,

Topigi açan benim...benim haberim olmadan başlıgı nasıl degiştirirler anlayamıyorum...

Merak ediyorum kim degiştirdi... :smiley:

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar,

Topigi açan benim...benim haberim olmadan başlıgı nasıl degiştirirler anlayamıyorum...

Merak ediyorum kim degiştirdi... :smiley:

Evet ben de açıklama bekliyorum :smiley:

Topicte büyük harf kullanmak bağırma anlamına geldiğinden küçük harf kullanılması önerilmektedir.Bu sebeple moderatörler tarafından değiştirilmiş olmalı diye düşünüyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR