gezgen
Kamp III
Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?
Evet ateşsuyu....))))Fantastic Light' Alıntı:
Evet ateşsuyu....))))Fantastic Light' Alıntı:
marmariscj7' Alıntı:Efe bey kartuş sorununuz ne oldu çözebildinizmi sizden bilgi bekliyoruz.
EKARAIS' Alıntı:Çözemedik maalesef. Coleman Türkiye'ye 100 gr üzerindeki kartuşların ithalatında büyük zorluk olmasından dolayı göndermiyormuş. Bu arada 100 gr ve altı kartuş da yok ortalıkta ya neyse. Şirketimizin nakliye işlerini yapan kamyon şoförlerinden rica ettim. İtalya'dan gelirken 8-10 tane kamyona koyup getirecekler. Başka çare şimdilik yok.
FERO' Alıntı:Sonucu bizimle paylaşır mısınız??
marmariscj7' Alıntı:Efe bey kartuşun ağzına tornada başka bir adaptör yapma olanağı yokmudur bunu hiç denedinizmi.
EKARAIS' Alıntı:Çözemedik maalesef. Coleman Türkiye'ye 100 gr üzerindeki kartuşların ithalatında büyük zorluk olmasından dolayı göndermiyormuş. Bu arada 100 gr ve altı kartuş da yok ortalıkta ya neyse. Şirketimizin nakliye işlerini yapan kamyon şoförlerinden rica ettim. İtalya'dan gelirken 8-10 tane kamyona koyup getirecekler. Başka çare şimdilik yok.
zeus_69' Alıntı:üşümemek mi hele de sabaha karşı öyle bir üşürümki uyandıracak kadar tekrar uyutmayacak kadar üşürüm. helede yaz kamp degilse off. ama dogayla mücadelenin ruhunda üşümek olduguna iinandıgımdan pek aldırış etmem
moonligh' Alıntı:En güzeli rüzgar enerjisiyle çalışan bir dinamo yapmak. Üretdiği enerjiylede 9 volt pille çalışan cep ısıtıcısını uyku tulumunda güneş doğana kadar çalıştırmak.
moonligh' Alıntı:En güzeli rüzgar enerjisiyle çalışan bir dinamo yapmak. Üretdiği enerjiylede 9 volt pille çalışan cep ısıtıcısını uyku tulumunda güneş doğana kadar çalıştırmak.
yaratıcılıkta sınır yok ...isasoydan' Alıntı:Şimdi bunlar için kullanılacak malzemeler çok yer tutacaktır. Bunun yerine, benim ikitane hamster ım var.
Bunların sabaha kadar deli gibi koşturdukları bir tekerlekleri var (oyuncakları). Onunla bu dinamo işini çözebiliriz belki.