Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,293
Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

çok güzel bir gezi olmuş.ayrıca eski aracımıda görmüş oldum kim aldıysa hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.paylaşım için teşekkürler.

DSCF3140.jpg

Etiketler
Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Sadece küçük harf olayı sanmıştım ama Gezinin başlığıda tamamen değiştirilmiş....

Gezimizin başlığı''Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi'' idi.

Bu başlığı değiştiren moderatör den rica ediyoruz,bize açıklama yaparsa seviniriz.Düzeltme yapmak kabul ama başlığı tümüyle değiştirmek pekte doğru bir hareket gelmedi bize açıkcası :(

Bu geziyi yapan ve burada tüm Gezenbilir ailesi ile paylaşan bizlere ciddi bir açıklama bekliyoruz.....

serkan şen' Alıntı:
Sadece küçük harf olayı sanmıştım ama Gezinin başlığıda tamamen değiştirilmiş....

Gezimizin başlığı''Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi'' idi.

Bu başlığı değiştiren moderatör den rica ediyoruz,bize açıklama yaparsa seviniriz.Düzeltme yapmak kabul ama başlığı tümüyle değiştirmek pekte doğru bir hareket gelmedi bize açıkcası :(

Bu geziyi yapan ve burada tüm Gezenbilir ailesi ile paylaşan bizlere ciddi bir açıklama bekliyoruz.....

Sakarya gurubu gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri burada paylaıyoruz ve hergerçekleştirdiğimiz etkinliklerin bir hikayesi var.. Bunu için bizim verdiğimşiz gezi başlığı niye değişiyor müstehcen veya bölücülük içeren bir cümlemi var neden biz ciddye alınmıyoruz... lütfen bir açıklama yapın yok açıklama yapmayı düşünmüyorsanız onuda bildirin bize kendi aramızda değerlendirm yapalım ???

Sakarya gurubu olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri burada paylaıyoruz ve her gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin bir hikayesi var.. Bunu için bizim verdiğimiz gezi başlığı niye değişiyor müstehcen veya bölücülük içeren bir cümlemi var neden biz ciddye alınmıyoruz... lütfen bir açıklama yapın yok açıklama yapmayı düşünmüyorsanız onuda bildirin biz de kendi aramızda değerlendirm yapalım

sinan54' Alıntı:
Sakarya gurubu olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri burada paylaıyoruz ve her gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin bir hikayesi var.. Bunu için bizim verdiğimiz gezi başlığı niye değişiyor müstehcen veya bölücülük içeren bir cümlemi var neden biz ciddye alınmıyoruz... lütfen bir açıklama yapın yok açıklama yapmayı düşünmüyorsanız onuda bildirin biz de kendi aramızda değerlendirm yapalım

Açıklamayı hala bekliyoruz....

Gerçekten de...

bu konu agırımıza gidiyor..Ben bu yaşıma kadar ilk defa rastlıyorum.

Eger ki..uyarı sonucu 2. defa aynı şekilde yapılsa..anlarım..Eger yönetim bana mesaj geçip " başlıgı küçük harfle değiştirir misiniz " dese yapmayacak biri miyim.
sen tut başlıgı kafana göre istedigin gibi sormadan degiştir... ???

Sedat beye gösterdigi yakın ilgiden ve anlayıştan dolayı teşekkürler...

Mükerrer oldu..

Guzel oldu :smiley: haberimiz Sabah'ta çıkamıyor yönetim onay vermedi ancak aktuel dergisinde çıkması için çalışıyorlar resimleri de haber çıkmadan alamıyorum..

Günaydın Dündar..

saglık olsun..bekleriz o zaman..

şu güzelim gezinin başlığı düzelmiş düzelten sedat beye teşekür ederiz.dündar 4 gözle bekliyoruz şu fotoğrafları

dundaralp' Alıntı:
Guzel oldu :smiley: haberimiz Sabah'ta çıkamıyor yönetim onay vermedi ancak aktuel dergisinde çıkması için çalışıyorlar resimleri de haber çıkmadan alamıyorum..

Sağlık olsun Dündar, o zaman tarih kesinleşince bize haber verirsin ;)

selamlar geziyi tertipleyenlere.fotoları çekenlere,emek çekenlere ve bizleri buradan bu güzel günü yaşatan tüm arkadaşlara çok teşekkürler sanki ordaymışım gibi bir havası oluştu

tata1.jpg

Biz teşekkür ederiz aslında..bekleriz gezilerimize de ;D

işallah bir gün olacak nasip olursa. yolunuz aydın tarafına düşerse bende beklerim denizli ve aydın 65 km tam ortada pamukörende (obam restoran)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR