Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,630
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

günaydın arkadaşlar .... sanırım bu gidişle 50 arabayı bulacağız... Geçen sene ve daha önceki sene sayılarını bilen varmı???

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Bence BÜYÜK HATA yapıp,TOYOTA larını satan eski dostlarımız katılabilsinler kiiiiii,belki araçlarının değerini tekrar anlarlar.

Ahmet Abi ( Ahmet Öztürk/ aozturk - BJ60) ile görüştüm, tatilden yeni gelmiş, nete pek giremedim diyor. Ben ismini yazıyorum abi dedim, işlerini ayarlamaya çalışırsın dedim. Listeye yazıyorum.

1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde
2- redline mucahit hdj 80
3- altay 41 -altan altay hdj 80
4- fissek Recep hdj 80
5- bakkan Burak UZJ100
6-ahmet demir hdj 80
7-gökhan yıldırım hdj 80
8-ümit çelikkaya hdj 80
9-urfi görkey uzj 100
10 - lokman yavuz ln 65
11- ozgursenyurt Özgür UZJ100
12- Mustafad Mustafa LN65
13-Servet Demirel UZJ100
14-Tuğsan Moral UZJ100
15- cihan ülker UZJ 100
16-barbaros sayıl UZJ 100
17- Ömer Ergin hilux
18- Recep Altay BJ7X
19-Yavuz Çelikel co-pilot:smiley:
20-haluk orpak FJ 73
21- Şükrü K. Mergen HJ62
22- İzzet Mağden LN 106
23-Hüseyin Özcan VX80
24-Emrah Artarslan HJ60
25-ziya koyuncu VX 80
26-heytem dagıstanlı kzj 70
27-ahmet cepni kzj 70
28-burak ayvaz fj70
29-ılker erdogan vx 80
30-tolga özdemir UZJ100
31-Ahmet Öztürk BJ60
]

::smiley: :'( :'( :'(

ARKADASLARR GECEN BULUSMADA HALDUN ABI BIZE BI LOKMA TURSU VERDI VE BIDAHAKI BULUSMADA 1 BIDON GETIRICEM DEDI VE GETIRMEMISTI
BU BULUSMAYA SOZ VERDI KENDISI ... BILMEM ARTIK

pastırma-sucuk seversiniz insallah :smiley:

rumnes' Alıntı:
Bence BÜYÜK HATA yapıp,TOYOTA larını satan eski dostlarımız katılabilsinler kiiiiii,belki araçlarının değerini tekrar anlarlar.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yok mu yakınlarda Citröen buluşması... Eski TYTcı olarak gideyim buluşayım ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yok mu yakınlarda Citröen buluşması... Eski TYTcı olarak gideyim buluşayım ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

35-38 leri takanlar üstünden geçicek araba arıyordu gel ;D

omer severizde haldun abinin hepimize sozu var

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sen gel citroenle ben seni alırım,hatta zahmet olmazsa Çağlar beyfendiyide al :smiley:))

Bu arada İstanbul ekibi olarak,hava çok kötü olmazsa çocuklarımızıda getireceğiz,isteyen getirebilir.

Mücahit bey selam.

Etkinlik tarih ve yeri kesinleşince haber verinde konuyu Etkinlikler sayfasına taşıyayım. Sabitleyip Takvim sayfamıza not alayım.

Toyota buluşması olsa da konu Etkinlikler sayfasına taşınması gerekiyor. Taşıma ücretsiz. ;D

Murat bey ok dir

Bu hafta içi kesinleşir sali çarşanba gibi ben özelden donerim size zahmet vercez ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri