kablolar aküye bağlanacak, boru ısınınca sıcak havayı açık uca bağlanan karton havalandırma borusundan çadırın içine üfleme yapar. tüp çadır dışında kalacak. boru tencerenin içinden geçiyor. tencere içinde kalan kısmı ısınınca sıcak hava üflenir.
kablolar aküye bağlanacak, boru ısınınca sıcak havayı açık uca bağlanan karton havalandırma borusundan çadırın içine üfleme yapar. tüp çadır dışında kalacak. boru tencerenin içinden geçiyor. tencere içinde kalan kısmı ısınınca sıcak hava üflenir.
Araç parçası satan yerlerde mevcut. ford transit ön göğüs havalandırma borusu derseniz olur.Kardeşim iyi akşamlar. Şu karton hortumu nereden temin ediyorsun ve adı nedir o hortumun? Benim sormadığım yer kalmadı ama bir türlü bulamıyorum. Webesto hortumu baktım ama onun da metresi 100 küsür lira. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Tüplü katalitik gibi bu da ortamdaki oksijeni kullanıyorZibro kamin şömine tipi soba. 15-16 saatte ortalama 3-3,5 lt gazyağı tüketiyor. Eksi 8 derecelerde kaldık. Çadır içi 20 derece civarındaydı.
Bu tür sobaları yakarken evin içini 3-4 saatte bir havalandırmak öneriliyorBir çadırın içine böyle bir sobayla girmek, Kendini öldürmeye teşebbüs etmektir bana kalırsa.
Bir çadırda ısınmanın en etkili yöntemi uyku tulumudur. Ben bunu bilir, bunu söylerim.
Açık ateşli sobalar çok sakıncalı bence.
çadırda bir pencere hep açık kaldı. 3 veya 4 kamp, toplam 7-8 gün ce gece kullandık. Pencere açık kaldıktan sonra sorun olmuyor.Tüplü katalitik gibi bu da ortamdaki oksijeni kullanıyor
Bu nedenle güvenli olmayacağını farzediyorum
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi