Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,291
Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Güzel bir gezi olmuş , bana Işık dağı gezisini anımsattı.Paylaşım için teşekkür ederiz.

Etiketler

Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Kolayı var..Bu hafta daglara çıkalım.. :D :D :D ;D ;D ;D

Abi ben cumadan itibaren Ankara'dayım,zoraki mola veriyorum.....artık fotoğraflarla avunurum bir süre... ;D ;D ;D
krize girincede bi kaçar offroad yapar kendime gelirim.... ;D ;D ;D

Sevgili arkadaşlar merhaba,
Gezinize katıldıktan sonra ben de merak edip siteye üye olmaya karar verdim.
Yazının gecikmesi için mazur görün lütfen. Gündemin yoğunluğu nedeniyle bugüne kadar yer veremedik. Bugün de istediğimiz büyüklükte çıkmadı. Benim hazırlattığım sayfada hepinizin araçlarıyla birlikte fotoğrafı ve daha çok bilgi vardı. Ama merak buyurmayın. Elimizde harika fotoğraf ve videolar var. Onları en kısa sürede ya buraya ya da facebook sayfamıza yükleyecek ve ihtiyaç duyulması halinde İsmail Beye ya da Dündar'a cd halinde göndereceğiz.
Sevgi ve saygılarımla...

İbrahim bey iyi akşamlar...Hoş geldin aramıza....

bugün Sabah gazetesi Cumartesi ekinde yayınladıgınız güzel yazı için teşekkür ediyoruz..Herpsi de çok güzel.. ;D

Facebook ta eger yayınlayacaksanız orada da alabiliriz.Tabii CD olursa daha kaliteli olur fotograflar..

görüşmek üzere..

Bütün Sakaryalı OFFROAD cı arkadaşlar aşagıdaki sayfaya takılırlar..Her türlü haber vermeyi oradan yapıyoruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44848.new%3Btopicseen#new

Gezinin resimlerine bir daha baktım unutamadığım güzel gezilerden biriydi hava güneşli her yer kar, katılım az ama öz..Kışı özliycem heralde..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR