Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,681
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

bunu izleyin, hüzünlendim çok ama iyiki gitmişiz. :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=xBDTyxEnIag

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

VİDEOYU İZLEDİM GÜZELLLLL

Tempus' Alıntı:
bunu izleyin, hüzünlendim çok ama iyiki gitmişiz. :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=xBDTyxEnIag

heyt bee,bu senekide aratmaz ,hatta daha iyi geçer inşallah :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ömer abi,yanılmıyorsam senin ilk TYT buluşması olacak dimi :smiley:
Eğer öyleyse,emin ol,bütün yıl boyunca bu buluşmayı bekliyicen ;D

Bekleyeceğime eminim,maksat muhabbet olunca..

fissek' Alıntı:
Yav yokluğumuzu fırsat bilip ama laf etmişsiniz Bursa hakkında. :-[
İsterse Kars ta yapalım orayada gideriz,zaten Bursa da kaç kişiyiz ki Toyata sevdalısı.
Bir Mustafa abi var birde ben,neresi olursa oradayız,Allah sağlık,sihat verirse. :smiley:

Aşk olsun Recep Abi..

tamam sizlere ayak uyduramıyorum ama gönlümüz Toyota'dan, saygımız sizlerden yana..

selametle..

Bir nokta koyayim gelicem kacmaz bu bulusmaa ama son hafta ekliycek kendimi listeye bir terslik olursa yalanci cikmiyayim :smiley:

ben de cem gibi son haftayi beklemek istiyorum ne olur ne olmaz yalanci cikmayalim...

Hasan abi atla izzet abinin makinaya gel cumadan kacariz bz zaten ha illa kendi arabami getirecem dersen pişman olursun o konuda ben çok gaddar oluyorum. cemle tolgaya yaptiklarimi hatirla bu sene dahada şiddetli olacagim heralde :smiley:

Cihan abi heytem abiler tam ekip gelecekler inşallah ahmet abiye ulaşamadim ( çepni) ama beni kirmaz ersun abinin araba boyada ama yetişecektir oda gelecek nete girmeyen arkadaşlari herkez uyarirsa tam kadro orda oluruz inşallah

Benle kamp atanlar bilir keyifli adamimdir vede acik sozluyumdur.

Bu kampa mazereti olmadan gelmeyen toyotacilar aforoz edilecektir.

cemmm Oglum kivirmaaa gelecem dedin adam gibi gelll olmadi yengenin telini benim hatundan alip ben izin alirim sana sikinti yok.

Bende kampın yapılacağı yere Jandarmanın defenderi ile geleceğim :D

bakalım ozaman ne yapacaksın müco :p

meşru mudafaydi hakim bey en az 40 araçlik şahidim var..

;)

umutkaptan' Alıntı:
Bende kampın yapılacağı yere Jandarmanın defenderi ile geleceğim :D

bakalım ozaman ne yapacaksın müco :p

El freni boşalsa vursa yandan Aliminyum defender'a jandarma ne dicek kaza tutanağı tutarlar ;D

1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde
2- redline mucahit hdj 80
3- altay 41 -altan altay hdj 80
4- fissek Recep hdj 80
5- bakkan Burak UZJ100
6-ahmet demir hdj 80
7-gökhan yıldırım hdj 80
8-ümit çelikkaya hdj 80
9-urfi görkey uzj 100
10 - lokman yavuz ln 65
11- ozgursenyurt Özgür UZJ100
12- Mustafad Mustafa LN65
13-Servet Demirel UZJ100
14-Tuğsan Moral UZJ100
15- cihan ülker UZJ 100
16-barbaros sayıl UZJ 100
17- Ömer Ergin hilux
18- Recep Altay BJ7X
19-Yavuz Çelikel co-pilot:smiley:
20-haluk orpak FJ 73
21- Şükrü K. Mergen HJ62
22- İzzet Mağden LN 106
23-Hüseyin Özcan VX80
24-Emrah Artarslan HJ60
25-ziya koyuncu VX 80
26-heytem dagıstanlı kzj 70
27-ahmet cepni kzj 70
28-burak ayvaz fj70
29-ılker erdogan vx 80

kzj70 lerde geldi oooo :smiley:

param olsa bu kadroya hj61 koyucam bir tane ama para yok ;D

Ahmet abide ok ii takim tamamlaniyor. Diger ahmet abiyi pek gormuyorum buralarda teli olan varsa bir alo desin kendisine

yarın ersunu aracagm oda gelir heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri