Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marmariscj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 236
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,699

Isıtıcı olarak ne kullanıyoruz.

• Isıtıcı

Kullanılan: 23 38.3%
  • Soba

Kullanılan: 8 13.3%
  • Cep sobası

Kullanılan: 29 48.3%

• Kullanılan toplam oy
    60
Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Yaşar bey ben aşağı yukarı 5-6 seneden beri çadırda kamp yapıyorum çocukların büyümesiyle bize daha büyük çadıra gereksinimimiz oldu bu nedenle büyük çadıra ihtiyacımız var bana Husky Grande çadır gibi bir çadır lazım biz çadırı yaz ve kış kullanacağız o yüzden kaliteli kullanışlı ve bizi soğukta yağmurda üzmeyecek bir çadır arayışındayız.Babama ait 1960 yıllardan kalma Gloria marka benzin,gaz ve ispirtoyla çalışan çok güzel bir ocağım vardı bir gün oğlum ve arkadaşları gökovada boncuk koyuna kamp yapmaya gittiler kamp yaparken yan çadırdaki arkadaşları oğlumdan çay yapmak için ocağı istemişler ocağı çalıştırmayı becerememişler ve bir güzel dağıtmışlar ve bir iki parçasını bozup oğluma geri vermişler işte bu yüzden iyi bir kamp ocağına ihtiyacım var.

Etiketler

valla ben jenaratorumu 50 mt ılerı koyarım ıcerdede petek yakarım 10 numara oluyor jenarotor 6*7 saat calısıyor okadarda uyku kafı gelıyor olmazsa teklar benzın koy devam super oluyor tavsıye ederım bıraz kokos ısı ama ;D

tulum ıcerısınde ısen baska bırsey aramana gerek yoktur.

tulum fazla korumuyor hele ki sabaha dogru buz gibi oluyor. ondan extra önlemler alıyoruz.
jenaratör kullanmak herzaman mümkün olmaya bilir

Çadırların içi genellikle sabaha karşı buz gibi oluyor tulumlar her ne kadar bizi sıcak tutsada yanımızda çocuklarımız olduğu zaman onlar için endişe duyuyoruz bu nedenle çocuklarımız ve kendimiz için çadırın içini sıcak tutacak en azından içerideki havayı bir nebze daha sıcak tutabilecek bir ısıtıcı nedir ve nasıl bir şey bulabiliriz sizlerden öneri bekliyorum.

Amazon.com'dan aşağıdaki ısıtıcıyı (Coleman Black Cat) sipariş ettim. Bu hafta elime geçer. Çalıştırıp sonucu sizinle paylaşırım.

lg_coleman-black-cat-heater.jpg

bekliyoruz sonucları

amazon.com Türkiye'ye doğrudan ürün gönderiyor mu?

Arkadaşlar,

Coleman Black Cat ısıtıcı dün geldi. Geldi de tüpsüz geldi doğal olarak. Bunun tüpünü nereden bulacağız ???

Coleman cylinder.jpg

Atlas Outdoor ile görüştüm. Gaz kartuşu ithalatında problem varmış. Campingas'dan başka kartuş yokmuş. İyi mi :eek:

Biz bu ısıtıcıya bakarak ısınıyormuş gibi yapacağız herhalde.

Aslında boş bir kartuş olsa onu dolduracak adaptörüm var. Ama nereden bulacağız?

Kasif' Alıntı:
Karaköy'de atlas outdoorda bu ısıtıcıdan var ama kartuşunu ayrı satıyorlar mı bilmiyorum

Web sitesinde var gibi görünse de ellerinde yokmuş. Sherpa adaptör diye bir parça yaptırmışlar. Campingas'ın delmeli tüpleri için. Ancak onunda pasosu uymuyor.

arkadaşlar gecin bunları en iyi varsa ODUN marka olanı onuda bulamazsan geven kökü diyerleri sosyete işi emme velakin bu saydıklarımı cadırın epey ırağında kullanıp koşarak çadıra geliyorsunuz o arada ısınıyorsunuz böylece ısınma olayı gercekleşmiş oluyor.Diyer faktörler dişa bağımlilik olur.ben den bu kadar.Yada kış kampı yapmeyi verin gari.selam ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR